Beroemdheden

Waar woont Skeppy? Wiki, Leeftijd, echte naam, gezicht, vriendin

Wie is Skep?

Voordat we je de verblijfplaats van Skeppy vertellen, laten we eerst onthullen wie hij is, aan degenen die niet op de hoogte zijn van zijn werk. Welnu, Skeppy is een YouTube-ster, bereikt door de Minecraft-game te uploaden, en hij heeft al meer dan een miljoen volgers op zijn officieel kanaal .

Dus, wil je meer te weten komen over Skeppy, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan deze prominente gamer en YouTube-ster.

goedenacht pic.twitter.com/mxg48nA1oV

— Skeppy (@Skeppy) 25 januari 2019

Waar woont Skeppy?

Nu we je aan Skeppy hebben voorgesteld, laten we delen waar hij nu woont; Nou, Skeppy is geboren en getogen in Chicago, Illinois, en is in zijn geboortestad gebleven. Sommige van zijn fans dachten dat hij nu ergens in Florida woont, maar dat is niet het geval. Skeppy is nog steeds in zijn geboorteplaats, hoewel hij het huis van zijn ouders heeft verlaten.

Skeppy Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Skeppy werd geboren als Zak Johnson op 17 februari 2000; helaas heeft hij niets gedeeld met betrekking tot zijn kinderjaren, zoals de namen van zijn ouders en hun beroepen, terwijl hij ook niet heeft onthuld of hij een alleenstaand kind is of broers en zussen heeft. Hopelijk verandert hij in de toekomst van gedachten en begint hij meer informatie uit zijn leven te delen toen hij nog een gewone man was.

Skppy

Carrièrebegin

Skeppy raakte al in 2012 bekend met YouTube; hij begon een paar kanalen voordat het Skeppy-kanaal in 2015 werd gemaakt. De eerste video was Invadedlands.net New KitPVP Server!, vier jaar geleden, en is nu meer dan 120.000 keer bekeken. Hij bleef wekelijks video's uploaden en het aantal abonnees nam gestaag toe.

Stijgen naar het sterrendom

Skeppy werd steeds populairder en in december 2018 bereikte zijn kanaal 500.000 abonnees. Zijn populariteit was gebaseerd op het bashen van andere Minecraft-spelers, en hij deed het geweldig. Op 5 juni 2019 bereikte zijn kanaal de grens van één miljoen. en dat aantal is nu meer dan 1,2 miljoen. Zijn video's zijn meer dan 200 miljoen keer bekeken, met enkele van de meest populaire, waaronder: Ik ben lid geworden van een vervloekte Minecraft-server ... , met meer dan 5,5 miljoen views, Dus ik kocht een unban op de server en had nog steeds personeel... (VERONTREINIGD) , met bijna drie miljoen views, dus Ik ging Cursed Minecraft te ver , meer dan 2,5 miljoen, en De SCUMMIEST MINECRAFT SERVER EIGENAAR OOIT , die 2,4 miljoen keer is bekeken, naast talloze andere video's, die allemaal hebben bijgedragen aan het vergroten van zijn rijkdom.

Skeppy netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Skeppy een extreem populaire YouTuber geworden en zijn succes heeft zijn vermogen met een grote marge vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Skeppy medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Skeppy zo hoog is als $ 1,2 miljoen, wat nogal behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière de komende jaren met succes voortzet.

Skeppy persoonlijk leven, daten, vriendin, gezichtsonthulling

Wat weet je over het persoonlijke leven van Skeppy? Hij is niet erg open geweest als het gaat om het delen van dergelijke details, en als gevolg daarvan is er geen informatie over zijn persoonlijke inspanningen. Hopelijk begint deze jonge YouTube-ster meer informatie te delen over zijn liefdesleven en zijn interesses, naast de gamewereld.

Gepost door Skppy Fanclub Aan zondag 16 juni 2019

Sinds hij zijn carrière begon, wilden talloze fans weten hoe Skeppy eruit ziet; nou, hij deed een 'face reveal' video en is sindsdien doorgegaan met het maken van video's waarin zijn gezicht wordt getoond. Sommige fans waren teleurgesteld, sommige waren opgetogen - wat is je commentaar? Hier is de video- .

Aanwezigheid op sociale media van Skeppy

YouTube heeft van Skeppy een ster gemaakt en sindsdien heeft hij ook naam gemaakt op sociale mediaplatforms, vooral op Twitter. Zijn officiële Twitter-pagina heeft meer dan 80.000 volgers, met wie hij zijn meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, waaronder de tweet over het bereiken van een miljoen volgers, naast tal van andere berichten, die ook zijn meningen, ideeën en interesses laat zien. Helaas heeft Skeppy geen actieve pagina op Facebook of Instagram. Hopelijk begint hij deze pagina's in de nabije toekomst, want fans zijn er zeker van dat hij zoveel met hen te delen heeft

Bekijk dit bericht op Instagram

hey aangezien ik hier ongeveer een keer per jaar op post, voeg mijn snapchat toe: skeppysnaps ik plaats daar wat meer prullenbak. geef mij ook likes

Een bericht gedeeld door Zak (@skeppy) op 25 november 2018 om 12:12 uur PST

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente YouTuber, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen