Acteurs

Waar is de ex-vrouw van Alan Thicke, actrice Gloria Loring vandaag? Haar Wiki: Echtgenoot, Netto waarde, Zangeres Carrière, Hoogte, Echtgenoot

Wie is Gloria Loring?

Gloria Jean Goff werd geboren op 10 december 1946 in New York City, VS, en aangezien Gloria Loring zowel zangeres als actrice is, is ze waarschijnlijk het best bekend voor haar rol als Liz Chandler in de soapserie Days of Our Lives, een rol die ze vanaf 1980 vijf jaar bekleedde.

Wist je dat het deze maand National Diabetes Awareness Month is? Doe mee en toon je steun door blauw te dragen en mijn selfie te delen. jdrf.org/NDAM #TiD #NDAM

Gepost door Gloria Loring Aan woensdag 30 november 2016

Het vermogen van Gloria Loring

Hoe rijk is Gloria Loring? Vanaf eind 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 20 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle acteercarrière, maar ze heeft ook een aanzienlijk bedrag verdiend dankzij haar muziekcarrière. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Gloria's moeder was zangeres, terwijl haar vader een professionele trompettist was die ook als consultant voor de restaurantindustrie werkte. Toen ze opgroeide, werd ze veel blootgesteld aan de muziekindustrie en ontwikkelde ze er een liefde voor, vooral omdat haar moeder haar ook leerde zingen. Op 14-jarige leeftijd begon ze muziek carriëre met de folkgroep Die Vier.

Uiteindelijk zou ze via MGM Records haar eerste album uitbrengen, Gloria Loring genaamd - er is geen geregistreerde reden waarom ze deze naam heeft aangenomen - met covers van nummers als New World in the Morning van Roger Whittaker en Everybody's Talkin' van Harry. Nilsson. Geen van haar liedjes kwam in kaart, maar haar toegenomen bekendheid leidde ertoe dat ze in de jaren zestig in verschillende acteerrollen werd gecast, waaronder in The Carol Burnett Show. Het acteerwerk ging door in de jaren zeventig, hoewel voornamelijk in ondersteunende rollen voordat ze werd getekend bij Atco Records. Ze bracht toen de single Brooklyn uit onder de naam Cody Jameson, en het nummer werd haar eerste single in de hitparade.

Iets meer diepgang, #alanthicke ... https://t.co/ZNkXmTKrwQ

— Gloria Loring (@GloriaLoring) 14 december 2016

Diabetes bewustzijn

In 1977 werd Loring uitgenodigd naar Toronto om een ​​speciale gast te worden in het wekelijkse programma getiteld The Bobby Vinton Show, waarin ze twee nummers speelde, waaronder een duet met Vinton getiteld Breaking Up Is Hard to Do. De Canadese serie werd ook gesyndiceerd naar de VS. Twee jaar later componeerde ze themaliedjes voor de series 'The Facts of Life en Diff'rent Strokes samen met Alan Thicke, die gedurende de hele serie op de shows te zien waren.

In 1980 trad ze toe tot de cast van Days of Our Lives, slechts een jaar nadat bij haar zoon diabetes type 1 werd vastgesteld. Tijdens haar run met de soapserie kreeg ze het idee om het kookboek Days of Our Lives Celebrity Cookbook in eigen beheer uit te geven, om geld in te zamelen voor diabetesonderzoek. Ze publiceerde twee delen van het boek en nam ook A Shot in the Dark op, waarmee ze $ 1 miljoen zou inzamelen voor de Juvenile Diabetes Research Foundation (JDRF). Als gevolg daarvan bleef ze met succes boeken schrijven, in Parenting a Child with Diabetes, Living with Type 2 Diabetes: Moving Past the Fear, en Kids, Food and Diabetes. Later in haar carrière bleef ze actief in het promoten van bewustzijn en onderzoek naar diabetes.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zomerpret van vorig jaar! #robinthicke #summerfun #familie

Een bericht gedeeld door Gloria Loring (@glorialoring) op 19 juli 2016 om 11:32 uur PDT

Dagen van ons leven en latere carrière

Toen Gloria zich bij Days of Our Lives aansloot, maakte de show een moeilijke periode door vanwege een groot aantal ervaren castleden die de show verlieten en een reeks nieuwe gezichten die fans vervreemdden. Ze werd een van de negen personages die in het seizoen werden geïntroduceerd, en haar personage Liz kreeg al snel een aanhang van fans - ze was de enige met een contractverlenging. In 1986 bracht ze samen met Carl Anderson het nummer Friends and Lovers uit, dat in verschillende hitlijsten bovenaan stond.

Haar uitvoering van het nummer leidde ook tot een sterke mailreactie, eigenlijk de grootste in de NBC-daggeschiedenis, hoewel de officiële release van het nummer werd uitgesteld vanwege juridische complicaties. Na het verlaten van de soapserie werden haar media-optredens sporadisch, maar de komende jaren deed ze veel theaterwerk. en ze probeerde nog een keer een opnamecarrière, maar slaagde er nooit in het succes van Friends and Lovers te repliceren. In de afgelopen jaren was ze woordvoerder van JDRF en bracht ze ook de boek getiteld Toeval is Gods manier om anoniem te blijven in 2012.

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Loring in 1970 met acteur Alan Thicke trouwde. Ze kregen samen twee kinderen, onder wie zanger Robin Thicke. Ze scheidden in 1986 en twee jaar later trouwde ze met acteur Christopher Beaumont, maar in 1993 volgde een nieuwe scheiding. Sinds 1994 is ze getrouwd met production designer Rene Lagler, omdat ze elkaar al heel lang kennen. Dankzij haar verschillende filantropische werken ontving ze een Lifetime Commitment Award van JDRF en ontving ze ook de Woman of Achievement Award van de Miss America Organization.

Aanbevolen