Beroemdheden

Waar woont Liddlenique? Wiki Bio, leeftijd, vriend, ouders, vermogen

Wie is Liddlenique?

Dominique Adelise Melendez werd geboren op 5eMaart 2001 in Philadelphia, Pennsylvania, VS van Puerto Ricaanse afkomst. Beter bekend onder haar online alias Liddlenique, ze is een 18-jarige online beroemdheid en social media-ster, die beroemd werd door haar lipsynchronisatievideo's van beroemde pop- en rapnummers, die ze op de musical.ly-app zou plaatsen (nu bekend als TikTok). Haar carrière is actief sinds 2015.

?

Gepost door Liddlenique Aan zondag 9 juli 2017

Liddlenique Wiki Bio: vroege leven, gezin, onderwijs

Over haar vroege jeugd gesproken, zei Liddlenique in een van haar video's dat ze altijd een energiek kind was en dat haar ouders haar hadden ingeschreven bij een dansschool om haar een plek te bieden waar ze haar energie kwijt kon. Het was op de dansschool dat Liddlenique haar passie ontdekte die haar uiteindelijk een internetster zou maken. Er is weinig informatie over haar ouders, maar ze is een alleenstaand kind. Ze heeft een neef die ook een ster op de sociale media is, die beroemd werd vanwege zijn video's met lipsynchronisatie en wiens online alias drippyeli is - de twee verschijnen soms samen in video's. Liddlenique zit nog op de middelbare school en zal in 2019 afstuderen. Er is geen informatie of ze van plan is om hoger onderwijs te gaan volgen.

Carrièrebegin

Hoewel ze nog jong is, begon Liddlenique al op 14-jarige leeftijd in de showbusiness. Als een fervent gebruiker van sociale media en een gepassioneerde danseres, zag ze de live-uitzendingsdienst YouNow als het perfecte platform om deze twee dingen te combineren en haar creativiteit volledig tot uitdrukking te brengen. Met de service zelf kunnen gebruikers hun eigen live video-inhoud streamen en in realtime communiceren met de streams van andere gebruikers. Het werd gelanceerd in 2011, maar werd enorm populair in 2015, toen het meer dan 150.000 uitzendingen per dag afhandelde.

Liddlenique

Veel gebruikers filmden zichzelf terwijl ze praatten of grappen maakten, maar wat de aandacht van Liddlenique trok, was het aantal gebruikers dat muziek uitvoerde of danste op het platform. Ze trad in juli van dat jaar toe tot het platform en begon meteen video's te posten waarin ze zou lip-synchroniseren of dansen op enkele van de meest populaire nummers van dat jaar. In korte tijd verzamelde ze meer dan 90.000 abonnees op het platform, wat haar een rijzende online ster maakte.

Musical.ly (nu TikTok)

Na haar vroege succes op YouNow, heeft Liddlenique een account aangemaakt op een andere populaire sociale-mediaservice genaamd musical.ly. Het platform werd gelanceerd in 2014 en werd al snel populair, vooral onder het adolescente publiek. Het stelde gebruikers in staat om lipsynchronisatievideo's van 15 seconden tot een minuut te maken, waaraan ze soundtracks van veel nummers konden toevoegen. Tussen 2016 en 2017 ging de app van 10 miljoen naar 200 miljoen reguliere gebruikers, en in 2017 fuseerde hij met de app genaamd TikTok, maar bleef in wezen hetzelfde. De app bracht veel van zijn jonge gebruikers online bekendheid, waaronder Liddlenique. Ze koos de naam Liddlenique als een gestileerde variant van haar bijnaam Little Nique, zoals haar vrienden en familie haar noemden. In de afgelopen jaren is ze erin geslaagd om meer dan 1,1 miljoen volgers te verzamelen op het musical.ly-platform, en dankzij haar unieke stijl en originele dansbewegingen werd ze een van de meest populaire lip sync-artiesten in de online wereld. In de loop der jaren synchroniseerde ze met liedjes van artiesten als Nicki Minaj, Kanye West, Migos, Lil Uzi Vert en vele anderen.

Dubsmash

Liddlenique stopte niet bij musical.ly. Toen het Dubsmash-platform populair werd, nam ze haar talenten daar mee en werd online nog populairder. Dubsmash is een app voor videoberichten waarmee gebruikers een audio-opname of soundbites kunnen kiezen uit verschillende films, liedjes en populaire video's, en een video van zichzelf kunnen opnemen die over de geselecteerde audiofragmenten wordt nagesynchroniseerd. Sinds de oprichting is het platform meer dan 50 miljoen keer gedownload. Liddlenique is nog steeds een frequente gebruiker van de app en ook een van de meest gevolgde makers van inhoud.

Instagram, YouTube en ander werk

Liddlenique's officieel Instagram-account heeft meer dan 1,8 miljoen volgers. Haar account bevat voornamelijk reposts van de Dubsmash-app naast foto's uit haar dagelijks leven. Ze heeft ook een YouTube-kanaal met meer dan 53.000 abonnees. Liddlenique heeft onlangs twee muzieksamenwerkingen gemaakt die ze op haar kanaal heeft geüpload - een is een nummer met Dj Smallz genaamd Beat This Up en de andere heet Message To My Ex en bevat Dj Smallz en Flyy The Producer. Daarnaast is Liddlenique recentelijk promotor geworden van de Voorbij diepte op maat gemaakte kettingen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik rock altijd @fashionnova ?

Een bericht gedeeld door • 18? • (@liddlenique) op 15 juli 2019 om 18:21 PDT

Priveleven

Wat haar persoonlijke leven betreft, had Liddlenique een relatie met een collega-lip sync-artiest en social media-ster Ayoo Khaos; de twee begonnen te daten in 2016, maar gingen een jaar later uit elkaar, sinds Liddlenique single is. Fans speculeren echter dat ze misschien een relatie heeft met een andere danseres en Instagram-ster Darealjayy, hoewel geen van beiden op de geruchten heeft gereageerd.

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Met betrekking tot haar algehele rijkdom schatten gezaghebbende bronnen dat Liddlenique een nettowaarde heeft van ongeveer $ 100.000. Hoewel ze pas 18 jaar oud is, is Liddlenique een online ster geworden en heeft ze ook een promotiedeal gesloten met Beyond Depth, wat haar algehele rijkdom aanzienlijk heeft vergroot.

Mijn Bootiful Queen @liddlenique1 pic.twitter.com/3D0ulncFZ5

— Liddlenique (@_Liddlenique_) 15 mei 2016

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Over haar uiterlijk gesproken, Liddlenique heeft lang bruin haar en donkerbruine ogen. Ze is 1,6 m lang, weegt ongeveer 45 kg en haar vitale statistieken zijn 32-23-33.

Aanbevolen