Acteurs

Waar is Bridgette Wilson nu? Haar Bio: Netto waarde, Echtgenoot Pete Sampras, Mortal Kombat, Familie, Bruiloft

Wie is Bridgette Wilson?

Bridgette Lean Wilson werd geboren op 25 september 1973 in Gold Beach, Oregon, VS, ze is een actrice, model en voormalig winnaar van de Miss Teen USA-verkiezing. Ze wordt misschien nog steeds het best erkend door de wereld als Sonya Blade in de fantasie-actiefilm Mortal Kombat in 1995, en als de vrouw van de tennislegende Pete Sampras.

Afbeeldingsbron

cartoonz leeftijd

Waar is Bridgette Wilson nu?

Bridgette had haar laatst bekende rol in de film Phantom Punch uit 2008, een biopic over de zwaargewicht bokskampioen Sonny Liston, sinds ze stopte met acteren en zich meer op haar familie concentreerde. Haar zonen zijn nu in hun tienerjaren en ze probeert ervoor te zorgen dat de twee niet in de problemen komen. Toen hem werd gevraagd over terugkeer naar acteren, verklaarde Bridgett dat ze zich voorlopig op familie concentreert, maar een terugkeer is niet uitgesloten.

Bridgette Wilson Bio: vroege leven, ouders en opvoeding

Bridgette is de dochter van Kathy en Dale Wilson en groeide op in een klein kustplaatsje, waar ze op de middelbare school deel uitmaakte van het volleybalteam. Voor haar uiterlijk, verbluffend sinds ze een klein meisje was, werd Bridgette door iedereen geadviseerd om deel te nemen aan de Miss Teen USA-verkiezing, en ze won in 1990 toen ze 17 jaar oud was. Ze voltooide de middelbare school in 1991 en na haar regeerperiode als de Miss Teen USA eindigde, besloot ze acteren voort te zetten.

Afbeeldingsbron

Carrièrebegin

Bridget maakte haar acteerdebuut in 1992 met de kleine rol van Ginger in de tv-serie Saved by the Bell, terwijl ze later datzelfde jaar werd gekozen voor de rol van Lisa Fenimore in de soapserie Santa Barbara, en te zien was in meer dan 40 afleveringen van de veelgeprezen tv-serie, die haar naar voren duwde voor de dubbele rol in de actiekomediefilm Last Action Hero, met Arnold Schwarzenegger, F. Murray Abraham en Art Carney. Ze vervolgde met kleine rollen in succesvolle films, zoals Higher Learning en Billy Madison, beide in 1995, maar dat was genoeg om te worden gecast in een van de cultfilms, Mortal Kombat als Sonya Blade, samen met andere hoofdrolspelers Christopher Lambert, Robin Shou , Cary-Hiroyuki Tagawa en Linden Ashby.
https://www.instagram.com/p/BBQj1_mpGUl/?hl=en&taken-by=bridgettewilsonofficial

Stijging naar bekendheid en carrièredaling

De rol van Sonya Blade bracht haar naar het sterrendom, maar ze slaagde er niet in het momentum te gebruiken omdat ze slechts in een ondergeschikte rol verscheen in de film Nixon (1996), en mede speelde in de Japanse film Sweet Evil, ook bekend als Final Vendetta. Voordat de jaren '90 eindigden, maakte ze echter een paar opmerkelijke optredens, zoals in het romantische komedie-drama The Real Blonde in 1997, met Matthew Modin, Catherine Keener en Daryl Hannah, te zien in de horrorfilm I Know What You Did Last Summer , en speelde in 1998 in de niet zo succesvolle dramafilm Starstruck. Bridgette speelde ook in de romantische komische film Love Stinks naast French Stewart en Bill Bellamy, en maakte een kleine verschijning in de horrorfilm House on a Haunted Hill, beide in 1999.

Afbeeldingsbron

rahel solomon echtgenoot

Sinds het begin van de jaren 2000 is de carrière van Bridgette langzaam afgenomen en is ze meer gefocust op haar gezin. Ze bleef tot 2008 actief als actrice, gedurende die tijd verscheen ze in films als Extreme Ops (2002), en daarna had ze in 2005 een bijrol in de film Shopgirl, een bewerking van de roman geschreven door Steve Martin.

Weet je hoe rijk Bridgette Wilson is?

Sinds ze Miss Teen USA werd en later verschilde in acteren, is Bridget een begrip geworden en met meer dan 30 film- en tv-credits op haar naam is haar vermogen aanzienlijk toegenomen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Bridgette Wilson is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Wilson zo hoog is als $ 8 miljoen. Best indrukwekkend vind je niet?

Gepost door Bridgette Wilson Aan vrijdag 12 januari 2018

Bridgette Wilson Persoonlijk leven, huwelijk, huwelijk, kinderen

Als het gaat om haar persoonlijke leven, is Bridgette vrij open geweest over ups en downs die zich achter de camera voordoen; sinds 2000 is ze getrouwd met tennislegende Pete Sampras en het paar heeft twee kinderen verwelkomd, Christian Charles Sampras, geboren op 21 november 2001, en Ryan Nikolaos Sampras geboren op 29 juli 2005. De familie Wilson-Sampras woont in Bel Air , Los Angeles, waar ze een kochten 5.100 vierkante meter huis gelegen op een landgoed van meer dan 2 hectare.

Bridgette Wilson Echtgenoot, Pete Sampras

Nu we alle belangrijke details over het leven van Bridgette hebben behandeld, laten we nu wat informatie delen over haar man, Pete Sampras. Pete Sampras werd geboren op 12 augustus 1971 in Washington, D.C., VS, en is een gepensioneerde tennisser, die vaak wordt beschouwd als een van de beste spelers aller tijden ter wereld.

Afbeeldingsbron

Pete is van Poolse, Griekse en Joodse afkomst en is de zoon van Georgia en Soterios Sampras - hij heeft twee oudere broers en zussen, broer en zus, en een jongere zus. Op driejarige leeftijd vond Pete een racket in de kelder van zijn huis en liet het sindsdien nooit meer uit zijn handen vallen. Hij werd een professional op 16-jarige leeftijd en sindsdien won hij tot aan zijn pensionering in 2002 14 Grand Slam-titels, waaronder twee Australian Open-titels, zeven keer Wimbledon, en vijf keer won hij de trofee op de US Open. Hij had talloze records voordat Roger Federer zijn dominantie begon en is sindsdien ook overtroffen door Rafael Nadal. Pete werd in 2007 opgenomen in de Tennis Hall of Fame. Zijn vermogen wordt geschat op $ 150 miljoen, vanaf medio 2018.

Aanbevolen