Beroemdheden

Waar woont Weston Koury? Wiki Bio, leeftijd, lengte, homo

Wie is Weston Koury?

Weston Koury werd geboren op 7 januari 2002 in North Carolina, VS, en is een persoonlijkheid op sociale media, bekend van zijn aanwezigheid op verschillende grote websites. Hij plaatst vooral komische content en dit leverde hem veel volgers op. Ook streamt hij vanaf het platform YouNow.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt voor de foto @LoganPaul. Ik was eerst nerveus om naar je toe te gaan:/ omdat je intimiderend leek; o maar je zei niets, dus gaf ik mijn moeder mijn vlogcamera om een ​​foto te maken. Dank je.Abonneer je op mijTessa

Een bericht gedeeld door Weston Koury (@wes10) op 30 januari 2018 om 19:31 uur PST

De rijkdom van Weston Koury

Hoe rijk is Weston Koury? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 600.000, verdiend door succes in zijn online inspanningen. Zijn bekendheid heeft hem talloze kansen opgeleverd, waaronder samenwerking en sponsoring. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Vroege leven

Weston werd opgevoed door zijn ouders, die hij beschrijft als zeer ondersteunend, en een van de redenen voor zijn succes. Hij had een gelukkige jeugd en groeide op naast een zus in North Carolina. Op jonge leeftijd raakte hij erg geïnteresseerd in muziek en begon hij op achtjarige leeftijd te leren drummen; hij oefende dagelijks en leerde ook zingen. Zijn muzikale interesses stopten daar niet, want hij probeerde ook andere muziekinstrumenten te leren.

Weston Koury

Hij was ook geneigd om te sporten, ontdekte zijn zwemtalent en raakte betrokken bij wedstrijdzwemmen en genoot ervan vrije stijl wedstrijden. In dit soort wedstrijden hebben zwemmers maar een paar beperkingen als het gaat om de slag die ze gebruiken voor de race. Hoewel elke slag kan worden gebruikt, is de wedstrijd populair geweest vanwege het gebruik van de borstcrawl, de snelste zwemslag en de meest gebruikte in dit soort wedstrijden. Afstanden voor freestyle zwemwedstrijden variëren van 50 meter tot 1500 meter.

Online begin

Terwijl hij op jonge leeftijd bezig was met verschillende activiteiten, raakte Koury ook geïnteresseerd in het starten van een online aanwezigheid, en begon dit te doen door uit te zenden via de website Jij nu . Met de service kunnen gebruikers hun eigen live video-inhoud streamen of anderen streaming bekijken, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren. De website verwerkt meer dan 150.000 uitzendingen per dag, waarbij veel van de gebruikers jonger zijn dan 24 jaar, meestal optreden of gewoon chatten met het publiek. Tijdens het hoogtepunt van zijn populariteit concurreerde het met websites zoals Meerkat en Periscope, maar de afgelopen maanden heeft het langzaam aan populariteit verloren door de opkomst van websites zoals Twitch en Live.

Hé jongens?

Gepost door Weston Koury Aan dinsdag 26 maart 2019

Na een paar maanden consequent op YouNow te hebben uitgezonden, kreeg hij de kans om samen te werken met andere online persoonlijkheden tijdens een officieel Meet & Greet-evenement in Texas. Dit stelde hem in staat om fans te ontmoeten, zijn bekendheid nog verder te vergroten, en leidde hem ook tot verschillende connecties, en al snel werkte hij samen met andere online talenten. Nu er meer mogelijkheden op zijn pad kwamen, ging hij op zoek naar andere wegen om zijn capaciteiten te laten zien.

Instagram en YouTube

Weston creëerde zijn eigen Instagram-account en begon met het plaatsen van komische inhoud die zijn populariteit bleef vergroten. In combinatie met zijn streams begon hij steeds meer bekendheid te krijgen, wat leidde tot meer inkomsten. De website is een service voor het delen van foto's en video's die eigendom is van Facebook, waarmee gebruikers hun media kunnen delen met het publiek of vooraf goedgekeurde volgers. Een van de redenen voor zijn populariteit is te danken aan de gebruiksvriendelijke functies, waarmee gebruikers hun foto's kunnen ordenen en bewerken door respectievelijk tags of filters te gebruiken.

Hij begon ook zijn eigen YouTube-kanaal en werd bekend om zijn komische video's en video's die zijn muzikale bekwaamheid demonstreerden; zijn kanaal zou meer dan 450.000 abonnees krijgen dankzij consistente uploads. YouTube is een website voor het delen van video's en is een van de belangrijkste bronnen van online video-inhoud. Op de website zijn talloze soorten video's te zien, waaronder trailers, korte films, muziekvideo's, videoclips, videoblogs (vlogs), livestreams en nog veel meer. Makers van inhoud kunnen inkomsten verdienen via het Google AdSense-programma, dat eenvoudigweg inkomsten oplevert op basis van het aantal bekeken advertenties, interacties en weergaven van een video.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Koury een relatie heeft, hoewel hij geen informatie over zijn vriendin heeft onthuld. Hij heeft verschillende foto's van haar gepost, maar ze laten niet veel details zien, ze bedekken haar gezicht zodat niemand haar kan herkennen. Dit heeft geleid tot speculatie, omdat sommige van zijn fans geloven dat hij niet echt een vriendin heeft.

pic.twitter.com/4V901NRQwu

- Weston Koury (@ Wes10) 10 mei 2019

Afgezien van zijn sterke aanwezigheid op Instagram en YouTube, heeft hij ook accounts op andere websites die hebben bijgedragen aan zijn online aanwezigheid. Hij heeft een Twitter-account met meer dan 600.000 volgers - hij plaatst voornamelijk promoties van zijn YouTube-inhoud, terwijl hij ook tweet over enkele van zijn dagelijkse inspanningen, en van tijd tot tijd komische items plaatst.

Naast zijn Twitter-account heeft hij ook een persoonlijke website die dient als middel om een ​​aantal van zijn gepersonaliseerde merchandise te verkopen. De website functioneert als een e-commercesite voor fans om zijn producten te kopen en voor hem om extra inkomsten te verdienen. Hij richt zijn aandacht vooral op zijn YouTube- en Instagram-account, die van al zijn accounts het meest up-to-date zijn. Hij is ook een grote fan van memes, zoals blijkt uit de berichten die hij doet.

Aanbevolen