Websterren

Wat is er mis met YouTuber Dellor? Wiki Bio, leeftijd, woede, familie

Dellor YouTuber Wiki Bio

Matt Vaughn werd op 31 maart 1988 in de VS geboren, dus onder het sterrenbeeld Ram en met de Amerikaanse nationaliteit - onder het pseudoniem Dellor, is hij populair vanwege zijn YouTube- en Twitch-kanalen, waarop hij meestal zijn Fortnite: Battle Royale-gameplays uploadt .

Wat is er mis met YouTuber Dellor?

Mensen begonnen zich af te vragen of er iets mis was met Dellor nadat hij een andere speler had geconfronteerd tijdens een Overwatch-spelwedstrijd - vol woede maakte Dellor een scène en werd ontslagen door zijn team Toronto Esports. Dellor was tot die dag een professionele Overwatch-speler, maar is sindsdien gestopt met het spelen van Overwatch en is overgestapt op Fortnite: Battle Royale.

Bekijk dit bericht op Instagram

werd wakker en mijn microfoon was kapot, dus dit was waar we mee moesten werken? #fortnite #fortniteclips #fortnitebattleroyale #fortnitestreamer #twitch #gaming #youtube #streamer #dellor #dominerend #beef

Een bericht gedeeld door dellor (@dellor21) op 22 januari 2020 om 19:37 uur PST

Het vroege leven en onderwijs

Dellor groeide op met het spelen van videogames, iets waar zijn ouders niet zo trots op waren, maar ze lieten hem toch zijn. Hij bracht meer tijd binnenshuis door met het spelen van videogames dan met sporten, en tegen de tijd dat hij de middelbare school bereikte, was hij al een fervent speler, erkend voor zijn vaardigheden bij tal van games. Zijn leeftijdsgenoten beschouwden hem niet als een erg sociaal persoon, maar respecteerden hem terwijl hij deelnam aan verschillende speltoernooien en ze vaak won. Dellor heeft niet over zijn ouders gesproken. omdat hij ze weg wil houden van de media-aandacht, iets wat ze samen hebben afgesproken.

Hij heeft niet gesproken over broers en zussen, daarom geloven de meeste van zijn fans dat hij enig kind is. Nadat Dellor van de middelbare school was afgestudeerd, concentreerde hij zich volledig op zijn gamecarrière en schreef hij zich niet in voor de universiteit.

Carrière van een YouTuber

Voordat hij zijn YouTube-carrière lanceerde, werkte Dellor als woonassistent, wat betekent dat hij zorgde voor mensen met een mentale en/of fysieke beperking – hij vond het werk niet leuk, maar deed het toch omdat hij het geld nodig had, en het was goed betaald. Hij lanceerde zijn Youtube kanaal op 27 april 2009 en er zijn momenteel meer dan 330.000 mensen op geabonneerd, terwijl het ook bijna 18 miljoen views telt voor al zijn video's.

Dellor is nu vooral te zien bij het uploaden van Fortnite: Battle Royale-video's, wat zijn favoriete game is, maar in het verleden heeft hij video's van andere games geüpload, waaronder maar niet beperkt tot Overwatch en PUBG. Hij lijkt goed te zijn in elke game die hij speelt, aangezien hij de nummer 1 speler van PUBG in de hele wereld is, en behoort tot de top 250 spelers van het Overwatch-spel — hij is ook een van de top 10 spelers van de Fortnite: Battle Royale third-person schietspel. In het verleden was Dellor een van de beste spelers van World of Warcraft, League of Legends, H1Z1: Battle Royale, Diablo III, Team Fortress 2 en NS-videogames.

Hoewel hij ooit werd verbannen uit Zenuwtrekking , is Dellor erin geslaagd zijn fanbase te vernieuwen en zijn kanaal telt momenteel meer dan 400.000 volgers, terwijl hij meer dan 270 video's van zijn eerdere livestreams heeft geüpload, die samen meer dan 3,8 miljoen views tellen. Dellor is het vaakst te zien tijdens het spelen van de populaire videogame Fortnite: Battle Royale, en hij kreeg de kans om de strijd aan te gaan met de nummer 1 speler Ninja, die hem in het spel vermoordde. Dellor heeft tot nu toe in totaal 4.574 uur gestreamd, een hoogste aantal van 13.592 kijkers per livestream en meer dan 3,8 miljoen views in totaal.

Fortnite-videogame

Fortnite is een online videogame die oorspronkelijk is gemaakt door Epic Games en is uitgebracht in 2017. De game heeft drie verschillende spelmodi die in principe dezelfde gameplay hebben en dezelfde game-engine gebruiken:

Fortnite: Save the World is een coöperatief survival-game waarin maximaal vier spelers samenkomen die moeten vechten tegen de wezens die op zombies lijken, terwijl ze ook de objecten moeten verdedigen die ze zelf bouwen;

Fortnite Battle Royale is een gratis te spelen Battle Royale-game die tot 100 spelers verzamelt die onderling vechten totdat er nog maar één persoon in leven is. Spelers landen waar ze maar willen op de kaart, ze verzamelen wapens en gereedschappen en vechten dan met andere spelers;

En de Fortnite Creative-modus waarin je met niemand vecht, maar eerder de vrijheid hebt om een ​​wereld te creëren zoals je wilt, terwijl je ook gevechtsarena's kunt creëren.

Fortnite: Save the World en Fortnite Battle Royale werden officieel uitgebracht op 25 juli 2017 en Fortnite Creative op 6 december 2018 – de games zijn momenteel speelbaar op tal van platforms, waaronder Windows, macOS, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, IOS en Android . Fortnite: Save the World kan echter nog niet worden gespeeld op Nintendo Switch, iOS en Android.

Fortnite Battle Royale is momenteel de meest gespeelde game ter wereld, aangezien het in minder dan een jaar na de release meer dan 125 miljoen mensen heeft getrokken. Elk jaar worden er over de hele wereld talloze toernooien en competities georganiseerd, waarvan vele met enorme prijzenpotten.

Persoonlijk leven en relaties

Dellor is erg geheimzinnig als het gaat om zijn liefdesleven, omdat hij geen details over zijn vroegere en huidige vriendinnen met het publiek heeft gedeeld. Het gerucht ging dat de populaire YouTuber in 2016 uitging met een populaire Twitcher, toen de twee elkaar op het platform ontmoetten en begonnen te praten - ze hadden een date na een maand en werden meteen verliefd op elkaar. Ze lieten elkaar zien in hun video's, maar nadat Dellor boos werd tijdens een van zijn livestreams en tegen het meisje begon te schreeuwen, besloot ze dat het genoeg was en stopte ermee.

Het gerucht gaat dat Dellor momenteel aan het daten is met een vrouwelijke YouTuber die ook gamevideo's maakt, maar ze is nergens zo goed in gamen als Dellor. De twee begonnen te praten op Facebook en hadden een paar dagen later een date, omdat Dellor de manier waarop ze haar video's op YouTube maakte leuk vond. Ze zouden nu ongeveer drie maanden samen zijn, maar dit is allemaal niet bevestigd door Dellor en er kan niets met zekerheid worden gezegd over zijn huidige relatiestatus.

Afgaande op zijn sociale media-accounts en zijn geheimhouding lijkt Dellor momenteel vrijgezel te zijn, niet getrouwd en heeft hij geen kinderen.

Dellor

boris sanchez homo

Likes en interesses

Dellor besteedt het grootste deel van zijn tijd aan het spelen van videogames en het maken van video's, maar hij heeft ook andere interesses. Dellor houdt alle nieuwe spellen bij die uitkomen, en als hij er een leuk vindt, begint hij het te spelen zodra het uitkomt - de geschiedenis heeft aangetoond dat hij altijd goed is in deze spellen. Hij gaat niet vaak naar buiten, maar als hij dat doet, is het om te feesten met zijn vrienden en om naar muziek te luisteren en bier te drinken - enkele van zijn favoriete bands zijn Linkin Park en Guns 'n' Roses. Hij kijkt graag naar films, maar elke keer als hij begint, bedenkt hij dat hij net zo goed een videogame kan spelen voor die twee uur, dus heeft hij er nu al maanden geen gezien.

spelen van het spel

Gepost door Dellor Aan zaterdag 1 september 2018

Hoewel hij dol is op reizen, kan Dellor het zich niet veroorloven om te veel tijd achter zijn computer door te brengen, en daarom heeft hij zijn reizen beperkt tot een of twee dagen – zelfs als hij weg is, zal hij proberen een internetcafé te vinden om zijn spellen.

controverses

Tijdens een van zijn livestreams op 23 april 2017 raakte Dellor in paniek nadat hij was neergeschoten door een vijand, en werd woedend terwijl hij iedereen vervloekte en 61 keer het 'N'-woord uitsprak - later die dag verontschuldigde hij zich op zijn Twitter-account en schreef 'Het spijt me. Ik heb het verpest. Ik ben klaar met esports en zal niet terugkeren'. Nadat de president van de Toronto eSports van het incident hoorde, interviewde hij Dellor die de overtreding toegaf en werd vervolgens uit het team ontslagen.

bedankt @streamlabs voor misschien wel de mooiste deken die ik ooit heb gezien. dit ding weegt meer dan mijn lichaam?

waardeer het echt, het was een genoegen om met jullie samen te werken. altijd eersteklas ondersteuning pic.twitter.com/u02u2fjNCU

- dellor (@dellorlol) 3 januari 2020

Nogmaals, Dellor wendde zich tot Twitter met een verontschuldiging en verklaarde dat hij een zeer slechte dag had en dat hij absoluut geen racist is.

Op 30 april 2019 werd Dellor verbannen uit Twitch omdat hij tijdens de wedstrijd van Apex Legends ‘Go cook a sandwich’ tegen zijn vrouwelijke teamgenoot zei. Een week later uploadde Dellor een video op zijn YouTube-kanaal waarin hij uitlegde dat hij altijd boos wordt als hij een game verliest - hij verontschuldigde zich bij de vrouwelijke speler en zijn verbod werd dertig dagen later, op 30 mei 2019, opgeheven. Dellor verloor al zijn abonnees, terwijl hij ook zijn partnerschap met Twitch verloor, waardoor hij geen geld meer kon verdienen op de site.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben 30 dagen verbannen op twitch. Ik ben terug rond juni eerste. volg in de tussentijd mijn twitter, youtube en discord voor meer actuele updates en communicatie. Ik ben nog steeds bezig met het uploaden van video's en zo. tot ziens als ik ben unbanned. ik had dit eerder moeten posten, maar ik heb instagram verwaarloosd, sorry jongens.

Een bericht gedeeld door dellor (@dellor21) op 15 mei 2019 om 22:14 PDT

Na talloze berichten naar Twitch te hebben gestuurd, gaven ze hem nog een kans en keerden ze zijn 'abonneer'-knop terug, zodat hij weer abonnees kon verzamelen - de enige voorwaarde is dat hij het komende jaar niemand beledigt.

Uiterlijk en vermogen

Dellor is momenteel 31 jaar oud. Hij heeft kort bruin haar en bruine ogen, terwijl zijn lengte en gewicht niet bekend zijn. Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn vermogen vanaf begin 2020 geschat op meer dan $ 400.000, en neemt het gestaag toe dankzij zijn YouTube- en Twitch-kanalen.

Aanwezigheid op sociale media

Dellor is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale mediaplatforms, omdat dit erg belangrijk is voor zijn carrière op internet. Hij lanceerde zijn Twitter-account in mei 2013, zijn Instagram-account er staan ​​meer dan 80 foto's op en hij heeft ook een Facebook-pagina.

Aanbevolen