Beroemdheden

Wat is er mis met Ruby Rube? Wiki Biografie, leeftijd, vriend, ouders

Wat is er mis met Ruby Rube? Wiki Biografie en Leeftijd

Ruby Rube is geboren op 16 januari 2006 in Engeland, wat betekent dat haar sterrenbeeld Steenbok is, haar nationaliteit Brits is en medio 2019 13 jaar oud is. Ruby staat bekend als maker van YouTube-content en influencer, en op dat gebied heeft ze video's gemaakt zoals TIK TOK TRY NOT TO LAUGH CHALLENGE (IMPOSSIBLE) en BUYING MY LITTLE SISTER ALLES DAT ZE BLINDDOMS AANRAAKT. Ruby is succesvol in haar werk, waardoor ze meer aandacht van de media en het publiek heeft gekregen, maar het stelt ook enkele vragen over onderwerpen zoals haar vroege leven, relatiestatus en carrière, waarover we in het artikel zullen praten .

Hou van jullie?

Gepost door Ruby Rube Aan woensdag 27 september 2017

Netto waarde

Dus hoe rijk is Ruby Rube vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze YouTuber een indrukwekkend vermogen van $ 800.000, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. Ruby heeft echter niet gesproken over haar bezittingen, zoals huizen en auto's, omdat ze te jong is om ze te bezitten, maar als ze in een snel tempo blijft werken, zal ze schijnbaar een overvloedig leven leiden. Als YouTuber verdient ze geld elke keer dat een advertentie wordt weergegeven bij haar video's en via betaalde promoties. Ze verdient ook een behoorlijke hoeveelheid geld met de verkoop van haar koopwaar.

Etniciteit en achtergrond

Als het gaat om Ruby's etniciteit, is ze blank en heeft ze blauwe ogen en lichtbruin haar, wat perfect bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die beschikbaar zijn op internet, heeft Ruby een fit figuur en zorgt ze goed voor haar uiterlijk. Van haar familie heeft ze één broer of zus, een zus genaamd Bonnie, die vaak op haar sociale media-accounts te zien is.

Ruby Rube

Sociale media

Ruby is actief op het gebied van entertainment en is van nature actief op sociale media, zoals Twitter en Instagram, en gebruikt haar accounts om met haar fans te communiceren en om haar werk te promoten en erover te vertellen. Rube heeft trouwe volgers die van haar inhoud lijken te genieten en deze delen, leuk vinden en retweeten. Sommige van haar laatste berichten op Twitter bevatten er een die ze heeft geretweet met het onderschrift We zijn super enthousiast dat @ruby_rube op 23 maart aanwezig zal zijn op onze Westfield, White City London Birthday bash! Kom en doe met ons mee 23 maart van 10.00 tot 18.00 uur en 24 maart van 12.00 tot 18.00 uur voor schminken, vlechten, schminken make-overs en prijzen!!!

Instagram

Ruby is actief op Instagram en is gevolgd door meer dan 120.000 mensen . Ze deelt daar vaak foto's uit haar privéleven, zodat haar fans een kijkje kunnen nemen achter wat zich achter normaal gesloten deuren afspeelt. Ze heeft onlangs een schattige foto van haarzelf en haar zus geüpload en daarbij Happy Easter toegevoegd. Ik heb de mijne met familie doorgebracht en mijn kleine zusje houdt van haar. Daarnaast plaatste ze een foto van zichzelf en veel van haar volgers complimenteerden haar met hoe schattig ze is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Merchandise alert? My Brand New SWITCH UP wees net als ik op www.rubyrube.co.uk om de jouwe te krijgen! #catearsquad?

Een bericht gedeeld door Ruby Rube (officiële pagina) (@ruby_rube) op 30 mei 2019 om 01:19 PDT

Relatiestatus en vriend

Ruby heeft geen informatie over haar liefdesbelangen gedeeld, maar op 13-jarige leeftijd is ze toch te jong om een ​​serieuze relatie te hebben.

Carrière

Ruby is lid geworden van YouTube eind 2015 en maakte haar debuut door gameplays, sketches en vlogs te posten. De eerste video die ze uploadde was 10 FEITEN OVER MIJ! 2016 Ruby Rube en zij volgden door meer video's te uploaden, zoals I'M QUEEN OF SLITHER.IO (Slitherio) Great Kills en Number 1, TRY NOT TO LAUGH CHALLENGE!! en BONNIE REAGEERT VOOR DE EERSTE KEER OP DISNEY!! HEEL SCHATTIG!! Ruby Rube en Bonnie. Als het gaat om Ruby's meest succesvolle video's, BACK TO SCHOOL SWITCH UP CHALLENGE!! die ze in augustus 2018 uploadde, werd 15 miljoen keer bekeken. Daarnaast haar andere video's, BACK TO SCHOOL SWITCH UP CHALLENGE!! #2 en IK HEB IK MEZELF NAAR DE KERSTMAN GEMAAKT!! Skit en CLAIRE'S SLEEPOVER met papa!! Met toestemming!! trok ook enkele miljoenen views.

Meest recente video's

Over Ruby's meest recente video's gesproken, zoals Throwing a Dart at a Map & BUYING And DOING Whatever it Lands on Challenge, bekeken door 470.000 mensen, en NIET KOPEN McDONALDS MONOPOLY STICKERS AT 3AM - Challenge, waar haar jongere publiek dol op lijkt te zijn geweest . Begin april uploadde Rube de video getiteld ALEXA Picks Our Glitter Hair Dye Challenge!!! en er zijn twee soorten mensen in deze wereld. Over het algemeen zijn haar video's 300 miljoen keer bekeken, wat zeker een belangrijke rol heeft gespeeld bij haar financiën, en haar in staat heeft gesteld naam te maken en een van de bekendste kinderbeïnvloeders ter wereld te worden.

Ander kanaal

Ruby heeft nog een kanaal, waarop ze zich vooral richt op het spelen van videogames. Het kanaal met de naam Ruby Games heeft bijna 250.000 abonnees en ze maakte er haar debuut op met de video I Died in Five Nights At Freddy's AT 3AM!! Ruby Rube en volgde met meer video's zoals Create my Sim – New Beginning!! Sims 4 Laten we spelen – Ruby Rube en ik BRAK MIJN BEEN!! Meep City Roblox met Ruby Rube. In totaal zijn haar video's op Ruby Games 30 miljoen keer bekeken.

Aanbevolen