Acteurs

Waar is Cassandra Peterson vandaag? Haar Wiki: Nettowaarde, Bruiloft, Affaire, Etniciteit, Feiten, Jeugd

Wie is Cassandra Peterson?

Cassandra Peterson is geboren op 17eSeptember 1951, in Manhattan, Kansas, VS, en is van Amerikaanse etniciteit. Ze is een professionele actrice, waarschijnlijk het best erkend voor het vertolken van het horror-hostess-personage The Mistress of the Dark Elvira, en het hosten van de wekelijkse horrorfilmpresentatie Movie Macabre.

Afbeeldingsbron

kim velden netto waarde 2020

Waar is Cassandra Peterson vandaag?

Als een van de meest populaire persoonlijkheden in de jaren tachtig en negentig, verscheen Cassandra in tal van film- en tv-titels in de rol van Elvira en breidde ze de rol als merk uit naar andere projecten, waaronder stripboeken, videogames, enz. Ze is nog steeds actief in de entertainmentindustrie en werkt momenteel aan Elvira-merchandise.

Het vroege leven en onderwijs

Om over haar vroege leven te praten, bracht Cassandra een deel van haar jeugd door in de buurt van Randolph, Kansas, tot de tijd dat Tuttle Creek Reservoir werd gecreëerd, dus verhuisde ze met haar familie naar Colorado Springs, Colorado. Van jongs af aan was Cassandra geïnteresseerd in horror en was ze bezig met speelgoed met horrorthema terwijl andere meisjes met Barbie-poppen speelden. Als tiener werkte ze als go-go-danseres in een homonachtclub om geld voor zichzelf te verdienen. Wat haar opleiding betreft, ging Cassandra naar de General William J. Palmer High School, waar ze in 1969 afstudeerde.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=136259106775783&set=pb.100011750820588.-220752000.1539863202.&type=3&theater

Carrièrebegin

Op 17-jarige leeftijd was Cassandra gefascineerd door Ann-Margret in Viva Las Vegas, en toen ze naar een liveshow ging, trok ze op de een of andere manier de aandacht van de producenten die haar een contract aanboden, dat ze duidelijk in overleg met haar accepteerde. ouders, dus na haar toelatingsexamen verhuisde ze naar Las Vegas, Nevada en begon te werken als showgirl in The Dunes, waar ze ontmoette Elvis Presley . In 1971 kreeg ze een ondersteunende rol als showgirl in de James Bond-film Diamond Are Forever, waarna ze naar Italië verhuisde en daar werd gespot door regisseur Federico Fellini en verscheen in de film Roma , hoewel niet genoemd. Ze keerde al snel terug naar de VS en maakte haar officiële debuut als topless danseres Katya in de komediefilm The Working Girls uit 1974, en coverde toen het album Small Change van Tom Waits in 1976, en werd een deel van de improvisatiegroep The Groundlings in Los Angeles , Californië, waar ze een Valley-meisjespersonage creëerde waarop Elvira is gebaseerd. In de jaren zeventig verscheen Cassandra ook in verschillende mannenbladen, waaronder Modern Man, Man's Delight en High Society. Al deze banen en optredens betekenden een aanzienlijke toename van haar populariteit en haar vermogen.

#tbt met @KimCattrall in 1994 #ThrowbackThursday #Elvira pic.twitter.com/MjZrXeLwSR

— Elvira (@TheRealElvira) 16 augustus 2018

Elvira Begins en Movie Macabre

In het begin van de jaren tachtig bood KHJ-TV Cassandra werk aan in de horror-hostpositie voor de wekelijkse horrorfilmpresentatie getiteld Movie Macabre (1981-1985), die ze accepteerde en maakte met Robert Redding het sexy punk/vampierkarakter Elvira , die met de snelheid van het licht enorm populair werd en een aanzienlijk bedrag aan Cassandra's vermogen toevoegde. Het Elvira-personage werd snel een merk en werd uitgebreid naar verschillende producten, waaronder Halloween-kostuums, poppen, parfums, stripboeken, enz. Ze heeft ook vijf keer het tijdschrift Femme Fatales behandeld en verscheen al snel in de film Elvira, Mistress Of The Dark (1988) geregisseerd door James Signorelli. In november 2000 maakten ze het vervolg Elvira's Haunted Hill, dat in 2002 officieel in première ging in Hollywood. Vijf jaar later creëerde Cassandra haar eigen show The Search For The New Elvira, om een ​​jongere actrice te vinden die haar zou vervangen. , en Movie Macabre keerde van 2010 tot en met 2011 terug op televisie, waarna de tv-serie 13 Nights Of Elvira voor Hulu werd gemaakt en in 2014 werd uitgezonden.

#MaandagMotivatie Drink wat koffie, zet wat punkrock op en pak het aan! pic.twitter.com/BmOSE4MFQn

— Elvira (@TheRealElvira) 23 juli 2018

Elvira en Homevideo's

In 1985 begon Cassandra als Elvira in de horror-homevideoserie ThrillerVideo, uitgebracht door International Video Entertainment (IVE) en U.S.A. Home Video. De films waren eigenlijk veel afleveringen van de Britse tv-shows Hammer House of Horror en Thriller, evenals de tv-films geregisseerd door Dan Curtis en The Monster Club. Dit project behaalde een enorm succes en leidde tot de creatie van Elvira's Midnight Madness, uitgebracht via Rhino Home Video, terwijl in 2004 de dvd-horrorfilmcollectie getiteld Elvira's Box Of Horrors uitkwam, waardoor Cassandra's vermogen met een grote marge toenam.

Elvira's stripboeken en boeken

Cassandra's personage Elvira verscheen ook in Eclipse Comics, Claypool Comics en DC Comics. In de jaren tachtig publiceerde DC Comics de kortstondige serie Elvira's House Of Mystery, die later werd overgenomen door Claypool. De volgende serie Elvira: Mistress Of The Dark kwam uit in de jaren negentig, geschreven door Richard Howell en uitgegeven door Eclipse Comics. Er is aangekondigd dat de nieuwe serie Elvira: Mistress Of The Dark geschreven door David Avallon zal eind 2018 worden uitgebracht, dus haar vermogen zal zeker toenemen. Over boeken gesproken, Cassandra schreef samen met John Paragon drie Elvira-romans - Camp Vamp, Transylvania 90210 en The Boy Who Cried Werewolf - uitgegeven door Berkley Books, die nu allemaal verkrijgbaar zijn als e-books.

Afbeeldingsbron

Elvira en videogames

Met betrekking tot videogames werd in de jaren tachtig en negentig een nummer gepubliceerd op basis van het Elvira-personage, zoals Elvira: Mistress Of The Dark en Elvira 2: The Jaws Of Cerberus. In 2007 werd de game Pain uitgebracht voor PlayStation 3 en recentelijk verscheen ze in de game Call Of Duty: Infinite Warfare (2017).

Bekijk dit bericht op Instagram

#nationalvideogameday Opening voor Attack Of The Radioactive Thing! #callofduty #infinitewarfarezombies #elviramistressofthedark #elvira #videogames #gamer

Een bericht gedeeld door Elvira, Meesteres van het donker (@therealelvira) op 12 september 2018 om 12:41 uur PDT

Elvira's muziekcarrière

Om verder te praten over haar avonturen in de rol van Elvira, nam Cassandra ook verschillende nummers op voor de Elvira Halloween-albums, zoals Elvira Presents Haunted Hits (1987), Elvira Presents Monster Hits (1994) en Elvira Presents Revenge Of The Monster Hits (1995). ), onder vele anderen.

Niet-Elvira acteercarrière

Naast haar succesvolle carrière als Elvira, verscheen Cassandra ook in rollen in vele andere filmtitels, de eerste grote rol kwam in 1983, toen ze werd gecast als Angie Stoddard in het drama Balboa, waarna ze speelde in de rol van koningin Sorais in de avonturenkomedie getiteld Allan Quatermain And The Lost City Of Gold (1986), naast Sharon Stone en Richard Chamberlain, speelde Roxy in de thriller Acting On Impulse uit 1993, en Linda in Joshua Grannell's film All About Evil (2010). In 2013 speelde ze als Artie Duke in de dramaroman Bruno & Earlene Go To Vegas, speelde ze Ms Glenn in de komedie First Period en werd ze gekozen om de voice-over te doen in de geanimeerde tv-serie Teenage Mutant Ninja Turtles (2013-2017 ). Al deze rollen hebben ook veel bijgedragen aan haar roem en fortuin.

Prijzen en nominaties

Dankzij haar prestaties in de acteerwereld heeft Cassandra prijzen gewonnen zoals de 2001 Spirit of Silver Lake Award op het Los Angeles Silver Lake Film Festival en de Vincent Price Award 2008 op het Hollywood Horror Festival. Ze werd ook genomineerd voor een Saturn Award in de categorie voor Beste Actrice in 1988, maar ook voor een Raspberry Award in de categorie voor Slechtste Actrice in hetzelfde jaar. Ze werd in 2012 opgenomen in de Horror Host Hall Of Fame.

Afbeeldingsbron

Cassandra Peterson Netto waarde

Haar carrière begon in 1970 en sindsdien is ze een actief lid van de entertainmentindustrie als professionele actrice, die speelde in meer dan 90 film- en tv-titels. Dus, als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Cassandra Peterson is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 2,5 miljoen is, verzameld door haar succesvolle carrière. Een andere bron van haar rijkdom is afkomstig van haar investeringen in Comikaze Entertainment, Inc. en het bezit van het Queen B Productions-bedrijf in Los Angeles.

Persoonlijk leven, ex-man, dochter, zaken

Wat haar persoonlijke leven betreft, trouwde Cassandra Peterson in 1981 met haar persoonlijke manager Mark Pierson, maar ze scheidden in 2003 en gingen elk hun eigen weg. Ze hebben een dochter genaamd Sadie Pierson. Ze had eerder een korte affaire met Elvis Presley in de jaren zeventig en beweerde dat: ze verloor haar maagdelijkheid aan Tom Jones . Cassandra staat bekend als vegetariër en ze heeft een vegetarisch dieet gepromoot in een Halloween-campagne voor PETA. Ze ondersteunt ook LGBT-rechten. Haar huidige woonplaats is in Hollywood, Los Angeles, Californië.

Afbeeldingsbron

Uiterlijk en vitale statistieken

Cassandra is blijkbaar nog een mooie vrouw met lang rood gekleurd haar en blauwe ogen. Ze werd in 1997 door het tijdschrift Femme Fatales uitgeroepen tot nr. 1 in de Sci-Fi's Sexiest B-Queens van het tijdschrift Femme Fatales. Hoewel ze momenteel achter in de 60 is, heeft Cassandra een geweldig lichaam, met een lengte van 1,70 m en het gewicht waarvan bekend is dat ze rond de (69 kg) ligt, terwijl haar vitale statistieken 38-26-37 zijn.

Bekijk dit bericht op Instagram

Je voelt je hier meteen thuis in het gedeelte 'Haunted Mansion' van de @thatsfromdisneyland-expositie en -veiling. Achter me staan ​​de originele strekkende portretten van de rit! . . . . . #cassandrapeterson #elvira #thatsfromdisneyland #hauntedmansion #disneyland #stretchingportraits #marcdavis #disquietingmetamorphosis

Een bericht gedeeld door Elvira, Meesteres van het donker (@therealelvira) op 25 augustus 2018 om 12:43 uur PDT

Aanwezigheid op sociale media

Naast haar betrokkenheid bij de entertainmentindustrie als professionele actrice, is Cassandra actief op veel van de meest populaire sociale-mediasites, die ze gebruikt om haar werk te promoten. Ze runt haar officiële Instagram account, waarop ze meer dan 450.000 volgers heeft, evenals haar officiële Twitter rekening. Ze lanceerde ook haar eigen website als Elvira, waarop u meer informatie kunt vinden over haar projecten.

Aanbevolen