Beroemdheden

Wat is er met de echtgenoot van Tia Torres gebeurd? Wiki Biografie, gevangenis, vermogen

Tia Torres Wiki Biografie

Tia Torres werd geboren in Zuid-Californië, VS, op 11 juni 1960, dus onder het sterrenbeeld Tweelingen en met de Amerikaanse nationaliteit – ze werd beroemd na haar verschijning in de Pit Bulls & Parolees reality-tv-serie.

Bekijk dit bericht op Instagram

@p_nut_ & Flash Gordon. #pitbullsandparolees #pitbull #pitbulls #puppy #dog #mariahharmony #mariah #Villalobos #vrc #neworleans #nola #animalplanet. @louiserulz

Een bericht gedeeld door PitBulls & Parolees (@pitbullsandparolees_) op 31 juli 2013 om 13:45 PDT

Wat is er gebeurd met de man van Tia Torres?

De echtgenoot van Tia Torres is Aren Marcus Jackson. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in de jaren tachtig, toen Tia op zoek was naar de eigenaar van een hond die ze op straat had gevonden en haar zoektocht leidde haar naar Aren, aangezien hij de vermeende eigenaar was. Destijds lag Aren in een van de gevangenissen in Californië nadat hij een ernstig misdrijf had gepleegd. Nadat ze hem hadden ontmoet en met hem over zijn hond hadden gesproken, bleven de twee elkaar brieven sturen en ontwikkelden ze een zeer vriendelijke band. Ze begonnen te daten toen Aren werd vrijgelaten.

De echtgenoot van Tia Torres in en uit de gevangenis

Aren heeft een serieus probleem met de autoriteiten en hij heeft geen goede reputatie – hij werd een paar keer gearresteerd voor het stelen van andermans eigendommen, maar dat leek Tia niet te deren, want ze werd verliefd op hem en ze wisselden uiteindelijk hun huwelijksgeloften uit in 2006 - slechts een jaar daarna werd Aren opnieuw gearresteerd voor het stelen van een auto en een heel eigendom op de een of andere manier. Het gerucht gaat dat Aren ook verslaafd is aan drugs, daarom is hij veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf en zou hij in 2022 vrijkomen. Dus, daar is Tia's man! Desalniettemin zeggen rapporten dat ze twee dochters hebben en ook twee geadopteerde zonen van Hawaïaanse afkomst.

Het vroege leven en onderwijs van Tia Torres

Tia had een nogal ruwe jeugd. Er is niets bekend over haar biologische ouders, omdat ze niet veel tijd met hen heeft doorgebracht - ze werd opgevoed door haar stiefmoeder nadat ze was geadopteerd, en die op een boerderij woonde, waar Tia verliefd werd op dieren - ze hadden paarden op de boerderij, en Tia zei ooit hoe ze de paardenstallen met Kerstmis zouden schoonmaken in plaats van de gebruikelijke cadeaus te geven en te openen. Tia had zelfs de kans om een ​​deel van haar jeugd door te brengen in Sri Lanka, omringd door wolven in een jungle.

Er is heel weinig bekend over haar opleiding, maar er wordt gezegd dat ze thuisonderwijs heeft gehad en niet naar de universiteit is geweest.

Tia's carrière

Op 17-jarige leeftijd verliet Tia het huis omdat ze dacht dat ze klaar was om op zichzelf te gaan wonen. Omdat ze nog steeds iemands gezelschap wilde, kocht ze kort daarna een Arabisch paard, een angorageit en een Cougar. Ze bevond zich al snel in slecht gezelschap toen ze deel ging uitmaken van de pakdragende bende, en herinnerde zich bij een gelegenheid te zijn ontsnapt aan geweerschoten en nauwelijks problemen met de autoriteiten te ontlopen. Een deel van haar wist dat wat ze deed niet goed was, dus kreeg ze haar leven op orde en werd vrachtwagenchauffeur in het Amerikaanse leger.

Kort nadat ze het leger had verlaten, bezocht ze een dierenasiel met haar dochters en adopteerde ze een pitbull genaamd Tatanka, die niet zou stoppen met spelen met haar en haar dochters. Dankzij Tatanka kwam Tia vervolgens op het idee om het Villalobos Rescue Center te openen, dat is uitgegroeid tot de grootste pitbull-reddingsfaciliteit in de hele VS. Ze raakte volledig gefocust op het helpen van de honden en het leren van meer over pitbulls, en heeft lessen gevolgd, medische diensten gegeven en later seminars georganiseerd om mensen te leren hoe ze hun honden moeten trainen. Het opvangcentrum helpt ook ex-gedetineerden bij hun rehabilitatie, oorspronkelijk het idee van Tia's echtgenoot Aren - ze huurden voorwaardelijke vrijlatingen in om te helpen met de dieren.

Tia Torres

Pitbulls en voorwaardelijke vrijlatingen

In 2009 begon Tia te verschijnen in de Pitbulls en voorwaardelijke vrijlatingen reality-tv-serie, die wordt uitgezonden op het kanaal Animal Planet en nu 12 seizoenen telt. Het is gericht op het bestrijden van de verkeerde ideeën die mensen hebben over pitbullhonden, omdat ze meestal denken dat het ras gevaarlijk is en dat het meestal wordt gebruikt om andere honden te bestrijden en mensen aan te vallen.

De show volgt het Villalobos Rescue Center van Tia Torres, dat was gevestigd in Agua Dulce in Californië, voordat het werd verplaatst naar de regio Greater New Orleans in Louisiana. Dankzij de show werd het aantal honden in het opvangcentrum veel groter en telde het 400 honden op 24 september 2014 toen Tia te gast was in The Daily Show met Jon Stewart.

Tia's voorkeuren en andere interesses

Omdat Tia veel over wolven heeft geleerd in de tijd die ze in Sri Lanka doorbracht, werd ze uitgenodigd om te helpen bij het maken van de Mowgli's Story-film die is gebaseerd op The Jungle Book - ze diende als wolventrainer omdat het nodig was voor de film. Ze diende ook als zwarte kattentrainer voor de opnames van de film Sabrina the Teenage Witch.

Gepost door Tia Maria Torres van Pit Bulls & Parolees Aan zondag 8 januari 2017

Persoonlijk leven en kinderen

Tia is tot op de dag van vandaag volledig trouw gebleven aan Aren – de twee hebben dochters Maria en Tania Torres , terwijl hun twee geadopteerde Hawaiiaanse tweelingbroers Kanani en Keli'l zijn.

Alle kinderen van Tia delen dezelfde liefde voor dieren als zij - Tania, de oudste dochter, is een professionele dierentrainer en ze doet ook filmproducties. Maria is meer gericht op het vechten voor de rechten van dieren en is resoluut tegen hondengevechten.

De jongens Kanani en Keli'l zouden allebei geweldige hondentrainers zijn, en ze houden ook van extreme sporten en werken als stuntacteurs in films.

Geruchten en controverses

Het gerucht gaat dat Tia's echtgenoot Aren haar fysiek mishandelde - dit is echter niet bevestigd door Tia en het is onwaarschijnlijk dat dit waar is, zoals ze is geweest vechten voor zijn vrijlating uit de gevangenis gedurende deze 12 jaar die hij in de gevangenis heeft doorgebracht.

Uiterlijk en vermogen

Tia is momenteel 58 jaar oud. Ze heeft rood haar en bruine ogen, is 1,74 m lang en weegt ongeveer 64 kg. Ze heeft talloze tatoeages op haar lichaam, waarvan de meeste werden gedaan voordat ze 30 werd.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Tia geschat op meer dan $ 300.000, en stijgt het slechts langzaam, omdat Tia niet gericht is op geld verdienen, maar gewoon alle dieren wil helpen die ze kan.

we lanceren een nieuw fondsenwervingsproject om meer pitbulls te helpen steriliseren en steriliseren in gemeenschappen waar we de mobiele middelen hebben

- Tia Torres (@SaveVillalobos) 31 maart 2011

Aanwezigheid op sociale media

Tia is min of meer actief op de populaire social-mediaplatforms – ze heeft geen Instagram-account, maar haar beide dochters zijn wel actief op het platform. Er is ook een Instagram-account voor de Pitbulls en voorwaardelijke vrijlatingen show, die meer dan 83.000 volgers telt, met bijna 125 geüploade foto's.

Tia beheert haar Facebook-pagina getiteld Tia Maria Torres van Pit Bulls & Parolees , en heeft tot nu toe meer dan 820.000 volgers verzameld, terwijl haar Villalobos Rescue Center Facebook-pagina wordt gevolgd door meer dan 1,5 miljoen mensen.

Als je meer wilt weten over Tia's dierenopvangcentrum, bezoek dan zeker de officiële website .

Aanbevolen