Modellen

Wat doet Steve McQueens ex-vrouw Barbara Minty nu? Haar bio: nettowaarde, lengte, voormalig model, echtscheiding, over

Wie is Barbara Minty?

Barbara Minty werd geboren op 11 juni 1953 in Seattle, de staat Washington, VS, en is een gepensioneerd model, fotograaf en auteur, maar misschien nog steeds het best bekend in de wereld als de weduwe van de beroemde acteur Steve McQueen, die in 1980 overleed. na een korte strijd tegen kanker. Ze schreef het boek Steve McQueen: The Last Mile in 2007, dat de tijd beschrijft die ze met Steve doorbracht tot aan zijn dood.

Afbeeldingsbron

Wat doet Barbara Minty nu?

Barbara heeft de showbusiness al geruime tijd achter zich gelaten en leidt een vredig leven in Ketchum, Idaho USA, met haar man David Brunsvold. Ze heeft ook haar leven gewijd aan het opvoeden van de kinderen van Steve McQueen, Chad en Terry McQueen, en aan het openen van een pop-upwinkel als een eer aan de nagedachtenis van haar overleden echtgenoot.

Afbeeldingsbron

Barbara Minty Bio: het vroege leven en onderwijs

Hoewel geboren in Seattle, groeide Barbara op in Corvallis, Oregon, VS; ze heeft informatie met betrekking tot haar ouders en broers en zussen verborgen gehouden voor het publieke oog. Ze ging naar de Corvallis High School en studeerde af in 1971, maar in plaats van haar opleiding voort te zetten, lanceerde Barbara haar modellencarrière.

Afbeeldingsbron

Modellencarrière

Het was in de vroege jaren '70 dat Barbara haar carrière lanceerde; ze werd opgemerkt door Eileen Ford en Nina Blanchard die haar hielpen om haar carrière te beginnen, en ze tekende een contract bij het modellenbureau en was klaar om de wereld te veroveren. Nou, dat deed ze precies, want in dat decennium sierde Barbara de voorpagina's van talloze tijdschriften en werd ze een van de meest gewilde en best betaalde modellen in die tijd. Naast tijdschriften was Barbara te zien in een aantal commercials, waardoor haar populariteit en vermogen ook toenam. Helaas zijn er niet meer details over haar carrière, aangezien ze zich sinds de jaren '80 op andere dingen concentreert en zich terugtrekt uit de showbusiness.

Weet je hoe rijk Barbara Minty is?

Hoewel ze al een tijdje niet meer op tv of op covers van tijdschriften is gezien, verdiende Barbara een klein fortuin voor zichzelf zolang haar carrière duurde. Dus als een van de best betaalde modellen van de jaren '70, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Barbara Minty eigenlijk is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Barbara zo hoog is als $ 15 miljoen. Behoorlijk indrukwekkend vind je niet?

Afbeeldingsbron

Eerste ontmoeting met Steve McQueen

Steve, op het hoogtepunt van zijn carrière, zag een van de vele posters van Barbara en vroeg zijn manager om een ​​ontmoeting met het prominente model te regelen. Barbara stemde toe en slechts enkele maanden na hun eerste ontmoeting was het paar getrouwd.

Afbeeldingsbron

Getrouwd leven en Steve's dood

Barbara was bij Steve's bed tijdens zijn gezondheidsproblemen, maar de acteur hield het niet lang uit in zijn strijd tegen de terminale ziekte. Hij stierf op 7 november 1980, terwijl de twee op 16 januari van hetzelfde jaar trouwden, waardoor ze zelfs de eerste verjaardag van hun huwelijk niet konden vieren.

Afbeeldingsbron

Leven na de dood van Steve

In de nasleep van Steve's dood trok Barbara zich terug uit de showbusiness en concentreerde zich op het opvoeden van Steve's kinderen, Chad en Terry McQueen. Ze hertrouwde met David Brunsvold en publiceerde in 2007 het boek Steve McQueen: The Last Mile, waarvan de verkoop ook heeft bijgedragen aan haar rijkdom.

Ze is ook verbonden met haar man via de Asbestos Disease Awareness Organization, waar ze zich in 2012 bij aansloot en alles in het werk heeft gesteld om asbest te verbieden, waardoor haar man waarschijnlijk in de eerste plaats om het leven is gekomen. Ze is buiten het publieke oog gebleven, omdat ze geen actief profiel heeft op een social media-platform.

Afbeeldingsbron

Barbara Minty's ex-echtgenoot, Steve McQueen

Nu we alle belangrijke informatie over Barbara's leven en carrière hebben behandeld, laten we wat informatie delen over haar ex-man Steve McQueen. Terence Steven McQueen werd geboren op 24 maart 1930 in Beech Grove, Indiana, VS, en was een acteur, misschien het best herinnerd voor hoofdrollen in films als The Great Escape (1964), The Sand Pebbles, (1966), Bullitt ( 1968), en Papillon (1973), naast vele andere rollen. De zoon van Julia Ann en William Terens McQueen, zijn vader was piloot en zijn moeder prostituee, deels omdat ze problemen had met alcohol. Als gevolg daarvan ging hij naar Slater, Missouri, waar hij werd opgevoed door zijn grootouders langs moeders kant. Als kind werd hij echter mishandeld en daarom verhuisde hij op 16-jarige leeftijd naar Greenwich Village, New York om bij zijn moeder te gaan wonen. Voordat zijn acteercarrière begon, diende Steve bij het US Marine Corps, waar hij uiteindelijk eervol werd ontslagen, na het redden van meerdere levens tijdens een oefening in het noordpoolgebied.

Afbeeldingsbron

Carrière en dood

Hij kreeg les van Stella Adler en ook acteerlessen bij Sanford Meiner's Neighborhood Playhouse hebben hem in zijn vroege dagen veel geholpen. Hij maakte zijn debuut op het podium in onder andere het toneelstuk Peg O' My Heart en Two Fingers of Pride, en na deze eerste successen bereikte Steve Broadway en verscheen in het toneelstuk A Handful of Rain in 1955. Aangemoedigd vestigde Steve zich in Hollywood, waar hij zijn filmdebuut maakte in de film Somebody Up There Likes Me, en in 1958 werd gecast in zijn eerste terugkerende rol, als Josh Randall in de tv-serie Dead or Alive. De rol hielp hem om andere castingdirectors te bereiken, en in een mum van tijd begon hij te verschijnen in de bioscoophits van die tijd op groot scherm. Tijdens zijn carrière speelde Steve in meer dan 40 film- en tv-titels, die allemaal zijn vermogen verhoogden. Een van zijn laatste optredens was in de film The Hunter, waarna hij werd gediagnosticeerd met pleuraal mesothelioom.

Huwelijken en kinderen, en nettowaarde

Barbara was de derde vrouw van Steve; voor haar was hij getrouwd met Neile Adams, dat duurde van 1956 tot 1972 met wie hij twee kinderen kreeg. Vervolgens trouwde hij in 1973 met actrice Ali MacGraw, maar de twee scheidden in 1978. Tijdens hun huwelijk kreeg Ali een miskraam die hun relatie onder druk had gezet en uiteindelijk tot een scheiding had geleid. Op het moment van zijn dood werd het vermogen van Steve geschat op $ 30 miljoen.

Aanbevolen