Modellen

Waar is CariDee Engels nu? Haar Wiki: Nettowaarde, Uiterlijk in Gossip Girl, Echtgenoot, Modelcarrière, Dating

Waar is CariDee Engels nu?

De winnaar van het zevende seizoen van America's Next Top Model, CariDee English werkt nog steeds als fotomodel voor Elite Model Management en L.A. Models. Bovendien streeft ze haar carrière niet alleen na als actrice, maar ook als muzikant en drummer. Vanwege haar huidziekte is ze momenteel gefocust op haar samenwerking met de National Psoriasis Foundation, als woordvoerder.

Bekijk dit bericht op Instagram

De gelukkigste plek waar ik heb gespeeld. Bedankt @qdrumco.

Een bericht gedeeld door CariDee Engels (@carideeenglish) op 22 september 2018 om 23:46 PDT

Wie is CariDee Engels?

CariDee Engels werd geboren op de 23rdSeptember 1984, in Fargo, North Dakota, VS, van Deense, Duitse en Noorse afkomst. Ze is een fotomodel en een televisiepersoonlijkheid, waarschijnlijk het best erkend als de eerste natuurlijke blonde winnaar van het zevende seizoen van America's Next Top Model, dat in 2006 werd uitgezonden op The CW-netwerk. Ze staat ook bekend als de televisiepresentator van de realityserie van Oxygen, Pretty Wicked.

Het leven vóór het modelleren

Wat betreft haar vroege leven, CariDee bracht haar jeugd door in Fargo, North Dakota, waar ze werd opgevoed door haar vader, Grant Davis English, en haar moeder, Anastasia Claire English. Voordat CariDee betrokken raakte bij de mode-industrie, begon CariDee een carrière als fotograaf. Daarnaast toonde ze interesse in podiumkunsten en sloot zich aan bij de comedy-schetsgroep The 4th Option , optreden met hen in de oude East Gate Lounge in Moorhead, Minnesota.

Bekijk dit bericht op Instagram

#tbt 1994 waar de plaatsing van de hoofdband alles was. Dit was het jaar waarin ik leerde mijn hand perfect te choreograferen terwijl ik de regel 'praat met de hand, omdat het gezicht er niets om geeft' ???

Een bericht gedeeld door CariDee Engels (@carideeenglish) op 11 mei 2017 om 16:13 PDT

Beginnen met modellencarrière

In 2001 begon CariDee's professionele modellencarrière, toen ze werd ondertekend door de Academie Agencie in Fargo, en dankzij haar talent nam ze deel aan de Millie Lewis Actors Models and Talent Competition 2002, waarna ze begon te werken voor Mega Models in Miami, Florida in het late voorjaar van 2003.

Amerika's volgende topmodel

In 2006 ging CariDee het zevende seizoen in – bekend als cyclus 7 – van de competitieve show America’s Next Top Model met de juryleden Tyra Banks, Twiggy, J. Alexander en Nigel Barker, uitgezonden op The CW network. Vanaf het begin stond ze bekend om haar gelijkenis met Karolína Kurková en Rebecca Romijn, en ze eindigde als de winnaar van het seizoen, wat niet alleen haar populariteit, maar ook haar vermogen enorm deed toenemen. Tijdens de show won CariDee vijf Covergirl of the week-awards, plus drie eerste call-outs en één uitdaging, wat haar naar een gastrol leidde in een aflevering van The CW-dramaserie One Tree Hill (2006).

De titel 'winnaar' maakte haar de eerste natuurlijke blonde winnaar van ANTM, evenals de tweede winnaar van North Dakota na Nicole Linkletter, en leverde haar prijzen op als een contract met Covergirl-cosmetica ter waarde van $ 100.000, een modellencontract met Elite Model Management, en een omslag- en moderedactie op zes pagina's in het tijdschrift Seventeen. In 2008 werd CariDee door AOL Entertainment Canada genoemd als een van de meest memorabele deelnemers aan de show.

Britse invasie (het gebeurt)

Gepost door CariDee Engels Aan Donderdag 26 december 2013

Andere modelleringsprojecten

Nadat ze ervaring had opgedaan in de show, zette CariDee haar modellencarrière met succes voort door te verschijnen in de wekelijkse segmenten van The CW van Mijn leven als covergirl , waarna ze in 2007 samen met Danielle Evans aan de reclamespot voor CoverGirl Eyewear werkte. Naast haar overwinning speelde CariDee een gastrol in cyclus 8 van de show om advies te geven aan de laatste drie deelnemers. Bovendien verscheen ze ook op de cover van onder meer Healthy Living, Cover, Runway Magazine en Allure en werkte ze voor verschillende merken, waaronder American Salon, JC Penney Bisou Bisou, Stephenson Denim, enz. Ze werd ook het gezicht van Ray Ban-zonnebrillen in 2013. Behalve deze heeft CariDee ook een aantal catwalks gedaan, zoals Honduras Fashion Week, L'Oréal Fashion Week, GM Style Auto Show, New York Fashion Week en Mercedes Benz Fashion Week 10, onder vele anderen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt. Jullie allemaal. Al die jaren? ??

Een bericht gedeeld door CariDee Engels (@carideeenglish) op 28 juli 2017 om 12:38 uur PDT

Acteer- en tv-projecten

Zoals we al vermeldden, maakte CariDee haar debuut als actrice in 2006, in een aflevering van het vierde seizoen van The CW-dramaserie One Tree Hill, als Tia, waarna ze een gastrol had als Carissa, Bart's date, in een aflevering van The CW tienerdramaserie Gossip Girl (2007). In hetzelfde jaar werd ze ingehuurd als co-host van MTV's Scarred en speelde ze meerdere keren een gastrol in The Tyra Banks Show. In 2010 werd ze de belangrijkste gastheer van Oxygen's reality-serie Pretty Wicked, waardoor haar vermogen met een grote marge toenam. Om verder te praten over haar acteercarrière, kreeg CariDee ook de rol van Clair in de korte komische film Breaking Up And Away (2013), die werd gevolgd door haar vertolking van actrice in een andere korte titel I Choose (2014). Meest recentelijk werd ze gecast als Feather in de komedie-dramafilm It's Gawd! uit 2017 en speelde ze Fiona in de komische film Supercon (2018).

Afbeeldingsbron

Muziek carriëre

Afgezien van haar betrokkenheid bij de entertainmentindustrie als fotomodel, televisiepresentator en actrice, staat CariDee ook bekend als muzikant en drummer. In december 2004 trad ze op met het Willy Waldman Project en vormde en speelde ze de drums voor het duo LUVnENGLISH, samen met Celebrity DJ Lindsay Luv. Bovendien treedt ze ook op met de in New York gevestigde DJ Zeke Thomas, waardoor haar rijkdom verder toeneemt.

#bts van mijn laatste baan ❤️? pic.twitter.com/jMArn9Fn0X

— CariDee Engels (@CariDeeEnglish) 16 mei 2016

CariDee Engelse netto waarde

Haar carrière begon in 2001 en sindsdien is ze een actief lid van de mode-industrie als professioneel model. Ze is ook actief betrokken bij de entertainmentindustrie als televisiepresentator en muzikant. Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk CariDee Engels is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 2 miljoen is, verzameld door haar succesvolle carrière.

Je hebt natuurlijke schoonheid, laat dit niet op je gezicht zien

Gepost door CariDee Engels Aan Donderdag 3 januari 2013

Persoonlijke gegevens

Wat haar persoonlijke leven betreft, ging CariDee English van 2008 tot 2010 met Tyson Beckford uit, waarna ze in 2010 kort met muzikant Marilyn Manson uitging. Daarna begon ze een relatie met Brian Larrabee. Momenteel heeft ze de neiging om haar privéleven ver weg van het publiek te houden, maar er wordt aangenomen dat ze nog steeds vrijgezel is en er zijn geen geruchten over haar dating. Haar huidige woonplaats is in Los Angeles, Californië.

Afbeeldingsbron

Filantropie en de National Psoriasis Foundation

CariDee staat er in de media om bekend al meer dan 15 jaar psoriasis te hebben. Na het winnen van de titel van ANTM, begon ze samen te werken met de National Psoriasis Foundation in 2007 , die als woordvoerder werkt om het bewustzijn te vergroten en mensen met hetzelfde probleem te helpen. In het volgende jaar opende ze de wandeling voor Awareness in San Diego, en verscheen vervolgens op de cover van Allure en verscheen in advertenties voor de plaque psoriasis-behandeling genaamd Stelara in 2012. Ze probeert momenteel een remedie te vinden voor deze huidziekte. Daarnaast werkt ze ook samen met andere liefdadigheidsorganisaties, waaronder het Project Cuddle, NOH8 Campaign en de Power of Paws.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wanneer papa in je licht staat, maar hij je glans nog steeds niet kan wegnemen? #Kopenhagen

Een bericht gedeeld door CariDee Engels (@carideeenglish) op 3 juli 2018 om 12:48 uur PDT

Uiterlijk en vitale statistieken

Als we het over haar uiterlijk hebben, CariDee wordt beoordeeld als een erg mooie vrouw, met lang golvend blond haar en groen gekleurde ogen. Ze heeft een klassieke lichaamsvorm met een lengte van 1,80 m en een gewicht dat naar verluidt rond de 63 kg ligt, terwijl haar vitale statistieken 34-24-36 zijn.

Aanwezigheid op sociale media

Naast haar carrière is CariDee een actief lid van veel van de meest populaire sociale-mediasites, die ze gebruikt om haar projecten te promoten en om andere verschillende inhoud te delen. Ze runt haar officiële Instagram account, waarop ze meer dan 53.000 volgers heeft, evenals haar officiële Twitter account, met meer dan 80.000 fans. Ze heeft ook haar eigen gelanceerd website , waarop u meer informatie over haar kunt vinden.

Aanbevolen