Beroemdheden

Wat is er mis met Hannah Cranston? Wiki Biografie, leeftijd, lengte, partner

Wie is Hannah Cranston?

Hannah Michelle Cranston werd geboren op 15 februari 1991 in Los Angeles, Californië, VS, en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend als uitvoerend producent en gastheer van het kanaal ThinkTank. Ze was ook te gast op het kanaal The Young Turks, met name het segment genaamd Stylogue.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gehoord Lena Headey (ook bekend als Cersei) verdiende dit seizoen $ 1 miljoen per aflevering, terwijl ze wijn dronk terwijl ze uit het raam staarde. Beschouw dit in het licht hiervan als mijn auditie voor de volgende GOT-spin-off. Ik ben erg veelzijdig en kan wijn in veel verschillende scenario's en locaties drinken. Laat uw mensen contact opnemen met mijn mensen, HBO. In alle ernst, vorige week was het een stad die in vlammen opgaat voor vrouwen, dus vergeet niet om voor jezelf te zorgen, over je emoties te praten, en oh ja, doneer aan @plannedparenthood en @yellowfund.

Een bericht gedeeld door Hannah Cranston (@hannahcranston) op 20 mei 2019 om 14:31 PDT

Het vermogen van Hannah Cranston

Hoe rijk is Hannah Cranston? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 700.000, grotendeels verdiend door een succesvolle online carrière. Haar YouTube-bekendheid heeft haar naar tal van kansen geleid, waaronder samenwerking met populaire televisienamen. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en online begin

Hannah groeide op met een jongere zus in Los Angeles, maar afgezien daarvan is er heel weinig over haar familie gedeeld. De redenen waarom ze later een online carrière nastreeft, zijn niet bekend, maar worden waarschijnlijk beïnvloed door haar jeugdervaringen; volgens haar ontwikkelde ze op jonge leeftijd een liefde voor de wetenschappen en had ze een relatief normale jeugd, als onderdeel van een middenklassegezin.

Ze had aanvankelijk geen carrière online voor ogen, omdat ze erg geïnteresseerd was in de oceaan en het zeeleven. Ze wilde een worden zeebioloog an richt zich op een studie van de oceaan en alle levende organismen binnenin, en is een van de grootste gebieden in de wetenschap gezien de enorme uitgestrektheid van de oceanen samen met de vele hulpbronnen die erin aanwezig zijn. Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, verhuisde ze naar Durham, North Carolina en schreef ze zich in aan de Duke University. Ze volgde echter geen opleiding mariene biologie, maar koos voor een opleiding psychologie met een minor economie. Tijdens haar tijd op de universiteit begon ze ervaring op te doen door te werken aan YouTube-inhoud, wat haar weg naar haar uiteindelijke online carrière begon.

Hannah Cranston

YouTube-inspanningen

Voordat ze haar opleiding afrondde, begon Cranston te werken voor het YouTube-kanaal genaamd De Jonge Turken , wat haar vaste baan na school zou worden. Ze deed voornamelijk hostingwerk, maar was ook verantwoordelijk voor productietaken bij het bedrijf. The Young Turks is een nieuwsprogramma gebaseerd op het platform YouTube, dat later succes zou hebben en zou uitgroeien tot een multi-channel netwerk genaamd TYT. Het is bekend dat het bedrijf een anti-establishmenthouding inneemt en zijn populariteit heeft het ook geleid tot deals met digitale kabelnetwerken.

In 2010 werd een hulpkanaal opgericht, TYT University genaamd, dat werd opgericht om zich te concentreren op het universitaire leven en een universitair publiek. Ze begon te werken als stagiaire voor TYT University voordat ze werd gepromoveerd tot host naast John Iadarola. Het uitloperkanaal kwam er uiteindelijk echter achter dat het verblijf binnen het domein van het universitaire leven hun reikwijdte beperkte, en omdat ze hun bereik meer wilden vergroten, werden ze het kanaal ThinkTank. Hannah werd een fulltime co-host van het kanaal, en ook een uitvoerend producent. Dankzij haar bijdragen en de rebranding van de zender kende de zender een sterke stijging in abonnementen.

Ander werk

Dankzij de associatie van ThinkTank met The Young Turks, vond Hannah uiteindelijk haar weg naar het hoofdkanaal en deed ze productiewerk voor zowel hen als voor andere dochterondernemingen van het netwerk. Ze presenteerde gastshows zoals TYT Sports en The Point, terwijl ze ook gastoptredens maakte in What The Flick?, voornamelijk gericht op de filmindustrie. Ze werd ook bekend door haar werk op het lifestyle- en modekanaal van TYT, Stylogue genaamd.

Afgezien van haar YouTube-ervaringen, begon ze haar bereik ook uit te breiden naar andere platforms; ze begon te werken met De Huffington Post , en werd een regelmatige bijdrage aan de online publicatie. Ze staat bekend als een schrijfster die zeer kritisch is over het presidentschap van Trump, wat haar op haar beurt zou leiden tot een uitnodiging op televisie, en haar debuut maakte als presentatrice van het FOX TV-programma Top 30, bedoeld als een test, met haar hosting naast Kevin Moezzi en Cynthia Luciette.

In 2018, als onderdeel van bezuinigingen en ontslagen, hebben de Young Turks veel van hun huidige personeel verwijderd om meer werknemers aan te nemen en hun netwerk uit te breiden. Hannah bleef niet gespaard en werd ook ontslagen. Sindsdien is ze overgestapt op podcasting en host ze het programma Too Much to Handle.

? Ik wilde jullie allemaal een kleine levensupdate geven! Na bijna 4 geweldige jaren ga ik verder met ThinkTank en The ...

Gepost door Hannah Cranston Aan Donderdag 14 juni 2018

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Cranston een relatie heeft, hoewel de details over haar vriend zeer beperkt zijn. De enige informatie die over hem beschikbaar is, zijn een paar posts op sociale media die ze van tijd tot tijd plaatst. Ze staat ook bekend als een feministe, zoals blijkt uit haar shows en schrijven. Volgens haar houdt ze van reizen en is ze in meer dan 30 landen geweest – enkele van haar favoriete bestemmingen zijn Botswana, Israël en Peru.

Ze is eigenaar van een hond genaamd Charlie en is een vroege vogel. Ze heeft ook een sterke liefde voor Mexicaans eten, met name Nachos, dat ondanks al haar reizen haar favoriet is gebleven. Net als tal van online persoonlijkheden, is ze zeer actief via sociale media-accounts op Twitter, Facebook en Instagram. De accounts zijn een manier voor sommige van haar volgers om inzicht te krijgen in haar persoonlijke leven. Ze deelt vaak updates en gedachten tijdens haar dagelijkse inspanningen. Ze gebruikt ook al haar platforms om recent en aankomend werk te promoten.

Aanbevolen