Auteurs

Waar is auteur Lis Wiehl nu? Gaat ze weg bij Fox News? Haar Wiki: nettowaarde, echtgenoot, schikking, salaris, federaal aanklager

Wie is Lis Wiehl?

Lis Wiehl werd geboren op 19 augustus 1961 in Yakima, de staat Washington, VS, en is een bestsellerauteur, televisiepersoonlijkheid, juridisch expert, advocaat en professor in de rechten, maar vooral bekend door haar boeken, waaronder Hunting Charles Manson : The Quest for Justice in the Days of Helter-Skelter (2018), dat deel uitmaakt van een komende trilogiereeks. Ze heeft in totaal 18 boeken uitgebracht en heeft ook voor een aantal televisie- en radiostations gewerkt, waar ze inzicht heeft gegeven in juridische zaken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt @rjjulia dat je me hebt uitgenodigd in je geweldige boekwinkel in Madison om HUNTING CHARLES MANSON te signeren #indie #booksofinstagram #huntingcharlesmanson @nelsonbooks @thomasnelson @harpercollinschristian @harpercollinsus @bookprgirl

Een bericht gedeeld door Lis Wiehl (@lis.wiehl) op 15 juni 2018 om 10:46 uur PDT

Waar is Lis Wiehl nu?

Lis is onlangs klaar met haar boek Hunting Charles Manson, uitgebracht op 5 juni 2018, en werkt als Adjunct Professor of Law aan de New York Law School, en gastheer van de podcast Pursuit of Justice met Lis Wiehl, naast vele andere verschillende opdrachten.

Gaat Lis Wiehl weg bij Fox News?

Lis heeft Fox News al verlaten, na een controverse met Bill O'Reilly. Ze was juridisch analist voor Fox News Channel van 2001 tot 2017, gedurende welke tijd ze verscheen in een aantal populaire dagelijkse talkshows, waaronder The Kelly File, Lou Dobbs Tonight en The O'Reilly Factor.

Lis Wiehl Wiki: Het vroege leven en onderwijs

Lis is de dochter van de FBI-onderzoeker Dick Wiehl, die de leiding had over het onderzoek naar de dood van John F. Kennedy. Ze heeft een broer, Christopher Weihl, die nu een ervaren acteur, producer en schrijver is. Helaas is de identiteit van haar moeder niet bekend gemaakt aan de media. Lis ging naar de West Valley High School in haar geboorteplaats, en na haar toelatingsexamen schreef ze zich in aan Barnard College, Columbia University, waar ze in 1983 een bachelordiploma behaalde. Daarna vervolgde ze haar opleiding en behaalde ze een Master of Arts-graad in Literatuur van de University of Queensland twee jaar later. Dat was niet het einde van haar studiejaren, aangezien Lis in 1987 een Juris Doctor behaalde aan de Harvard Law School.

Moederdag is altijd een feestdag waar ik naar uitkijk. Niet alleen omdat ik moeder ben, maar ook omdat ik zo'n...

Gepost door Lis Wiehl Aan Donderdag 7 mei 2015

Carrièrebegin

Na haar succesvolle afronding van haar studie aan Harvard, vond Lis een plek voor zichzelf bij een privaat advocatenkantoor, Perkins Cole, in Seattle, Washington, en schreef tegelijkertijd artikelen over juridische kwesties voor de New York Times. Na een paar jaar advocatenpraktijk werd Lis federaal aanklager in het kantoor van de Amerikaanse procureur, de derde generatie van haar familie die dit deed sinds zowel haar vader als grootvader als federale aanklagers fungeerden. Ze bleef de volgende vijf jaar op de post, terwijl ze ook werkte als juridisch correspondent en medewerker voor National Public Radio.

Het volgende #WiehlofJustice-stuk opnemen voor Fox News Headlines 24/7 op SiriusXM Radio Channel 115. #TGIF

Gepost door Lis Wiehl Aan vrijdag 20 november 2015

Tijdens de afzettingsprocedure van president Clinton was Lis de plaatsvervangend hoofdonderzoeksadvocaat voor democraten in de House Judiciary Committee, waarna ze een plaats vond aan de University of Washington School of Law in Seattle, en daar was ze de leider in het Trial Advocacy Program . Tijdens haar periode won het programma talloze nationale prijzen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb me goed vermaakt afgelopen weekend bij de première van #Persecuted!

Een bericht gedeeld door Lis Wiehl (@lis.wiehl) op 22 juli 2014 om 11:56 uur PDT

Stijging naar bekendheid

Terwijl ze als professor in de rechten werkte, verkende ze ook journalistiek en begon ze voor de NPR te werken aan hun show All Things Considered, terwijl ze zich ook bij NBC News voegde als verslaggever en juridisch analist. Geleidelijk aan werd Lis' naam bekender en in 2001 werd ze gerekruteerd door Fox News Channel.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zo opgewonden om met Janice Dean te praten over #FreddytheFrogcasterandtheBigBlizzard. Je zult dol zijn op dit boek!

Een bericht gedeeld door Lis Wiehl (@lis.wiehl) op 8 oktober 2014 om 13:34 PDT

Fox News Carrière, rechtszaak en schikking

Ze begon als juridisch commentator in de show The O'Reilly Factor en werkte de volgende 17 jaar voor Fox, wat haar aanzienlijk hielp om landelijk bekend te worden. Lis droeg ook bij aan andere dagelijkse talkshows, die haar populariteit ook verbeterden, maar haar ambtstermijn bij Fox kwam ten einde toen ze Bill O'Reilly aanklaagde wegens seksuele intimidatie, wat resulteerde in een schikking van $ 32 miljoen .

Moord voor het weekend. #WiehlofJustitie https://t.co/QUdsdlwtxh pic.twitter.com/jKrCahDouX

- Lis Wiehl (@LisWiehl) 12 februari 2016

Geschreven werk

Naast haar juridische carrière is Lis ook een bestsellerauteur; haar eerste boek kwam uit in 2005, getiteld Winning Every Time: How to Use the Skills of a Lawyer in the Trials of Your Life, New York. Sindsdien heeft ze nog twee non-fictieboeken geschreven en verschillende series fictieboeken, waaronder de Triple Threat Series (2009-2012) en Erica Sparks Series (2016-2017), die onder meer de bestverkochte romans werden op de New York Times-lijst.

. @sullivanradio en 'De Nieuwsmakers' pic.twitter.com/ByaL2xvVd3

- Lis Wiehl (@LisWiehl) 21 januari 2016

Lis Wiehl Netto waarde en salaris

Sinds de lancering van haar carrière heeft Lis naam gemaakt als schrijfster en juridisch analist. Hoewel ze Fox verliet, was ze niet lang zonder engagement en is ze nu te zien op andere populaire tv-stations, waaronder CNN, CBS en NBC. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Lis Wiehl medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Wiehl maar liefst $ 25 miljoen is, terwijl haar jaarsalaris meer dan $ 90.000 is. Behoorlijk indrukwekkend vind je niet?

Afbeeldingsbron

Lis Wiehl Echtgenoot, huwelijk, kinderen?

Als het op haar persoonlijke leven aankomt, is Lis vrij open geweest over haar privéleven; van 2006 tot 2012 was ze getrouwd met strafrechtadvocaat Mickey Sherman, waarin het paar twee zonen verwelkomde, Danielle en Jacob London. Sinds de scheiding leeft Lis een alleenstaand leven en is ze ook gefocust op haar carrière en kinderen.

Internetpopulariteit

Lis is erin geslaagd haar populariteit uit te breiden naar sociale mediaplatforms, met name Facebook en Twitter, hoewel ze ook op Instagram te vinden is. Haar officiële Facebook-pagina heeft meer dan 130.000 volgers, met wie ze details uit haar carrière heeft gedeeld. Lis is ook te vinden op Twitter , waarop ze meer dan 65.000 volgers heeft, gebruikt dit sociale-medianetwerk om haar persoonlijke meningen, ideeën en andere interesses te promoten, waaronder haar gedachten over de nieuwe film van Quentin Tarantino, Er was eens in Hollywood . Wiehl moet nog een aanhang bouwen Instagram . Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente televisiepersoonlijkheid, juridisch analist en auteur, dan is dit een fantastische kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Aanbevolen