Ankers

Waar ging Kelly Rippin (Fox 17) naartoe? Wiki Bio, leeftijd, lengte, getrouwd, salaris

Wie is Kelly Rippin?

Kelly Rippin is een Amerikaanse televisiepersoonlijkheid, die misschien het best bekend staat als voormalig anker van het WZTV Fox 17 Morning News-programma in Nashville, Tennessee. Ze wordt ook algemeen erkend omdat ze momenteel dienst doet als ochtendanker van WLWT Channel 5's News in Cincinnati, Ohio.

Bekijk dit bericht op Instagram

Als je niet weet wat je met je handen moet doen, maar blij bent dat het vrijdag is. #TGIF

Een bericht gedeeld door Kelly Rippin (@kellyrippinnews) op 15 maart 2019 om 5:37 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Rippin werd geboren op de 11eeMei 1987, in Butler, Pennsylvania, VS, onder het sterrenbeeld Stier, de jongste van twee kinderen van Rita en William Rippin die met pensioen was gegaan als de toeleveringsketenadviseur van de Milwaukee Tool; ze heeft een oudere broer genaamd Mathew. Kelly heeft de Amerikaanse nationaliteit, terwijl haar etniciteit blank is. Er zijn niet veel details beschikbaar over de achtergrond van haar familie, behalve dat haar grootouders van vaderskant Kathleen en Walther Rippin zijn.

Nadat ze de Butler Catholic School had bezocht voor haar basisonderwijs, studeerde ze in 2005 af aan de Butler Senior High School in haar geboorteplaats. Ze vervolgde haar opleiding door zich in te schrijven aan de Pennsylvania State University, waar ze in 2010 afstudeerde en behaalde haar Bachelor of Arts-graad met een dubbele major in Public Relations en Broadcast Journalistiek, tegelijkertijd een minor in het bedrijfsleven. Tijdens haar studententijd was Kelly ook actief betrokken bij de non-profit liefdadigheidsorganisatie Penn Dance Marathon.

Kelly Rippin

Carrière

Kelly's carrière als verslaggever voor de camera begon tijdens haar studie, toen ze begon te ankeren voor het met een Emmy Award bekroonde Penn State University's News Center County Report. Medio 2007 trad ze toe tot de WPXI-TV in Pittsburgh, Pennsylvania, waar ze 'een deel' van haar stage voltooide. Tussen april en december 2008 liep ze stage in New York City, waar ze werd begeleid door het CBS Evening News cover face, anchor Katie Couric, terwijl ze medio 2009 als stagiaire werkte bij MSNBC.

Kelly Rippin's professionele omroepcarrière begon in 2011, in Clarksburg, West Virginia, waar ze zich bij de crew van WBOT-TV voegde, en het jaar daarop haar professionele vaardigheden aanscherpte door als weekendanker en verslaggever te dienen. In augustus 2012 verhuisde Kelly naar Cincinnati, Ohio, waar ze zich aansloot bij de FOX19 WXIX, terwijl de echte doorbraak in haar carrière twee jaar later plaatsvond, toen ze in oktober 2014 werd aangesteld als de WZTV Fox 17 Morning News-anker en een verslaggever in Nashville , Tennessee.

In november 2017, Rippin afscheid genomen van Fox 17 ' , en in januari 2018 verhuisde ze naar Orlando, Florida, waar ze zich bij de bemanning van het WISH 2 News-programma voegde. Het is echter publiekelijk bekend gemaakt dat Kelly met ingang van juni 2019 gaat overstappen naar WLWT in Cincinnati, Ohio, om zich aan te sluiten bij Randi Rico en Colin Mayfield van hun Channel 5 doordeweekse uitzendingen.

Priveleven

Ondanks haar dagelijkse optredens voor de camera, is de 31-jarige Kelly er op de een of andere manier in geslaagd om haar persoonlijke leven vrij privé en ver van de media te houden, omdat er niet veel relevante maar beschikbare details over zijn. Het is echter verschijnt dat ze een langdurige relatie heeft en op het punt staat te trouwen? spoedig , hoewel de identiteit van de gelukkige op dit moment nog steeds onbekend is.

Kelly is ook behoorlijk actief op verschillende populaire sociale-medianetwerken zoals Facebook , Twitter en Instagram waarop ze in totaal bijna 42.000 fans heeft verzameld.

Rippin heeft een slank en strak figuur met een echt zandlopersilhouet, hoewel de informatie over haar vitale statistieken nog steeds niet bekend is. Het is zeker dat al deze 'extraatjes' die haar, naast haar lange donkerbruine haar en bruingekleurde ogen, haar uiterlijk behoorlijk aantrekkelijk maken, en haar waarschijnlijk hebben geholpen een populair tv-anker en verslaggever te worden.

PERSOONLIJKE POST: Alles wat ik ooit wilde, was een man vinden die net zoveel van mijn hond houdt als ik. Blijkt dat ik een man heb gevonden die houdt van...

Gepost door Kelly Rippin Aan maandag 6 mei 2019

Salaris en nettowaarde

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze Amerikaanse televisiepersoonlijkheid tot nu toe heeft vergaard? Hoe rijk Kelly Rippin is? Volgens bronnen wordt geschat dat, sprekend vanaf medio 2019, haar salaris rond de som van $ 85.000 draait, terwijl het totaal van haar vermogen wordt geschat op een indrukwekkend bedrag van $ 4 miljoen, verworven via haar professionele uitzendingen, rapportage en verankering carrière voor de camera, die al meer dan tien jaar actief is.

Aanbevolen