Acteurs

Waar is actrice Victoria Rowell nu? Haar biografie: Echtscheiding met Tom Fahey, kinderen, nettowaarde, echtgenoot, ouders

Waar is actrice Victoria Rowell nu?

De bekroonde actrice Victoria Rowell is al meer dan drie decennia actief lid van de entertainmentindustrie en speelde in meer dan 50 tv- en filmtitels. Ze voltooide onlangs drie filmtitels - Black Kids White Mama, Revival! en Way Out Of Bounds, die eind 2018 zal verschijnen, en die haar populariteit ongetwijfeld verder zal vergroten. Bovendien speelt ze momenteel als Kitty Barringer in de UMC-soap The Rich & The Ruthless.

Bekijk dit bericht op Instagram

@congressionalblackcaucus @cbcfinc panel Katalyseren Cultuur: hoe we studio-, talent- en filmdiversiteit nastreven?

Een bericht gedeeld door Victoria Rowell (@victoriarowell) op 21 september 2017 om 11:55 uur PDT

Wie is Victoria Rowell?

Victoria Lynn Rowell werd geboren op de 10eeMei 1959, in Portland, Maine, VS, van Afrikaanse, Amerikaanse en Engelse afkomst. Als actrice wordt ze waarschijnlijk het best erkend door haar hoofdrol in de rol van Drucilla Barber Winters in de CBS-soap The Young And The Restless (1990-2007), en door het spelen van Dr. Amanda Bentley-Livingston in de CBS primetime-serie Diagnosis Murder (1993-2001).

Het vroege leven en onderwijs

Als het gaat om haar vroege leven, Victoria had een zeer moeilijke jeugd, omdat ze een aantal jaren werd opgevoed door haar moeder, Dorothy Rowell, die leed aan schizofrenie, terwijl haar vader, wiens naam onbekend is, hen met rust liet. Ze ging uiteindelijk bij pleegouders wonen, Robert en Agatha Armstead , Op achtjarige leeftijd begon ze balletlessen te nemen, later sloot ze zich aan bij het American Ballet Theatre II en volgde ze het Juilliard School of Music Dance Extension-programma. Ze was een lid van Sigma Gamma Rho vrouwenclub.

Gepost door Victoria Rowell Aan zaterdag 20 maart 2010

Carrièrebegin

Voordat Victoria een professionele actrice werd, streefde ze in de jaren tachtig niet alleen een carrière na als balletdanser, maar ook als catwalk- en catalogusmodel. Ze maakte haar filmdebuut in 1987, in de rol van Joan Parker in de komische film Leonard Part 6, naast Bill Cosby, waarna ze gastrollen speelde in tv-series als As The World Turns, The Cosby Show en The Fresh Prins van Bel Air.

Netwerk SOAP schrobt schoon @YandR_CBS Okee & #Diversiteit ook in miljarden dollars reclame SOAP OPERA-industrie uitgevonden om wasmiddel te verkopen in de jaren 1930. Kijk eens. Waar zijn ze? Bekijk opname #REALCOLORTV #TheRichAndTheRuthless https://t.co/hRxg7gPP1C pic.twitter.com/pWM1x8bica

— Victoria Rowell (@victoriarowell) 12 augustus 2018

Stijging tot bekendheid en The Young and the Restless

Victoria's opkomst tot bekendheid kwam in 1990, toen ze werd gekozen om straatballetdanseres Drucilla Barber Winters te portretteren in de CBS-soap The Young And The Restless, eigenlijk tot 2007, waardoor haar populariteit en haar vermogen enorm toenam. Haar vertolking van Drucilla leverde haar 11 NAACP Image Awards op in de categorie Outstanding Actress in een Daytime Drama Series, evenals drie nominaties voor Daytime Emmy Awards (1996, 1997 en 1998).

Trotse tante Vicki! @ABC nieuws @WashNews briljante MVP ABC News Producer/Journalist, Stephanie Wash wint 5e EMMY AWARD in NYC!!! pic.twitter.com/uXhV8laDH2

— Victoria Rowell (@victoriarowell) 2 oktober 2018

De jaren 1990 en diagnose moord

Gelijktijdig met het filmen van The Young And The Restless, bleef Victoria aan andere projecten werken. Ze speelde de rol van Celia Kirby in de komische misdaadfilm The Distinguished Gentleman uit 1992, naast Eddie Murphy, Lane Smith en Sheryl Lee Ralph, en speelde Anna Dire in de tv-sci-fi horror Full Eclipse (1993). Tussen 1993 en 2001 werd ze gecast als Dr. Amanda Bentley-Livingston in de CBS primetime-serie Diagnosis Murder met Dick van Dyke, wat een aanzienlijk bedrag aan haar vermogen toevoegde. In 1994 speelde ze als Yolanda Seeley in het tv-drama getiteld Secret Sins Of The Father, en als Beth Jordan in de komedie Dumb And Dumber naast Jim Carrey. Haar volgende grote rol kwam twee jaar later, toen ze Cora D speelde in de actiefilm Barb Wire, samen met Pamela Anderson, die werd gevolgd door haar vertolkingen van Stevie Hobbs in het drama Eve's Bayou uit 1997 en Alissa in de komische film getiteld A Wake In Providence (1999).

Gepost door Victoria Rowell Aan zaterdag 20 maart 2010

de jaren 2000

Helemaal aan het begin van de jaren 2000 werd Victoria gecast als Josette Metoyer in de tv-drama-roman The Feast Of All Saints (2001), waarna ze de rol van Dr. Amanda Bentley-Livingston in de tv-film Diagnosis Murder: Town hernam. Without Pity, en het vervolg getiteld Diagnosis Murder: Without Warning, beide in 2002. Gedurende de volgende twee jaar speelde ze in twee korte films - Black Listed en Motives - die werden gevolgd door haar vertolking van Sheila in Ron Brown's misdaaddrama A Perfect Fit in 2005. In het volgende jaar kreeg Victoria de rol van Penelope Marsh in de dramafilm Home Of The Brave, naast Samuel L. Jackson, en werd vervolgens gecast als Rebecca McCaw in de tv-film Polly And Marie (2007). Tegen het einde van het decennium was ze ook te zien als tante Janay in het drama Of Boys And Men in 2008.

Afbeeldingsbron

de jaren 2010

Victoria begon het volgende decennium met terugkerende rollen als Veronica in de VH1-komedie-dramaserie Single Ladies (2012), en als Rechter Delilah Hawkins in de NBC-misdaaddramaserie Law & Order: Special Victims Unit (2013-2014). Daarna kwamen haar volgende grote rollen, toen ze Stephanie portretteerde in de tv-film Marry Me For Christmas (2013), die ze later opnieuw vertolkte in de sequels - Marry Us For Christmas (2014), A Baby For Christmas (2015) en Merry Christmas, Baby (2016) - die allemaal haar vermogen verder hebben vergroot. Tegelijkertijd filmde ze het 2014-drama I Love You met Barbara Mutch, en de dramafilm Soul Ties, waarin Maybelle wordt geportretteerd, in 2015.

Recente jaren

Om verder te praten over haar acteercarrière, werd Veronica geselecteerd om Kitty Barringer te spelen in de UMC-soap The Rich & The Ruthless (2017-2018), waaraan ze ook werkte als uitvoerend producent en regisseur, en in 2018 de rol van tante Jo in de romance Water In A Broken Glass kreeg. Ook wordt aangekondigd dat ze zal verschijnen in de komende filmtitels - Zwarte Kinderen Witte Mama, Revival! en Way Out Of Bounds, dus haar vermogen zal de komende jaren zeker toenemen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Had een GEWELDIGE ochtend op @sistercircletv Prachtige set, geweldige energie en geweldig talent. Gefeliciteerd @tvonetv, je hebt een HIT!! #sistercircletv #tegna #tvone

Een bericht gedeeld door Victoria Rowell (@victoriarowell) op 22 september 2017 om 8:27 uur PDT

Boeken

Afgezien van haar carrière als professionele actrice, werd Victoria Rowell ook erkend als schrijver. Haar eerste boek, de memoires getiteld The Women Who Raised Me: A Memoir werd uitgebracht in 2007, en drie jaar later bracht ze de roman Secrets Of A Soap Opera Diva: A Novel uit, gevolgd door The Young And The Ruthless: Back In The Bubbles in 2013, waardoor haar vermogen met een grote marge toenam.

Bedankt aan Debra Lee voor het hosten van zo'n fantastische signeersessie bij BET gisteravond!

Gepost door Victoria Rowell Aan Vrijdag 11 juni 2010

Victoria Rowell Netto waarde

Victoria's carrière begon in 1987 en sindsdien is ze een actief lid van de entertainmentindustrie. Dus, als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Victoria Rowell is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 2 miljoen is, verzameld tijdens haar succesvolle carrière, inclusief de verkoop van haar boeken.

Met https://t.co/QLczB99Q2B Conservatorium winnaar, @LauraSeydel @cnni Sonja, https://t.co/mbdhzqVl5r Catherine/Shannon voor Four Seasons penthouse VIP-ontvangst ten voordele van pleegjongeren in ATL! pic.twitter.com/AdF0eSLQtx

— Victoria Rowell (@victoriarowell) 27 maart 2018

Priveleven

Wat haar persoonlijke leven betreft, is Victoria Rowell twee keer getrouwd geweest. Haar eerste echtgenoot was Tom Fahey (1989-1990), met wie ze een dochter heeft die Maya heet. Tussen 1990 en 1997 had ze een relatie met muzikant Wynton Marsalis, met wie ze haar tweede kind verwelkomde, een zoon genaamd Jasper. Daarna trouwde ze in 2009 met kunstenaar Radcliffe Bailey , maar het paar scheidde in 2014. Haar huidige woonplaats is in Los Angeles, Californië.

Afbeeldingsbron

Stéphane Beauvalot

Liefdadigheidswerk

Zoals we al zeiden, werd Victoria opgevoed als pleegkind, dus besloot ze in 1990 haar eigen stichting op te richten, genaamd het Rowell Pleegkinderen Positief Plan , die hulp biedt aan pleegkinderen. Als gevolg daarvan werd ze geëerd met een eredoctoraat van Humane Letters door de University of Southern Maine in 2006, en werd ze beloond met de Gift of Adoption Celebration of Adoption Award in 2008.

Uiterlijk en vitale statistieken

Over haar uiterlijk gesproken, Victoria is blijkbaar een mooie vrouw met lang zwart gekleurd haar en donkerbruine ogen. Hoewel ze achter in de 50 is, heeft ze nog steeds een aantrekkelijk lichaam met een lengte van 1,70 m en een gewicht dat naar verluidt rond de 61 kg ligt, terwijl haar vitale statistieken 36-25-37 zijn.

Aanwezigheid op sociale media

Naast haar betrokkenheid bij de entertainmentindustrie, is Victoria een actief lid van veel van de meest populaire sociale-mediasites, die ze gebruikt om haar aankomende projecten te promoten. Ze runt haar officiële Instagram en Twitter accounts, waarop ze meer dan 64.000 volgers heeft.

Aanbevolen