Auteurs

Waar is Ann Coulter vandaag? Haar bio: echtgenoot, nettowaarde, daten, huis, salaris

Wie is Ann Coulter?

Ann Coulter is nogal een multi-getalenteerde persona - ze is niet alleen een conservatieve sociale en politieke commentator, maar ook een schrijver, evenals een columnist en een advocaat. Ze is waarschijnlijk het best bekend om haar scherpe tong en bittere kritiek die ze in verschillende van haar heeft gepresenteerd best verkochte boeken , zoals ¡Adios, Amerika! en In Trump vertrouwen we. Ann Coulter wordt echter ook algemeen erkend vanwege haar frequente optredens voor de camera en radiocommentaar, en is behoorlijk actief op sociale-medianetwerken zoals Twitter en Facebook , waarop ze in totaal meer dan 2,6 miljoen fans heeft verzameld.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Ann Coulter (@anncoulter) op 27 juli 2013 om 19:53 PDT

Het vroege leven en onderwijs van Ann Coulter

Ann Hart Coulter werd geboren op de 8eDecember 1961, in New York City, VS, de enige dochter en de jongste van drie kinderen in het gezin van Nell Husbands Coulter en John Vincent Coulter, die een FBI-agent was. Behalve dat ze de Amerikaanse nationaliteit en blanke etniciteit heeft, is Ann ook van Ierse en Duitse afkomst van haar vaders kant. Ann groeide samen met haar broers op in New Canaan, Connecticut, en groeide op een conservatieve manier op, omringd door Republikeinen. Na haar toelating tot de New Canaan High School in 1980, vervolgde Ann haar opleiding door zich in te schrijven aan de Cornell University's College of Arts and Sciences in Ithaca, New York, waar ze cum laude afstudeerde in 1984 en haar Bachelor of Arts-graad in geschiedenis behaalde. Tijdens haar studententijd heeft Ann bijgedragen aan de oprichting van de krant The Cornell Review. Vervolgens behaalde Coulter in 1988 haar Juris-doctoraat aan de University of Michigan Law School, terwijl ze ook redacteur was van Michigan Law Review en voorzitter van de lokale afdeling van The Federalist Society for Law and Public Policy Studies.

Afbeeldingsbron

De carrière van Ann Coulter

Na het voltooien van haar opleiding verhuisde Ann naar Kansas City, Missouri, waar ze haar begon professionele carriere , werkzaam als griffier van Pasco Bowman II, die een Senior US Judge was van het Amerikaanse Hof van Beroep voor het Achtste Circuit. Daarna verhuisde ze naar New York City, waar ze korte tijd in een privépraktijk werkte, gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Na de Republikeinse (Gingrich) Revolutie van 1994 en hun overname van het Amerikaanse Congres, kreeg Coulter een baan bij de Amerikaanse Senaatscommissie voor Justitie, waar hij werkte onder senator Spencer Abraham en zich bezighield met misdaad- en immigratiekwesties. In de loop van de volgende jaren werd ze ook de procederende voor het Centrum voor Individuele Rechten.

Geweldig boekenfeest gisteravond voor mijn vriend @RealDrGina 's gloednieuwe, MAD POLITIEK! Er is tegenwoordig een psycholoog voor nodig om de politiek te begrijpen. pic.twitter.com/N1WChcgQGV

— Ann Coulter (@AnnCoulter) 21 september 2018

Tussen 1996 en 1997 was Ann correspondent voor het MSNBC-netwerk, maar werd in de loop van de acht maanden tweemaal geschorst en uiteindelijk ontslagen. Sinds het einde van de jaren negentig schrijft ze gesyndiceerde columns voor het Universal Press Syndicate en voor verschillende conservatieve websites en publicaties. Tussen 1998 en 2003 schreef Coulter exclusieve wekelijkse columns voor het conservatieve tijdschrift Human Events, terwijl ze in 1999 schreef voor het tijdschrift George. In 2004 behandelde Coulter de Democratic National Convention voor USA Today, terwijl ze in 2005 samenwerkte met de Arizona Daily Star. Momenteel zijn de wekelijkse columns van Ann te zien op verschillende conservatieve websites zoals: Menselijke gebeurtenissen online net zoals FrontPage Magazine en Stadhuis om er een paar te noemen.

Sinds haar debuut op de camera op de MSNBC in 1996, is Ann Coulter regelmatig verschenen op verschillende grote netwerken zoals Fox News en CNN. Ze heeft ook memorabele optredens gedaan in populaire tv-talkshows zoals The Fifth Estate, American Morning, The O'Reilly Factor, evenals in The Mike Gallagher Show, The Today Show, Fox and Friends en HARDtalk en vele anderen.

Gepost door Ann Coulter Aan Donderdag 23 Augustus 2018

Ann Coulters boeken

In de loop der jaren heeft Ann Coulter een dozijn boeken aan haar, al overvloedige, professionele portfolio toegevoegd, die verkocht enkele miljoenen aantal exemplaren gecombineerd. Haar debuutboek High Crimes and Misdemeanors: The Case Against Bill Clinton kwam in 1998 in de schappen en verscheen al snel op de bestsellerlijst van The New York Times. Vier jaar later volgde de tweede, genaamd Slander: Liberal Lies About the American Right, een non-fictiebestseller van de New York Times. In 2004 bracht Crown Forum een ​​verzameling van haar columns uit onder de titel How to Talk to a Liberal (If You Must): The World volgens Ann Coulter. Enkele van haar recentere publicaties zijn Adios, America!: The Left's Plan to Turn Our Country Into a Third World Hellhole, uitgebracht in 2015, en In Trump We Trust: E Pluribus Awesome! uitgebracht in 2016, beide met een piek op de bestsellerlijsten van The New York Times.

Is Ann Coulter getrouwd? Meer over haar persoonlijke leven

Nee, Ann is niet getrouwd en is nooit getrouwd geweest. Ze heeft echter tot op de dag van vandaag verschillende relaties gehad; voorafgaand aan het daten van de Amerikaanse extreemrechtse conservatieve commentator en auteur, Dinesh D'Souza, had Ann Coulter een relatie met Bob Guccione Jr., die vooral bekend staat als de oprichter van het muziektijdschrift Spin. Tussen oktober 2007 en januari 2008 had ze een relatie met de liberale Democraat en de voormalige president van de New York City Council, Andrew Stein. Het gerucht gaat dat Coulter de afgelopen tien jaar een langdurige relatie heeft met een van haar bewakers.

Afbeeldingsbron

Het netto vermogen van Ann Coulter

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze controversiële media-persoonlijkheid tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk is Ann Coulter? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totaal van het vermogen van Ann Coulter, vanaf medio 2018, draait om de indrukwekkende som van $8,5 miljoen , voornamelijk verworven door het commerciële succes van haar publicaties en andere geschriften. Ann's vermogen omvat verschillende waardevolle bezittingen, zoals een condominium in de wijk Manhattan in New York City, evenals een appartement in Los Angeles, Californië, en een huis in Palm Beach, Florida.

Aanbevolen