Acteurs

Waar is actrice Charlotte Lewis na de breuk met Eddie Murphy? Haar bio: nettowaarde, carrière, affaire, verhaal

Wie is Charlotte Lewis?

Charlotte Lewis werd geboren op 7 augustus 1967 in Kensington, Londen, Engeland, en is een gepensioneerde actrice. Eddie Murphy in de film Golden Child (1986), en als Maria Dolores in de film Pirates, ook in 1986, naast vele andere rollen die ze in haar carrière veiligstelde.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het gouden kind (1986) Geregisseerd door Michael Ritchie. Charlotte Lewis als Kee Nang. De felgekleurde vogel in de film is een oostelijke Rosella, afkomstig uit Zuidoost-Australië en Tasmanië #thegoldenchild #michaelritchie #charlottelewis #neekang #fantasy #comedy #adventure #action #1986

Een bericht gedeeld door Andrew Glazebrook (@glazy_uk) op 2 januari 2018 om 16:04 uur PST

Waar is Charlotte Lewis na de splitsing met Eddie Murphy?

Terwijl Charlotte en Eddie aan The Golden Child werkten, raakten de twee dol op elkaar, wat volgens sommige rapporten uitgroeide tot een romantische relatie; de twee gingen echter door met hun respectievelijke leven nadat de opnames van de film voorbij waren. Charlotte is sinds de rechtszaak van 2010 tegen Polanski weg van het publieke toneel; ze woont in Hampstead, ten noordwesten van Londen. Onlangs maakte ze echter een comeback in de entertainmentindustrie met de rol van Angie Malone in de film Lost Angelas, die momenteel in postproductie is en nog geen releasedatum heeft ontvangen.

Afbeeldingsbron

Charlotte Lewis Bio: het vroege leven en onderwijs

Charlotte, van Chileens-Iraakse afkomst van haar vaders kant, en Iers-Engels van haar moeder, heeft haar biologische vader eigenlijk nooit ontmoet en is opgevoed door haar moeder. Ze ging naar de Bishop Douglass School in Finchley, Noord-Londen.

Carrièrebegin

Van jongs af aan voelde Charlotte zich aangetrokken tot acteren en lanceerde ze haar carrière op 11-jarige leeftijd, waarbij ze Samantha speelde in de tv-serie Grange Hill in 1978. Ze wachtte toen zes jaar op haar volgende rol, maar het loonde, want het was haar doorbraak rol.
https://www.instagram.com/p/BJwp_YLhNCL/?taken-by=officialcharlottelewis

Stijging naar bekendheid

Charlotte werd gecast als Maria-Dolores in de avonturenkomedie Pirates in 1986, geregisseerd door Roman Polanski, en met in de hoofdrollen Walter Matthau, Cris Campion en Damien Thomas, en hetzelfde jaar portretteerde ze Kee Nang in de veelgeprezen komische actie-avonturenfilm The Golden Child, met Eddie Murphy en Charles Dance. De film werd een hit, zowel kritisch als commercieel, waardoor de jonge Charlotte bekend werd. Voordat de jaren '80 eindigden, speelde ze in verschillende andere films, zoals Dial: Help in 1988 en Tripwire in 1989.
https://www.instagram.com/p/BUOXsNrhaVR/?taken-by=officialcharlottelewis

Voortdurend succes

Charlotte vervolgde haar carrière met een televisierol in de misdaaddramaserie Broken Bridges (1990-1991), terwijl ze in 1992 terugkeerde naar het grote scherm in de thriller-dramafilm Storyville, samen met James Spader, Joanne Whalley en Jason Robards. . Charlotte genoot succes gedurende de jaren '90, met in de hoofdrol in films als de actiefilm Men of War (1994), naast Dolph Lundgren, daarna de horrorthriller Embrace of the Vampire in 1995, terwijl ze in 1996 speelde in de thrillerfilm The Glass Cage, en sloot het decennium af met de rol van Jill in de komische dramafilm Every Dog Has Its Day in 1999. In de jaren '90 vertrouwde ze niet alleen op haar acteervaardigheden, maar ook op haar uiterlijk. door het tijdschrift SHAPE uitgeroepen tot een van de 9 beste lichamen voor de jaren negentig. Sinds 2003 en de laatste rol van Tai in de film Henry X, heeft Charlotte zich teruggetrokken uit acteren en de publieke scene in het algemeen.

Weet je hoe rijk Charlotte Lewis is?

Hoewel ze stopte met acteren, heeft ze een stempel gedrukt op de Hollywood-scene van de jaren '80 en '90, wat alleen maar goed was voor haar vermogen. Terwijl haar carrière duurde, speelde ze in meer dan 30 film- en tv-titels, die allemaal op de een of andere manier bijdroegen aan haar rijkdom. Het meest succesvolle project waaraan ze werkte, was zeker The Golden Child, dat ongeveer $ 80 miljoen opbracht aan de kassa, met slechts een budget van $ 25 miljoen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Charlotte Lewis is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Charlotte zo hoog is als $ 2 miljoen. Heel behoorlijk vind je niet?
https://www.instagram.com/p/BienOVVnf-7/?taken-by=officialcharlottelewis

Kent u Charlotte's persoonlijke leven, zaken, relatie, kinderen, huwelijk?

Charlotte is nogal open geweest over haar romantische leven; terwijl haar carrière duurde, was Charlotte betrokken bij een aantal spraakmakende relaties, maar geen enkele duurde langer dan een paar maanden. Ze is uitgegaan met acteurs als Jim Carrey, Charlie Sheen en Warren Beatty, terwijl ze ook een relatie had met Eric Clapton en Mikhail Baryshnikov. Ze is een moeder van een zoon geboren in 2004, maar de identiteit van de vader van de jongen is onbekend bij de media. Ze is teruggekeerd naar Londen om te leven.

Affaire met Roman Polanski en rechtszaak

Enkele jaren weg van het publiek verbaasde Charlotte de wereld in 2010 toen zij en haar advocaat een rechtszaak aangespannen tegen de vermaarde regisseur Roman Polanski. Ze beweerde dat Polanski haar seksueel misbruikte toen ze nog maar 16 jaar oud was. Volgens haar wilde ze later in haar leven een romantische relatie met Polanski hebben, en de twee ontmoetten elkaar af en toe en vormden een rendez-vous, maar Polanski was nooit zo dol op haar. Hoe de zaak is geëindigd, is niet vastgelegd.

Aanbevolen