Radiopersoonlijkheden

Wat doet Mike Francesa nu? Zijn biografie: vrouw, salaris, nettowaarde, huis, gezin

Wie is Mike Francesa?

Geboren Michael Patrick Francesa, Jr. op de 20evan maart 1954, in Long Beach, New York, VS, Mike is een 64-jarige blanke presentator van een radiotalkshow en tv-commentator. Hij is misschien het best bekend bij de wereld vanwege zijn langdurige aanwezigheid op de radio als presentator van de Mike and the Mad Dog-show op WFAN in New York City, maar hij heeft ook een aantal andere successen behaald in de loop van zijn soms lucratieve carrière sinds de late jaren 1970.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben terug! Begin het nieuws te verspreiden! 15.00 uur tot 18.30 uur 101.9 FM 660 Am

Een bericht gedeeld door Mike Frans (@mikefrancesa) op 1 mei 2018 om 13:10 PDT

Wat is hij nu aan het doen?

Mike presenteert momenteel de talkshow getiteld Mike's On: Francesa op de FAN op het WFAN-radiostation. Hoewel hij eerder dezelfde baan had, ging hij met pensioen en werd op 15 december 2017 opgevolgd door Chris Carlin, Maggie Cray en Bart Scott.evan april dit jaar kondigde WFAN aan dat hij terug zou keren naar het station voor een show van drie en een half uur.

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Long Beach

Mike groeide op samen met zijn oudere broer John Francesa en zijn jongere broer Marty Francesa (die helaas zelfmoord pleegde op 27 oktober).evan november 1990), door hun vader Michael Francesa, Sr. en zijn moeder met onbekende naam en beroep. Dat gezegd hebbende, zijn opvoeding was grotendeels die van zijn moeder, aangezien zijn vader hen verliet toen hij acht jaar oud was. Wat zijn opleiding betreft, ging hij naar de Maria Regina High School - nu Kellenberg Memorial High School - in Uniondale, New York, vanwaar hij in 1972 afstudeerde en zich vervolgens inschreef aan de Universiteit van Florida, waar hij een jaar bleef voordat hij naar St. John's University, waar hij afstudeerde in communicatie en atletische administratie en afstudeerde in 1977.

Afbeeldingsbron

Carrière: van onderzoeker tot commentator

Mike werd in 1982 ingehuurd door CBS Sports als onderzoeker, na zes jaar bij College en Pro Football Newsweekly te hebben doorgebracht, met een focus op universiteitssporten. Hoewel hij aanvankelijk een assistent achter de schermen was, werd hij later gepromoveerd tot studio-analist voor universiteitsbasketbal en voetbal, vanwege zijn diepgaande kennis van het vereiste onderwerp; hij kreeg al snel de bijnaam 'Brent Musburger's brain' door het tijdschrift The New Yorker. Tijdens zijn werk zei hij dat de meest voorkomende klacht die hij kreeg te maken had met zijn New Yorkse accent. Toen het WFAN-radiostation in 1987 werd gelanceerd, dacht hij een betere carrière op de radio te kunnen maken en solliciteerde hij naar een baan als host. Hij werd aanvankelijk afgewezen, maar zijn doorzettingsvermogen leverde hem de baan op als gastheer in het weekend, waarop hij college football en basketbal toesprak. Mike kreeg in 1991 de functie van studio-expert op het gebied van universiteitsvoetbal, universiteitsbasketbal en de NFL aangeboden door ESPN, maar hij wees het om niet-gespecificeerde redenen af. Hij en zijn collega Ed Coleman kregen vervolgens hun eigen talkshow bij het genoemde radiostation, getiteld Mike and the Mad Dog, en hielden deze show de volgende 19 jaar gaande, wat hen in 2000 de Marconi Award voor Major Market Personality of the Jaar. Van 2008 tot heden was Mike ook gastheer van Mike's On: Francesa on the FAN, The NFL Now en Mike'd Up: The Francesa Sports Final.

Liefdesleven: getrouwd met Rose Francesa

Wat betreft Mike's romantische betrokkenheid, het is bekend dat hij een paar jaar met Kate Francesa uitging voordat hij in 1983 met haar trouwde. Het huwelijk duurde 11 jaar, maar het strandde uiteindelijk en hun scheiding werd officieel in 1994. Op een bepaald moment in de late jaren 1990 , begon hij te daten met Rose Francesa, die zijn vrouw werd in juli 2000. Samen hebben ze een twee-eiige tweeling genaamd Emily Grace Francesa en Jack Patrick Francesa, terwijl hun derde en jongste kind Harrison James Francesa heet. Het is bekend dat Mike zijn vrouw Rose graag 'Roe' noemt. Samen met hun kinderen wonen ze in Manhasset, New York; er is geen controverse rond hun vakbond geweest.

Afbeeldingsbron

Zijn onderscheidingen

Dankzij zijn talrijke bijdragen aan de sportwereld is Mike Francesa de trotse houder van verschillende prijzen. Ten eerste stond hij in 2012 op nummer 1 van de top 100 van belangrijkste sport- en radiopresentatoren in de VS door Talkers Magazine. Bovendien werd hij in 2013 opnieuw de nummer 1 radiopresentator voor sportpraat en in 2014 nog een keer. In 2018 ontving hij de Invention of the Year-prijs van Pardon My Take, voor het uitvinden van fantasiesporten.

Afbeeldingsbron

Gezondheidsproblemen

In de eerste week van juni 2006 heeft Mike zelfs een paar dagen op de radio overgeslagen. Bij zijn terugkeer vertelde hij het publiek dat hij zijn dieet moest veranderen vanwege problemen met overgewicht.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=102468623269550&set=pb.100005192373768.-220752000.1533728938.&type=3&theater

Wat is het nettovermogen van Mike Francesa?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Mike Francesa medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Mike bijna $ 16 miljoen bedraagt, voornamelijk gemaakt als presentator van een radiotalkshow en sportexpert, het meest van zijn langdurige aanwezigheid in de media als gastheer van Mike en de gekke hond. Naarmate zijn carrière vordert, kan worden verwacht dat het genoemde bedrag zal toenemen.

Klaarmaken voor de voorstelling. pic.twitter.com/6NVicxTc19

- Mike Francesa (@MikeFrancesa) 29 mei 2018

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de ervaren commentator: zijn haar is lichtblond en zijn ogen zijn lichtblauw, terwijl zijn lichaamsvorm nu algemeen als normaal wordt beschreven.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. Mike zelf lijkt niet zo geïnteresseerd in het bijhouden van deze celebrity-trend, aangezien zijn aanwezigheid op de meeste populaire sociale-medianetwerken bijna alomtegenwoordig is. Hij heeft geen Facebook-, Twitter- of Instagram-accounts.

Aanbevolen