Ceo's

Wat is Suzanne Shank netto waard? Wiki Biografie, echtgenoot, familie, kinderen

Wie is Suzanne Shank?

Suzanne Shank, geboren op een onbekende datum in 1952, in Savannah, Georgia, VS, is een Afro-Amerikaanse civiel ingenieur, zakenvrouw en CEO. Ze is absoluut bekend bij de wereld vanwege een groot aantal zeer bewonderenswaardige zakelijke prestaties, waarvan sommige wereldwijd nieuwe normen hebben gesteld, waaronder het feit dat ze de eerste Afro-Amerikaanse vrouw is die aan de top staat van een publiekelijk verhandelde financiële dienstverlener. Ze heeft ook een enorm aantal andere successen behaald in de loop van haar soms lucratieve carrière als zakenvrouw sinds 1987.

Het vroege leven: een veelbelovend kind

Suzanne groeide op als enig kind in haar geboorteplaats haar vader Roger Shank, die een buschauffeur was, en haar moeder Mary Shank, die een schoolbestuurder was. Haar vroegste interesses zijn onbekend, maar er is het feit dat ze een bekwaam schrijver was onder haar leeftijdsgenoten. Op 10-jarige leeftijd won ze een essaywedstrijd over waarom ze van Savannah hield, en zo verscheen ze bij de opening van een nieuw congrescentrum. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar een niet-gespecificeerde lokale middelbare school, van waaruit ze door haar studieadviseur op de middelbare school werd geleid naar social engineering. Ze vervolgde haar opleiding door zich in te schrijven aan het Georgia Institute of Technology, waar ze in 1983 afstudeerde met een Bachelor of Science-graad in civiele techniek. verschillende carrière, en in 1985 schreef ze zich in aan de Wharton School aan de Universiteit van Pennsylvania, waar ze in 1987 afstudeerde met een Master of Business Administration-graad in financiën.

Carrière: een toevallig pad

Zoals vermeld in een artikel gepubliceerd door de New York Times dat Suzanne zelf schreef, getiteld From a Crisis, Opportunity, begon ze in augustus 1987 voor het eerst ervaring op Wall Street op te doen, ook al was dat niet aan te raden voor iemand met haar diploma. Toen, in haar eigen woorden: 'Twee maanden later vond Black Monday plaats en begonnen grote financiële bedrijven mensen te ontslaan. Ik heb geleerd dat zaken cyclisch zijn en dat uit een crisis kansen komen. De volgende 10 jaar heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt, waaronder James J. Lowrey & Company, een financieel adviesbureau.’ In de loop van de jaren waarin ze een behoorlijke hoeveelheid onschatbare werkervaring had opgedaan, ontmoette Suzanne uiteindelijk zakenman Napoleon Brandford III, met name rond 1996 .

Suzanne Shank

De oprichting van Siebert Cisneros Shank & Co., LLC.

In hetzelfde jaar werden de twee benaderd door Muriel Siebert, een prominente zakenvrouw en 's werelds eerste vrouw die haar eigen stoel op de beurs kocht. Ze kwam op het idee om met z'n drieën samen te werken en een gemeentelijk financieringsbedrijf te vormen, waarvan Suzanne CEO en voorzitter van Napoleon zou worden. Suzanne accepteerde en nam de functie graag aan, en de firma Siebert Cisneros Shank & Co., LLC. bloeit sindsdien. Ze waren zelfs in staat om relatief gemakkelijk door de financiële crisis van 2008 te navigeren, terwijl het in 2010 in de top 10 van gemeentelijke financiële instellingen stond in inkomsten, wat de eerste prestatie was voor een minderheids- en vrouwenbedrijf. Suzanne ging in 2016 met pensioen.

Murel's erfenis

Hoewel Muriel medeoprichter was van Siebert Cisneros Shank & Co., LLC. met Suzanne heeft Muriel Faye Siebert, ook wel bekend als ‘The First Woman of Finance’, sinds 1967 haar eigen bedrijf Muriel Siebert & Co., Inc.ein augustus 2013, op 84-jarige leeftijd, werd Suzanne benoemd tot waarnemend CEO van het bedrijf van Siebert, ook bekend als de Siebert Financial Corporation. Suzanne zegt vaak dat Muriel en Napoleon de twee belangrijkste docenten waren die haar carrière veel welvarender maakten. Muriel, als een van de twee, heeft in 2016 de naam van een New York Stock Exchange-kamer aan haar opgedragen, wat de eerste keer is dat een dergelijke kamer naar iemand is vernoemd: Siebert Hall.

Liefdesleven: haar man en familie

Wat betreft Suzanne's romantische betrokkenheid, er is vrijwel geen informatie over gezaghebbende bronnen over haar partners. Het is echter bekend dat ze getrouwd is, hoewel de identiteit van haar man, de details van hun huwelijk en de geschiedenis van hun relatie een compleet mysterie zijn. Samen hebben ze twee dochters, genaamd Devin en Camryn, van wie de achternamen en geboortedata ook onbekend zijn. Ten slotte zijn er geen geruchten geweest over Suzanne's liefdesleven, en ze is nog nooit gezien bij openbare evenementen in een bepaald mannelijk gezelschap. Ze wordt verondersteld te verblijven met haar man en dochters op een geheime locatie in de VS.

Gepost door Suzanne Shank-Werdlow Aan maandag 7 augustus 2017

Haar enorme roem

Suzanne wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke vrouwen in de financiële wereld en draagt ​​dus veel titels die ze in de loop der jaren heeft verzameld. Een van de eerste werd genoemd naar de Power-lijst van het tijdschrift Essence 2008. Ze werd in 2010 ook uitgeroepen tot een van de beste vrouwen in de financiële wereld door US Banker Magazine, WealthManagerWeb.com en American Banker Magazine. Het tijdschrift Black Enterprise noemde haar een van de 50 meest invloedrijke zwarte vrouwen in het bedrijfsleven en een van de 75 machtigste zwarten op Wall Street. Bovendien herkende Wharton School haar van meer dan 100.000 afgestudeerden in de lijst met 125 invloedrijke mensen en ideeën. Ten slotte werd ze door de National Association of Securities Professionals uitgeroepen tot Entrepreneur of the Year.

Ze hielp studenten

Ze was in 2010 gevestigd in Detroit en werkte voor haar bedrijf, toen ze werd gevraagd om te helpen en mede-oprichter van een stageprogramma dat zich richt op het mogelijk maken van baanfinanciering voor binnenstedelijke studenten, genaamd Detroit Summer Finance Institute. Hoewel het algemene beeld van de gemeentelijke financiële sector meestal niet zo aantrekkelijk is als dat van het bedrijfsleven, maakte Suzanne van deze gelegenheid gebruik om op haar eigen manier iets terug te geven aan de gemeenschap en hielp ze zo verschillende jonge mensen voor te lichten over hoe lonend haar beroep kan zijn. echt zijn.

Suzanne is #1

TheRicest.com maakt vaak lijsten met enkele van de meest invloedrijke figuren uit verschillende carrièrepaden, en als het gaat om Wall Street-vrouwen in 2016, stond Suzanne bovenaan de lijst lijst . Ruth Porat en Abigail Johnson stonden vlak onder haar, ondanks het feit dat hun carrière bloeide, terwijl die van Suzanne op zijn einde liep. Bijgevolg verliet Suzanne het bedrijf als een voorvechter van haar vak.

Wat is het vermogen van Suzanne Shank?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Suzanne Shank is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totaal van Suzanne's opgebouwde rijkdom meer dan maar liefst $ 3 miljard bedraagt. Ze verdiende haar fortuin als oprichter en CEO van Siebert Cisneros Shank & Co., LLC. gedurende 20 jaar, en voor het feit dat ze erin is geslaagd de prestaties van dit bedrijf enorm te verbeteren dankzij haar innovatieve bedrijfsstrategieën. Aangezien Suzanne met pensioen is, zal haar vermogen waarschijnlijk niet toenemen.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Het lijkt er echter niet op dat Suzanne zich helemaal bezighoudt met het behouden van haar betrokkenheid bij deze trend, aangezien haar aanwezigheid op sociale netwerken op dit moment vrijwel alomtegenwoordig is. Facebook-, Twitter- en Instagram-accounts op haar naam bestaan ​​niet.

Aanbevolen