Basketbal Spelers

Waar is basketballer Eddy Curry nu? Zijn Wiki: Vrouw, Nettowaarde, Zoon, Familie, Gewichtsverlies

Wie is Eddy Curry?

Eddy Anthony Curry Jr. geboren op de 5evan december 1982, is een Amerikaanse voormalige professionele basketbalspeler, die bekend werd door zijn vele jaren spelen in de National Basketball Association (NBA) voor teams als de Chicago Bulls, New York Knicks, Miami Heat en Dallas Mavericks. Hij speelde ook een jaar voor de Zheijiang Golden Bulls van de Chinese Basketball Association.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben dol op dit Instagram-ding @eddycurry34

Een bericht gedeeld door Eddy Curry (@eddycurry34) op 3 mei 2015 om 11:40 uur PDT

Eddy Curry's vroege leven

Curry, geboren in Harvey, Illinois, is de zoon van Gayle en Eddy Curry Sr. Hij heeft een broer genaamd Jason en heeft twee zussen genaamd Nicole en Beth. Voordat hij verliefd werd op basketbal, had Curry eerst zijn zinnen gezet op het turnen, en pas in de zevende klas trad hij toe tot het basketbalteam van Thornwood High School, in Zuid-Holland, Illinois. In 2001 leidde hij zijn team naar de tweede plaats in de IHSA State Playoffs, en dat jaar werd hij benoemd tot Illinois Mr. Basketball. Na een succesvolle basketbalcarrière op de middelbare school kreeg Curry een volledige beurs aan DePaul University, maar besloot toen zichzelf in aanmerking te laten komen voor de NBA 2001-trekking.

Gepost door Eddy Curry Aan maandag 13 mei 2013

Eddy Curry's carrière

Dus Curry's professionele carrière begon toen hij als vierde algemeen werd geselecteerd door de Chicago Bull, en zijn contractondertekening bij de Bulls zorgde voor een vliegende start van zowel zijn professionele carrière in basketbal als zijn vermogen. Curry speelde een paar jaar goed voor de Bulls totdat in het seizoen 2004-2005 werd ontdekt dat hij een onregelmatige hartslag had, waardoor hij het grootste deel van het einde van het seizoen missen . De Bulls vroegen om een ​​DNA-test om te zien of hij een aangeboren hartaandoening had, maar Curry weigerde, en dus werd hij ingeruild voor de New York Knicks, voor wie hij speelde van 2005 tot zijn vrijlating in 2011. Voordat het jaar eindigde, was hij ondertekend door de Miami Heat, waar hij twee jaar speelde en hielp bij het winnen van het NBA-kampioenschap van 2012.

Afbeeldingsbron

In 2012 tekende Curry bij de San Antonio Spurs, maar kon de definitieve selectie van het team niet halen, waarna hij zich bij de Dallas Mavericks voegde, maar slechts voor twee wedstrijden speelde. Zijn tien jaar durende carrière in de NBA hielp aanzienlijk bij het vergroten van zijn vermogen. Aan het einde van 2012 tekende Curry vervolgens bij de Zhejiang Golden Bull van de Chinese Basketball Association en speelde hij een jaar bij het team voordat hij besloot in 2013 te stoppen met het spelen van professioneel basketbal. Hoewel zijn carrière bij de Chinese Basketball Association kort was, het hielp nog steeds zijn rijkdom te vergroten. Sindsdien is er geen nieuws over zijn activiteiten.

Lichaamsmeting van Eddy Curry

Wat zijn lichaamsafmetingen betreft, staat Curry op 2,13 m. lang en weegt hij 300 lbs. (136kg.). Hij heeft ook zwart haar en zwarte ogen.

Afbeeldingsbron

Het vermogen van Eddy Curry

Vanaf eind 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Curry naar verluidt meer dan $ 5 miljoen, grotendeels verworven door zijn jarenlange professionele basketbal.

Het persoonlijke leven van Eddy Curry

Wat zijn persoonlijke leven betreft, is Curry sinds 2005 getrouwd met Patrice en heeft hij nu zeven kinderen. Curry was vroeger getrouwd, maar er is niet veel bekend, behalve dat ze samen één zoon hadden, genaamd Eddy III. Hij en Patrice zijn nog steeds samen en ze hebben vier kinderen genaamd Reiganna, Reign, Reigan en Reidan.

Afbeeldingsbron

Terwijl hij nog steeds getrouwd was met Patrice, had Curry een liefdesrelatie met Nova Henry, met wie hij twee kinderen had. Helaas werden Henry en haar 10 maanden oude dochtertje Ava in 2009 vermoord door haar advocaat, Frederick Goings. Curry en Henry's toen drie jaar oude zoon Noah werden ongedeerd teruggevonden op de plaats van het misdrijf. getuige van de moord . Noah woont nu bij Curry en vrouw Patrice. Curry's vrouw, Patrice, verscheen in de VH1-realityserie Basketball Wives LA.

Eddy Curry's seksuele aantijgingen

In 2009 werd Curry aangeklaagd door zijn voormalige chauffeur, David Kuchinsky, die hem beschuldigde van seksuele toenadering. Kuchinsky beweerde dat Curry hem naakt benaderde en hem racistische opmerkingen noemde. Kuchinsy beweerde ook dat Curry hem een ​​paar duizend dollar schuldig was. De rechtszaak werd in mei 2009 afgewezen.

Aanbevolen