Acteurs

Waar is acteur Jonathan Taylor Thomas nu? Zijn Wiki: Nettowaarde, Onderwijs, Woningverbetering, Vrouw, Familie

Wie is Jonathan Taylor Thomas?

Geboren als Jonathan Taylor Weiss op 8 september 1981 in Bethlehem, Pennsylvania, VS, is hij een gepensioneerde acteur, regisseur en stemacteur, misschien nog steeds het best bekend bij de wereld als Randy Taylor in de tv-sitcom Home Improvements van 1991 tot 1999, en als de stem van personages als Pinocchio in de animatiefilm The Adventures of Pinocchio in 1996, naast vele andere verschillende rollen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Jonathan Taylor Thomas? (@jttweiss) op 7 okt 2018 om 14:02 PDT

Waar is Jonathan Taylor Thomas nu?

Nadat hij op jonge leeftijd bekendheid verwierf, zette Jonathan zijn carrière voort tot het midden van de jaren 2010 toen hij besloot een pauze te nemen van acteren en terugtrekken uit de schijnwerpers . Hij sprak over het beu zijn van roem, en dat iedereen zijn bewegingen volgde, sinds hij zich concentreerde op zijn opleiding en het verkennen van de wereld.

Jonathan Thomas Taylor Wiki: het vroege leven, ouders en opvoeding

Jonathan is van Duits-Nederlandse en Portugese afkomst en is de zoon van Stephen Weiss en zijn ex-vrouw Claudine, geboren Gonsalves – zijn ouders scheidden toen hij tien jaar oud was. Jonathans oom is een van de meest prominente scenarioschrijvers en acteurs, Jeff Weiss. Jonathan studeerde in 2000 af aan de Chaminade College Preparatory School in West Hills, Californië, waarna hij zich inschreef aan de Harvard University om geschiedenis en filosofie te studeren. Hij voltooide zijn studie uiteindelijk, maar niet voordat hij een jaar in Schotland, aan de St. Andrews University, verbleef. Jaren later studeerde hij af aan de Columbia University School of General Studies.

Afbeeldingsbron

Carrièrebegin en jaren van woningverbetering

Jonathans carrière begon toen hij nog maar zes jaar oud was, met de rol van Spot in de tv-serie The Adventures of Spot in 1987. Drie jaar later werd hij gekozen voor de rol van Greg Brady in de tv-serie The Bradys, wat een spin was -off van de zeer populaire show The Brady Bunch uit de jaren 70. Het was echter in 1991 dat hij zijn eerste prominente rol kreeg, als Randy Taylor in de sitcom Home Improvement, de serie die duurde van 1991 tot 1999, waardoor Jonathan een ster werd, aangezien de serie enorm populair werd, en waarvoor hij een nummer won. van prestigieuze prijzen, waaronder de Young Artist Award in 1994 in de categorie Outstanding Youth Ensemble in a Television Series, en de Kids' Choice Blimp Award in de categorie voor Favorite Television Actor in 1998. Gedurende deze tijd maakte Jonathan verschillende andere succesvolle optredens, waaronder als Tom Sawyer in de film Tom and Huck in 1995, een bewerking van het kinderboek van Mark Twain, daarna als Marshall in de film Wild America in 1997, en de hoofdrol in de komische film I'll Be Home for Christmas in 1998.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Jonathan Taylor Thomas? (@jttweiss) op 2 okt 2018 om 15:09 PDT

Latere carrière en pensioen

Nadat Home Improvement was geëindigd, ging Jonathan op zoek naar nieuwe opdrachten en speelde hij in 1999 in de romantische misdaaddrama Speedway Junky, met Richard Barin, Jaime Bergman en Jesse Bradford, terwijl hij in 2000 de stem was van Tyler Tucker in de tv-serie The Wilde doornbessen. Met het begin van het nieuwe millennium begon Jonathans interesse in acteren af ​​te nemen, en in de komende jaren kreeg hij alleen gastrollen in tv-series als 8 Simple Rules in 2004, daarna in Veronica Mars (2005), onder andere. Daarna nam hij een pauze tot 2013, toen hij terugkeerde met de dubbelrol van John Baker/Randy in de tv-comedyserie Last Man Standing (2013-2015), sindsdien is hij weg van het publieke oog.

Weet je hoe rijk Jonathan Taylor Thomas is?

Hoewel Jonathan al drie jaar weg is uit de entertainmentwereld, speelde hij voordat hij met pensioen ging in een aantal succesvolle projecten, van Home Improvement tot Pinocchio en anderen, die allemaal zijn rijkdom verhoogden. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jonathan Taylor Thomas medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Thomas zo hoog is als $ 15 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet?

Afbeeldingsbron

Kent u Jonathans persoonlijke leven, familie, dating, vriendin?

Jonathan is niet erg open geweest over zijn leven achter de camera, hoewel er dankzij het onderzoekswerk van de media wat informatie naar boven kwam. In 2007 had Jonathan een relatie met een model genaamd Natalie Wright - het stel verloofde zich zelfs, maar ging uit elkaar voordat ze in het huwelijksbootje stapten. Sindsdien is Jonathan volgens rapporten vrijgezel gebleven, maar heeft hij geen details over zijn romantische leven onthuld.

Internetpopulariteit

Omdat hij een tieneridool was, kon Jonathan extreem populair worden in zijn volwassen leven, ook op sociale-mediaplatforms, vooral op Facebook en Twitter, hoewel hij ook op Instagram te vinden is. Zijn officiële Facebook-pagina heeft meer dan 13.000 volgers, maar hij heeft sinds 2008 niets meer gepost. Jonathan is ook actief op Twitter , waarop hij meer dan 2.000 volgers heeft, en hoewel zijn account was gehackt, slaagde hij erin om het te herstellen. Dus, als je nog geen fan bent van dit ex-tieneridool, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's.

Aanbevolen