Acteurs

Waar is Alexis Dziena nu? Haar Wiki: Nettowaarde, Familie, Echtgenoot, Dating, Zaken, Bio

Wie is Alexis Dziena?

Alexis Gabrielle Dziena werd geboren op 8 juli 1984, New York City, New York, VS. Ze is een actrice, vooral bekend van haar optreden in verschillende film- en televisieprojecten, waaronder Entourage, Fool's Gold en Nick and Norah's Infinite Playlist. Ze heeft ook gastoptredens gedaan in populaire shows zoals Law & Order.

Bekijk dit bericht op Instagram

Oh Hoi ?? @realalisonbrie ❤ #alexisdziena #alisonbrie

Een bericht gedeeld door Alexis Dziena (@iamalexisdziena) op 2 januari 2017 om 06:52 uur PST

De rijkdom van Alexis Dziena

Hoe rijk is Alexis Dziena? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van $ 3 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Ze is sinds 2003 actief als actrice, maar is sinds 2015 niet meer actief geweest in recente projecten.

Het vroege leven en onderwijs

Alexis werd geboren in een familie van Poolse, Italiaanse en Ierse afkomst. Ze groeide op in New York City en ging naar de Saint Ann's School naast toekomstige costar Paz de la Huerta, maar toen ze opgroeide, bracht ze veel zomers door in Sea Isle City, gelegen aan de stranden van het zuiden van New Jersey. Ze zou dan naar de American Academy of Dramatic Arts gaan, wat haar interesse in acteren hielp voeden en tijdens haar tijd daar aan verschillende toneelstukken deelnam.

Acteerwerk

Dziena's professionele acteerdebuut was in Witchblade, een televisieserie gebaseerd op het stripboek met dezelfde naam, waarna hij meer kansen kreeg, onder meer in gastrollen in verschillende tv-shows zoals Jeanne d'Arcadia, Law & Order en Law & Order: Speciale eenheid Slachtoffers. Een van haar eerste grote rollen was in de originele Lifetime-film She's Too Young, die het verhaal vertelt van een 14-jarige die betrokken is bij seksuele handelingen, verborgen voor haar ouders, en zich bezighoudt met zaken als groepsdruk, drugs, alcohol en de invloed van seksueel gedreven media.

pic.twitter.com/Pe6ccYfc @echriqui en @constancezimmer ziet er mooi uit

- Alexis Dziena (@MsAlexisDziena) 16 oktober 2011


Alexis werd vervolgens gecast in de serie Invasion, speelde de rol van sheriffsdochter Kira Underlay in de sciencefictionserie die een seizoen op ABC liep, en was vergelijkbaar met de film Invasion of the Body Snatchers. Ze had vervolgens rollen in speelfilms, met name in Sex and Breakfast, een onafhankelijke film waarin ze een seksueel gefrustreerde jonge vrouw speelt die een liefdevolle relatie heeft, maar deelneemt aan een paarruil als onderdeel van therapie.

Later werk

In 2008 verscheen Alexis in de film Fool's Gold, een avonturenroman over een gescheiden stel dat hun romance nieuw leven inblaast terwijl ze op zoek zijn naar verloren schatten, met in de hoofdrol Matthew McConaughey en Kate Hudson, die ook co-sterren waren in How to Lose a Guy in 10 Days . In hetzelfde jaar had ze een rol in Nick and Norah's Infinite Playlist, met Michael Cera en Kat Dennings in de hoofdrol, en is gebaseerd op de gelijknamige roman, een verhaal van tieners die de geheime show van hun favoriete band proberen te vinden.

Het jaar daarop had Alexis een terugkerende rol in het zesde seizoen van de HBO-show Entourage, die de acteercarrière beschrijft van de jonge A-lijst filmster Vincent Chase en zijn jeugdvrienden terwijl ze proberen hun carrière in Los Angeles voort te zetten. Het uitgangspunt is losjes gebaseerd op het leven en de ervaringen van uitvoerend producent/acteur Mark Wahlberg tijdens zijn tijd als opkomende filmster.

Verhoudingen

Het is bekend dat Dziena van 2000 tot 2004 een relatie had met acteur en muzikant Michael Pitt, nadat het paar elkaar had ontmoet in een theatergroep in Brooklyn, New. Ze had ook een korte relatie met Jeffrey Francis Ausley, die eindigde op een bittere noot omdat werd gemeld dat Ausley een straatverbod tegen de actrice had gekregen, omdat ze naar verluidt gek was geworden en dreigde Ausley kwaad te doen tijdens hun pauze- omhoog.

Waar is Alexis Dziena nu?


Alexis is de afgelopen jaren van de radar verdwenen, met haar Twitter-account dat sinds 2013 inactief is, waarvoor ze in de onafhankelijke film met de titel Wrong verscheen. Ze was ook te zien in twee andere onafhankelijke films in 2014 en 2015, getiteld Sister en Without Ward, maar er is geen nieuws of berichtgeving in de media over wat er de afgelopen jaren met Alexis is gebeurd. Het is bekend dat ze als toneelschrijver werkte en aan een toneelstuk werkte voordat ze inactief was. Het is waarschijnlijk dat ze een pauze heeft genomen van acteren, zoals gebruikelijk is bij mensen in de entertainmentindustrie.

Aanbevolen