Acteurs

Waar is actrice Gravin Vaughn van The Parkers nu? Haar bio: nettowaarde, kinderen, echtgenoot, gewichtsverlies, huis

Wie is gravin Vaughn?

Gravin Danielle Vaughn werd geboren op 8 augustus 1978 in Idebel, Oklahoma, VS, en is zowel zangeres als actrice, misschien nog het best bekend voor haar rol als Kimberly Ann Parker in de sitcom Moesha, die van 1996 tot 1999 liep. werd ook een deel van de spin-off de Parkers, van 1999 tot 2004.

Gepost door Gravin Vaughn Aan zondag 9 augustus 2009

De rijkdom van gravin Vaughn

Hoe rijk is gravin Vaughn? Vanaf eind 2018 informeren bronnen ons over een nettowaarde van bijna $ 1 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Ze heeft de afgelopen jaren ook reality-tv-projecten gedaan, en naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Gravin begon op te treden door in 1981 op driejarige leeftijd in de kerk te zingen. Zeven jaar later deed ze mee aan de Star Search-competitie-tv-show, waar ze I'll Be There to win zong als de junior vocalist-kampioen en de algehele junior-kampioen. Die blootstelling leidde tot een acteercarrière , te beginnen met het vierde seizoen van de sitcom getiteld 227.

De show speelde Marla Gibbs en volgt haar dagelijkse inspanningen samen met haar buren. Gedurende de jaren negentig trad Countess vervolgens op in tal van shows, waaronder Roc, Thea en Hangin' with Mr. Cooper. Ze had ook verschillende theatrale kansen, waaronder optreden in de off-Broadway-musical getiteld Mama, en verscheen vervolgens in de productie van I Want to Sing! Deel 3. In 1992 bracht ze haar eerste album uit, getiteld Countess, met R&B-nummers en dansmuziek. Ze deed ook een cover van het James Brown-nummer It's A Man's, Man's, Man's World als de eerste single van haar album, dat in de Billboard top 100 R&B/Hip-Hop Songs Chart kwam te staan.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door COUNTESS VAUGHN (@countessdvaughn) op 2 okt 2018 om 19:55 PDT

Doorbraak

Na de release van haar album, dat 3.000 exemplaren wist te verkopen, had Vaughn haar doorbraakrol in de sitcom Moesha , waarin ze werd gecast als Kimberly Ann Parker. Ze werd een van de sterren van de show die liep van 1996 tot 1999, met in de hoofdrol Brandy Norwood als het titulaire personage, een middelbare scholier waarbij de show zich zowel op haar leven als op haar familie concentreerde. Het werd zeer succesvol tijdens de hele run met CBS en dankzij de prestaties van Vaughn kreeg ze een NAACP Image Award voor Outstanding Supporting Actress in een Comedy Series.

Ze hernam vervolgens haar rol in de spin-off-serie getiteld The Parkers, met in de hoofdrol naast komiek Mo'Nique in de show die liep van 1999 tot 2004, en terwijl ze aan de serie werkte, verscheen ze in de film Trippin, een komische film met Deon Richmond in de hoofdrol. , en had ook gastrollen in andere tv-shows, zoals Let's Stay Together en Cuts.

Het is reünietijd! R U kijken naar de #hollywooddiva's reünie speciaal op @TVOne met in de hoofdrol @CountessDVaughn ? #MayhemEntPR pic.twitter.com/x1UmESUZ7m

— MayhemEnt PR (@MayhemEntPR) 10 september 2015

Latere carrière- en reality-televisie

Sinds het einde van haar run in The Parkers is Gravin vooral te zien als vaste klant in verschillende reality-tv-shows. Ze verscheen tijdens het derde seizoen van Celebrity Fit Club, waarin beroemdheden met overgewicht worden gevolgd terwijl ze proberen af ​​te vallen voor het goede doel. De beroemdheden zijn verdeeld in twee teams en strijden met elkaar om hun streefgewicht te bereiken. Ze was eigenlijk het eerste lid in de show dat aankwam en zei dat ze op het verkeerde moment probeerde af te vallen - lees verder. Ze verscheen ook als een deelnemer in de show Celebrity Rap Superstar georganiseerd door Kevin Hart, met acht rappers die acht beroemdheden leren rappen.

Ze werkte samen met Warren G voor de show, maar een ziekte leidde ertoe dat ze uit de competitie werd geëlimineerd. Een van haar nieuwste projecten is de realityserie Hollywood Divas, waarin ze samen met Paula Jai ​​Parker, Lisa Wu en Golden Brooks te zien is. De show volgt het leven van vijf Afro-Amerikaanse actrices die proberen te navigeren in hun relaties en carrières. Tijdens het eerste seizoen van de show onthulde ze dat ze op 18-jarige leeftijd een abortus had ondergaan, en verklaarde dat dit kwam omdat ze net een televisieshow was begonnen en ze wist dat haar carrière zou eindigen als ze de baby zou houden.

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Vaughn getrouwd was met Joseph James en dat ze samen een zoon hebben. Haar huwelijk met James duurde van 2002 tot 2005, en haar breuk viel samen in de tijd dat ze meedeed aan Celebrity Fit Club.

Tijdens haar televisie-optredens vertelde ze ook dat ze een dochter heeft. In een aflevering van The Doctors onthulde ze dat ze last had van haaruitval als gevolg van slechte reacties van de lijm die werd gebruikt op pruiken die ze droeg voor haar rollen. Ook heeft ze op veel plekken huidverkleuring.

Aanbevolen