Beroemdheden

Waar is Caroline Renfro geweest? Wiki Biografie, leeftijd, huwelijk, vermogen

Waar is Caroline Renfro nu?

Caroline Renfro werd beroemd in de VS door haar optreden in lokale tv-commercials voor Fuccillo Kia van de Cape Coral-dealer. De eigenaar van het dealerbedrijf Billy Fuccillo en de actrice Caroline Renfro werden bekende namen, vooral in Zuidwest-Florida dankzij het feit dat ze al acht jaar reclame maken voor het Kia-dealerschap. Daarom is het geen wonder dat fans naar Renfro hebben gevraagd sinds ze niet meer in nieuwe commercials verscheen. Toen hem werd gevraagd naar de afwezigheid van Caroline, zei Fuccillo eerst vermeld dat ze op vakantie was, maar hij later erkend dat Renfro ontslag nam zonder de exacte redenen op te geven, en dat hij op zoek was naar een nieuwe promotionele sidekick. Sinds kort richt Renfro zich meer op haar reizende blog genaamd To & Fro Show.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nieuw haar, wie is er? ??❤️

Een bericht gedeeld door Caroline Renfro (@to_and_froshow) op 30 augustus 2018 om 10:55 uur PDT

Wie is Caroline Renfro?

Caroline Renfro werd geboren in 1981 in Charlotte, North Carolina, VS. Ze is een 38-jarige actrice, producer, emcee en blogger, bekend van haar rollen in Homeland, Sanctuary; Nogal een raadsel, toebrengen en bloedstollende verslaving, maar het best te herkennen als de charismatische promotionele sidekick van Billy Fuccillo die in talloze reclamespotjes van Kia-dealers verscheen. Caroline is ook een enthousiaste en ervaren blogger.

Caroline Renfro Wiki Bio: Het vroege leven, gezin, onderwijs

Caroline en haar zus Clara Catherine werden opgevoed door hun ouders Diana en Traylor in hun woonplaats Charlotte, nadat ze kort voordat Caroline werd geboren van Opelika, Alabama naar Charlotte waren verhuisd. Hun vader was hoogleraar economie aan de Universiteit van North Carolina, terwijl hun moeder werkte als een geregistreerde diëtist. Wat haar opleiding betreft, ging Caroline eerst naar Northwest High, maar studeerde in 2000 af aan West Charlotte High, waarna ze zich inschreef aan de Florida State University, waar ze een jaar studeerde, maar besloot te stoppen na een periode van zoeken naar ziel, en besloot dat acteren was de juiste carrièrekeuze voor haar was, studeerde ze vervolgens acteren bij Jordan Beswick en volgde ze Scene Study-lessen bij Jennifer Gelfer in het Beverly Hills Playhouse.

Caroline Renfro

De carrière van Caroline Renfro

Door de jaren heen is Renfro erin geslaagd een behoorlijk indrukwekkend cv op te bouwen met diverse banen. Ze raakte voor het eerst betrokken bij theater en speelde in tal van toneelstukken in CPCC Summer Theatre, Children's Theatre of Charlotte, Charlotte's Off-Broadway, CAST en Actor's Theatre of Charlotte. Gelijktijdig met acteren werkte ze een tijdje als een courtside-persoonlijkheid bij de New York Knicks en Charlotte Bobcats - omgedoopt tot de Charlotte Hornets - voordat ze als talentcoach voor de laatste werkte. Daarna kreeg ze een baan bij het AM 1480-station van Radio Disney, waar ze werkte als producer en radiopersoonlijkheid tijdens haar tijd daar. Daarnaast toerde ze door de VS met StarQuest International Dance Competitions als talentcoach, emcee, tourmanager en geluidstechnicus. Ze voegde de titel van regisseur toe aan haar cv toen ze verschillende producties regisseerde voor Hopewell High School, Appalachian Creative Theatre en Piedmont Middle School. Met de hulp van haar vriend Kim Ballard lanceerde ze in 2015 haar eigen productiebedrijf genaamd FroShow Productions en begon een jaar later met het schrijven van haar reizende blog To & FroShow.

Acteren en samenwerken met Billy Fuccillo

Caroline kreeg haar eerste rol in een televisieserie in 2008, toen ze verscheen in de NEWP Sketch Comedy Show, en door de jaren heen speelde ze in verschillende televisieseries en films die werden gefilmd in het gebied rond haar geboorteplaats. Ze verscheen in ABC's Secrets & Lies, Showtime's Homeland en Infliction. Caroline is echter vooral bekend bij het publiek vanwege haar langdurige betrokkenheid bij de autodealers van Billy Fuccillo. Fuccillo, de eigenaar van verschillende autodealers in New York en Florida, huurde Renfro in om in een van zijn commercials te verschijnen, maar wat een eenmalige verloving moest zijn, werd een samenwerking van acht jaar, aangezien de twee in honderden tv-commercials, plus banners, billboards en online advertenties. Renfro nam in 2017 ontslag uit haar functie en werd vervangen door McKinzie Roth.

ik zeg altijd @kimisawesome1 wordt mijn manager als ik ooit beroemd word, maar misschien moet ik haar mijn haren laten doen. #bowchinwedding pic.twitter.com/gc8Yby5wcB

— Van (@TheFroShow) 5 mei 2018

Priveleven

Over haar persoonlijke leven gesproken, helaas is er geen geloofwaardige informatie over het al dan niet hebben van een relatie met Renfro. Ze woont nog steeds in Charlotte, maar ze is ook nog steeds een fervent reiziger en grijpt elke gelegenheid aan om de wereld rond te reizen en er vervolgens over te schrijven op haar blog. Volgens haar Instagram-posts bezoekt ze begin 2019 Andorra.

Netto waarde

In de loop van haar carrière heeft Caroline gewerkt als televisie-, film- en toneelactrice, emcee, radiopresentator, talentcoach, producer, regisseur, geluidstechnicus en blogger. Het indrukwekkende cv dat ze heeft opgebouwd, heeft haar in staat gesteld om een ​​nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen te verwerven, volgens schattingen van gezaghebbende bronnen.

ZE IS TERUG! | Maak je klaar om Caroline Renfro en Billy Fuccillo weer vol energie op je televisie te zien! Lees meer: ​​https://on.fox4now.com/320ghua

Gepost door Vos 4 Aan zondag 23 juni 2019

Sociale media

Caroline heeft een Instagram-account met meer dan 1000 volgers, waarop ze vaak foto's van haar reizen plaatst, zodat fans daar kunnen zien waar haar volgende blogstuk over zal gaan. Ze heeft ook een Twitter-account met bijna 1100 volgers. Haar blog heeft momenteel meer dan 30 artikelen over haar verschillende reiservaringen.

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Over haar uiterlijk gesproken, Renfro heeft een fit figuur; ze is 1,7 m lang, weegt ongeveer 64 kg en heeft lang blond haar en blauwe ogen.

Aanbevolen