Zangers

Waar is Calysta Bevier nu? Haar Wiki: Net Worth Today, America's Got Talent Audition, Leeftijd, Kanker, Verhaal

Wie is Calysta Bevier?

Calysta Bevier werd geboren op 17 september 1999 in Bowling Green, Ohio, VS, en is een zangeres bekend van deelname aan de 11eseizoen van de reality-competitieserie America's Got Talent, waarin ze een gouden zoemer ontving van jurylid Simon Cowell.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik vond een verhaal in de littekens. Niet bang om terug te kijken

Een bericht gedeeld door hele bevier (@calybev) op 13 juni 2018 om 14:27 PDT

De rijkdom van Calysta Bevier

Hoe rijk is Calysta Bevier? Vanaf eind 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 400.000, verdiend door succes in haar muziekinspanningen. Ze is ook veel te zien geweest in tal van andere programma's sinds haar verschijning in America's Got Talent, en naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en kanker

Calysta groeide op in Bowling Green met drie jongere broers en zussen - haar vader werkte als brandweerman en het gezin verhuisde vaak voordat ze zich in Grand Rapids, Ohio vestigde. Op driejarige leeftijd merkten haar ouders dat ze talent had voor zingen en naarmate ze ouder werd, ontwikkelde ze ook een passie voor optreden. Ze ging naar de Otsego High School en tijdens haar tijd daar trad ze toe tot het cheerleading-team van de school. Ze won talloze talentenjachten op school, waardoor ze meer vertrouwen kreeg in haar stem, maar op 15-jarige leeftijd was ze gediagnosticeerd met dysgerminoom, een vorm van eierstokkanker die zelden voorkomt bij iemand die jong is. Ze onderging een operatie om een ​​tumor van bijna vijf pond te verwijderen, gevolgd door chemotherapie; na een aantal lange verblijven in het ziekenhuis werd ze in remissie verklaard. Als een overlevende van de ziekte, had ze het gevoel dat ze de kans had om kankerbewustzijn te verspreiden, waardoor ze op zoek ging naar mogelijkheden om ook haar talenten te tonen.

Afbeeldingsbron

America's Got Talent

Bevier ontdekte dat er audities zouden worden gehouden voor de realitywedstrijd America's Got Talent en besloot het uit te proberen. De talentenjachtcompetitie maakt deel uit van de internationale Got Talent-franchise gecreëerd door Simon Cowell, en trekt deelnemers uit verschillende delen van de Verenigde Staten aan met talenten variërend van toverkunsten, stunts, zang, dans, komedie en vele anderen. Mensen die auditie doen, proberen een plekje te bemachtigen bij de live-afleveringen en maken zo kans op een grote geldprijs.

Tijdens haar auditie zong ze Fight Song van Rachel Platten en haar optreden bewoog jurylid Simon Cowell om op de Golden Buzzer te drukken, waardoor ze rechtstreeks naar de kwartfinales ging; clips van haar optreden in de show trokken duizenden kijkers, waardoor ze een internetsensatie werd. Tijdens de kwartfinales zong ze het nummer Brave van Sara Barielles, waarvoor ze een staande ovatie kreeg, en vervolgens in de halve finale waarin ze het nummer Human van Christina Perri zong, maar niet genoeg stemmen kreeg om naar de finale te gaan, dus haar run beëindigen.

Ik weet dat ik naar je terug zou gaan? #ACHT pic.twitter.com/MgJdWN2dvx

- heel (@calybev) 4 september 2018

Nasleep

Na haar vlucht met America's Got Talent verhuisde ze naar Los Angeles om een ​​muziekcarrière na te streven. Volgens verschillende rapporten heeft ze getekend bij een beheermaatschappij en werkt ze aan muziekreleases. Ze trad op op verschillende live-evenementen met populaire namen in de muziekwereld, zoals John Legend en T-Pain, en op de liveshow van Kevin Hart. Een originele online upload van haar zingende Fight Song dook op het internet op, een die ze deed voordat ze auditie deed voor America's Got Talent, en trok duizenden views, wat zelfs de aandacht trok van de populaire talkshowhost Ellen DeGeneres - de video werd aanvankelijk uitgezonden op haar show, en verschillende anderen begonnen de clips te delen, wat er uiteindelijk toe leidde dat Calysta werd uitgenodigd voor de Ellen DeGeneres Show. Ze werd geïnterviewd en trad ook live op in een duet met de originele zangeres Rachel Platten. Sinds haar televisieoptredens is ze begonnen met het ontwikkelen van een schare fans genaamd Team Caly.

Gepost door Caly Bevier Aan vrijdag 27 mei 2016

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend in termen van romantische relaties; velen stellen dat Bevier nog jong is en waarschijnlijk niet gericht is op romantiek, maar meer op het ontwikkelen van haar muziekcarrière. Tijdens haar vrije tijd wijdt ze er ook veel van als pleitbezorger voor kankerbewustzijn, het helpen van verschillende organisaties om fondsen te werven voor kankeronderzoek en het bezoeken van kankerpatiënten om hen te helpen de hoop te herstellen. In 2017 kopte ze het evenement genaamd Philly Fights Cancer.

Net als tal van muzikanten en televisiepersoonlijkheden, is Bevier erg actief online via sociale media, met accounts die zijn gekoppeld aan Instagram, Twitter en Facebook waarop ze voornamelijk haar muziek promoot. Ze plaatst ook veel foto's en promoot recente projecten, waaronder werk met Radio Disney. Ze bracht onlangs een single uit via Spotify en iTunes. Haar moeder vergezelt haar vaak als manager en reisgenoot.

Aanbevolen