Ankers

Waar is Aiyana Cristal nu? Wiki Bio, leeftijd, afmetingen, vermogen

Het vroege leven, familie

Aiyana Cristal werd geboren op 22 maart 1984 in Tacoma, Washington State USA, of Kaukasisch etniciteit. Haar vader is niet geïdentificeerd, maar de naam van haar moeder is Benita, en Aiyana heeft een zeer hechte en warme relatie met haar, en ze brengen nog steeds veel tijd samen door, niet alleen om feestdagen en evenementen te vieren. Benita heeft onlangs een aantal ernstige gezondheidsproblemen gehad die verband houden met lupus, die ze tijdens haar leven heeft gehad; Aiyana stond vlak achter haar, ondersteunde en hielp haar om beter te worden. Aiyana is nu verspreiden het woord over lupus, waardoor het bewustzijn van die ziekte en de effecten en risico's ervan in de gemeenschap wordt vergroot. Er is geen informatie over Aiyana's broers en zussen.

Opleiding

Aiyana bracht haar jeugd door in Tacoma, waar ze de lagere en middelbare school afrondde en slaagde erin om stage te lopen bij Nascar als junior op de middelbare school - en na haar toelating tot de Georgia State University, studeerde af in 2005 en behaalde een BA in Broadcast Journalism.

Aiyana Cristal

Carrière

Direct na haar afstuderen begon Aiyana te werken en miste nooit een kans om haar vaardigheden en ambitie om te werken te tonen. In 2005 had Aiyana het geluk om haar carrière te starten bij Fox Sports, waar ze werkte als productie-assistent. Een paar jaar later verhuisde Aiyana naar Champaign, Illinois nadat ze een aanbod had gekregen om in het nieuws te werken voor WICD News Channel 15, waar ze de positie van nieuwsverslaggever kreeg. Ze heeft er meer dan twee jaar met veel plezier gewerkt en in 2010 van werkgever veranderd, voordat ze besloot dat ze geïnteresseerd was in sportverslaggeving en in augustus 2010 een baan bij KTHV kreeg, als sportanker en verslaggever. In september 2012 verliet ze deze functie en stapte over naar WPLG in dezelfde functie van sportverslaggever voor 13 maanden, waarna ze weer van werkgever veranderde. Later werkte ze voor Comcast Sportsnet Chicago, waar ze van september 2013 tot eind 2015 vergelijkbare functies van verslaggever en anker vervulde. Sinds januari 2016 werkt Aiyana Cristal als anker en verslaggever bij WGCL/CBS46.

Priveleven

Wat betreft het persoonlijke leven van Aiyana, niemand kan zeggen of ze single is of een vriend heeft, aangezien ze dergelijke informatie niet aan het publiek heeft onthuld, wat waarschijnlijk betekent dat ze single is; ze heeft geen kinderen. Je kunt veronderstellen dat ze gefocust is op haar werk en op dit gebied succesvol wil worden voordat ze haar kracht en aandacht verdeelt tussen gezinsleven en werk.

Hoe geniet je van je zaterdag???

Gepost door Aiyana Cristal Aan Zaterdag 30 januari 2016

Hobby's en interesses

Aiyana is een wanhopige hondenliefhebber - ze heeft twee honden die ze heeft geadopteerd van Atlanta Humane Society en Humane Society of Broward, genaamd Lilly en Whitaker. Ze brengt graag tijd met ze door en gaat altijd met ze wandelen.

Wat betreft haar favoriete hobby's en vrijetijdsactiviteiten, Aiyana houdt van hardlopen en wandelen - het zijn haar ware passies. Haar moeder Benita steunde Aiyana ook toen ze besloot om een ​​marathonparcours van vijf kilometer af te werken en haar dochter aan te moedigen. Aiyana houdt ook van boksen, wat ze doet als onderdeel van haar training in de sportschool.

Ze laat goed eten niet in de steek, ook al houdt ze zich aan een gezond dieet. Ze houdt van sushi, toetjes en pasta. Wat haar vakanties betreft, brengt ze graag dagen door op het strand, zwemmen, zonnebaden en... hardlopen. Ze stopt nooit met trainen, ook niet als ze op vakantie is.

Aanwezigheid op sociale media

Aiyana is erg actief op haar Twitter account dat wordt gelezen door meer dan 5.500 volgers en video's deelt van haar live shots en van de basketbal NBA-wedstrijden die ze host voor de Falcons. Ze is ook erg actief op Instagram, dagelijks foto's en video's op haar account plaatsen, gevolgd door bijna 8.000 volgers. Aiyana heeft een pagina op Facebook die meer dan 7.600 volgers heeft aangetrokken.

Genieten van # NABJ18 pic.twitter.com/KU2Ah6KP4h

— Aiyana Cristal (@aiyanacristal) 3 augustus 2018

Cyberpesten op Twitter

In juni 2015 had Aiyana een zeer onaangename situatie na haar live hosting van een basketbalwedstrijd. De WSCR-AM 670-presentator Dan Bernstein, ondersteund door Matt Spiegel, een andere presentator van hetzelfde kanaal, raakte zo laag dat ze Aiyana's figuur begonnen te bespreken en beweerden dat het meer aandacht waard was dan haar rapportage. Ze hadden dat gesprek op Twitter, waardoor de hele discussie openbaar werd. Ten tijde van het conflict had Dan Bernstein ongeveer 50.000 volgers op zijn Twitter-account. en Matt Spiegel bijna 32.000, dus de berichten gingen meteen viraal en werden gezien door een zeer groot publiek. Zowel Bernstein als Spiegel verontschuldigden zich later voor hun berichten en gaven toe dat ze zich kinderlijk en dwaas gedroegen, maar het conflict was niet opgelost. Veel mensen vroegen om Bernstein te ontslaan voor het starten van de discussie, en sommigen om zijn Twitter-account permanent te schorsen. Enkele dagen later antwoordde Aiyana al haar collega's, vrienden en volgers dat ze erg dankbaar was voor de liefde en steun die ze haar in die moeilijke dagen toonden. Ze merkte op dat de wereld van televisie en vooral sporttelevisie vol vrouwenhaat was en nog een lange weg te gaan had om tot een comfortabele situatie voor elke vrouw in de sfeer te komen.

Liefdadigheid

Aiyana neemt deel aan verschillende liefdadigheidsprojecten, waarvan sommige persoonlijker zijn, zoals Lupus Foundation of America, aangezien haar moeder aan het probleem lijdt en de afgelopen jaren ernstige gezondheidsproblemen heeft gehad. Andere beroemdheden die lupus onder de aandacht brengen zijn Snoop Dogg, Lady Gaga, Paula Radcliffe en Justin Bieber. Selena Gomez is ook een van die beroemdheden die het woord over de ziekte verspreidt, aangezien ze zelf aan lupus lijdt.

Aiyana is ook zeer actief in het promoten van meerdere reddingsprojecten en organisaties voor huisdieren. Ze adopteerde haar beide honden en moedigt andere mensen aan om dat ook te doen. Als verslaggever genoot Aiyana van een speciaal programma van de Town and Country Veterinary Clinic in Marietta, Georgia, dat orthopedisch chirurgen en artsen helpt hun tijd en vaardigheden te schenken aan honden die anders zouden worden geëuthanaseerd.

Verschijning

Aiyana heeft van nature krullend lang donkerbruin haar en deelde ooit een eerlijke video- waarin ze haar haar doet met een krultang net op de plaats van haar rapportage enkele minuten voordat ze live ging. Ze zei dat ze wilde laten zien dat de wereld van het tv-nieuws helemaal niet glamoureus was en dat ze indien nodig haar haar helemaal alleen moest doen op een winderige wind. Ze deelde ook eens dat toen ze jonger was en pas aan haar carrière begon, haar eerste nieuwsregisseur gemaakt ze heeft haar haar geknipt. Aiyana legde haar gevoelens over het kapsel niet uit, maar ze kreeg veel complimenten en ondersteunende meningen van haar volgers bij de opmerking en de foto. Aiyana heeft donkerbruine ogen en volle lippen. Haar lengte is niet beschikbaar, hoewel bekend is dat ze ongeveer 66 kg weegt. Haar vitale statistieken zijn 41-27-39, en ze heeft een zandloperfiguur die ze altijd complimenteert met verschillende jurken en rokken.

Netto waarde

Wat het vermogen van Aiyana betreft, schatten gezaghebbende bronnen het op meer dan $ 700.000, en dat ze minimaal $ 70.000 verdient als sportverslaggever en anker. Ze houdt haar positie op CBS46 stevig vast, dus haar totale vermogen zal in de nabije toekomst alleen maar groeien.

Aanbevolen