Acteurs

Waar is actrice Constance Towers vandaag? Haar bio: echtgenoot John Gavin, nettowaarde, gezondheid, echtscheiding, carrière

Wie is Constance Towers?

Geboren als Constance Mary Towers op 20 mei 1933 in Whitefish, Montana, VS, is ze een actrice en zangeres, waarschijnlijk het best bekend in de wereld als Helena Cassadine in de soap General Hospital, die ze van 1997 tot 2017 portretteerde, en ook voor haar hoofdrollen in de late jaren '50 en vroege jaren '60, zoals in The Horse Soldiers (1959), en Shock Corridor (1963), onder andere prestaties.

Afbeeldingsbron

Waar is Constance Towers nu?

Constance's karakter van Helena Cassadine werd aan het einde van het seizoen 2017 vermoord, wat betekent dat ze niet terug zal zijn voor het nieuwe seizoen van de show. Dus, waar is ze? Met het overlijden van haar man, John Gavin , Constance heeft de tijd gebruikt voor verdriet en is sindsdien niet erg actief als actrice geweest, dus ze heeft geen acteerwaarde op haar naam staan, omdat ze zich volledig op haar man en zijn ziekte concentreerde. Hopelijk keert Constance in de nabije toekomst terug naar de entertainmentwereld.

#JohnGavin met #ConstanceTowers

Gepost door Constance Torens Online Aan vrijdag 9 februari 2018

Constance Towers Bio: het vroege leven, ouders en opvoeding

Het enige kind van Ierse immigranten, Ardath L en Harry J. Towers, werd ontdekt door een talentagent toen ze nog maar zeven jaar oud was, en werd gekozen als een van de vele kindacteurs voor radioprogramma's toen de zoektocht werd uitgevoerd in Montana. Haar carrière begon toen ze de komende drie jaar als kinderstemactrice in radioprogramma's van Pacific Northwest diende. Constance en haar familie verhuisden naar New York City toen haar vader daarheen werd overgebracht, en ze ging naar de Julliard School of Music en de American Academy of Dramatic Arts, en nam daarnaast zanglessen van Beverley Peck Johnson.

Een jonge #ConstanceTowers met haar oudere zus

Gepost door Constance Torens Online Aan Zaterdag 26 mei 2018

Carrièrebegin

Van jongs af aan nam ze een korte pauze van acteren, maar keerde in 1955 terug met een ondersteunende rol in de film Bring Your Smile Along, en vervolgens in 1956 in een andere ondersteunende rol, dit keer in de misdaadthrillerfilm Over- Blootgesteld. Het was in 1959 dat ze haar eerste hoofdrol had, als Hannah Hunter in John Ford's Amerikaanse burgeroorlogfilm The Horse Soldiers (1959), met John Wayne en William Holden in de hoofdrol. Ze zette haar opkomst als actrice voort, eerst in de film Sergeant Rutledge in 1960, en vervolgens in 1963 in de mysterie-dramafilm Shock Corridor, met Peter Breck en Gene Evans.

Stijging naar bekendheid

Naarmate de jaren '60 vorderden, ging Constance's carrière vooruit en werd haar naam steeds populairder. Als gevolg hiervan speelde ze in de misdaaddramafilm The Naked Kiss (1964), met Anthony Eisley en Karen Conrad, en in hetzelfde jaar had ze een ondersteunende rol in de Academy Award-genomineerde film Fate is the Hunter, met Glenn Ford in de hoofdrol, Nancy Kwan en Rod Taylor. Daarna concentreerde ze zich meer op toneelrollen, maar keerde terug naar het scherm met de rol van Clarissa McCandless in de tv-serie Capitol (1982-1987), waardoor ze over de hele wereld populair werd. Echter, tijdens de jaren '90 haar carrière enigszins totdat ze het bovengenoemde deel van Helena Cassadine kreeg, die ze 20 jaar lang portretteerde.

#ConstanceTowers met #MikeCurb bij zijn Star on the Walk of Fame-ceremonie

Gepost door Constance Torens Online Aan woensdag 1 maart 2017

Voortdurend succes

Met de rol van Helena werd Constance's naam een ​​van de meest populaire in de soapwereld, en ze slaagde erin om in deze tijd verschillende andere opmerkelijke rollen te bemachtigen, zoals die van Sandra Bradford in de thriller-misdaad-dramafilm A Perfect Murder ( 1998), met in de hoofdrollen Michael Douglas, Gwyneth Paltrow en Viggo Mortensen. Daarna richtte ze zich uitsluitend op General Hospital, maar kwam de afgelopen jaren naar voren met kleine optredens in verschillende televisiefilms en de hoofdrol in de film Rosemary in 2017.

#ConstanceTowers als #HelenaCassadine #GeneralHospital

Gepost door Constance Torens Online Aan woensdag 19 oktober 2016

Theater carrière

Constance maakte haar debuut op het podium in 1960, als Sarah Brown in het toneelstuk Guys and Dolls, en na een korte pauze tot 1965 keerde ze terug in de titulaire rol van Anya. Ze genoot succes op het podium in de jaren '70, in toneelstukken als I Do! Ik doe! (1972), daarna My Fair Lady (1973) en The King and I (1977-1979).

Haar laatste optreden was in het toneelstuk Follies in 1995. Meest recentelijk is Constance voorzitter van de raad van bestuur van het Blue Ribbon van de Muziekcentrum Los Angeles .

Afbeeldingsbron

Constance Towers Nettowaarde vandaag

Sinds de lancering van haar carrière heeft Constance in meer dan 65 film- en tv-rollen gespeeld en in meer dan 10 toneelstukken gespeeld, die allemaal enigszins bijdroegen aan haar rijkdom en de meeste een positieve invloed hadden op haar carrière. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Constance Towers medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Towers zo hoog is als $ 10 miljoen. Best indrukwekkend vind je niet?

Gepost door Constance Torens Online Aan zaterdag 13 augustus 2016

Constance Towers Persoonlijk leven, huwelijk, echtscheiding, kinderen

Als het gaat om haar persoonlijke leven, is Constance vrij open geweest over ups en downs die haar achter de camera overkomen. Ze heeft twee huwelijken achter zich en twee kinderen. Ze was eerst getrouwd met Eugene McGrath van 1959 tot 1966, met wie ze twee kinderen heeft. In 1974 trouwde ze met de beroemde acteur en ambassadeur John Gavin, en bleef bij hem tot aan zijn dood in februari 2018.

Constance Towers Echtgenoot, John Gavin

Geboren als Juan Vincent Apablasa Jr. op 8 april 1931 in Los Angeles, Californië, VS, was hij acteur en later de Amerikaanse ambassadeur in Mexico. De zoon van Juan Vincent Apablasa Sr. en Delia Diana Pablos, hij was van Mexicaanse, Chileense en Spaanse afkomst. Zijn acteercarrière begon in het midden van de jaren '50, en met zijn toekomstige vrouw speelde Constance in verschillende films, enkele van zijn meest succesvolle, waaronder The Imitation of Life (1959), Psycho (1960) en Thoroughly Modern Millie (1967), onder vele anderen. Naast acteren diende John in het leger en was hij van 1981 tot 1986 ambassadeur in Mexico. Hij had twee kinderen met zijn eerste vrouw, Cicely Evans, met wie hij getrouwd was van 1957 tot 1965. Zijn vermogen werd geschat op $ 4 miljoen op het moment van zijn dood. John Gavin stierf op 9 februari 2018, nadat hij de strijd tegen leukemie had verloren.

Aanbevolen