Zangers

Waar is Cody Frost nu? Wiki Biografie, leeftijd, lengte, dating

Waar is Cody Frost nu? Wiki Biografie

Cody Frost werd geboren in Lancashire, Engeland op 16 januari 1998, dus onder het sterrenbeeld Steenbok en met de Britse nationaliteit - ze is populair vanwege haar carrière als popzangeres. Cody werkt momenteel aan haar eigen nummers, maar heeft er nog steeds geen uitgebracht.

Het vroege leven en onderwijs

Cody groeide op omringd door muziek, aangezien haar moeder ook een muzikant is en optrad in een ABBA-tributeband. Cody bracht haar hele jeugd door in Engeland samen met haar ouders, over wie ze zelden wordt gehoord, terwijl ze ook niet heeft gezegd dat ze broers en zussen heeft, en daarom denken mensen dat ze enig kind is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Moest een ? kunststof brancard? omdat ik mijn glazen plug kwijt ben

Een bericht gedeeld door STELLEN (@codyfrostmusic) op 22 februari 2020 om 3:34 uur PST

Toen haar moeder de passie voor zingen in haar voelde, schreef ze haar in voor zanglessen en Cody werd er meteen verliefd op. Ze was een beetje populair op de middelbare school omdat ze al optrad en meedeed aan de The Voice UK-wedstrijd - ze had in deze periode van haar leven talloze vrienden en ging vaak naar feestjes die speciaal voor haar school waren georganiseerd.

Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, concentreerde Cody zich volledig op haar zangcarrière in plaats van zich in te schrijven op de universiteit en een diploma te behalen.

Beginnen op YouTube

Voordat haar carrière als zangeres officieel werd gemaakt nadat ze meedeed aan The Voice UK, lanceerde Cody haar YouTube-kanaal en uploadde ze haar covers daar.

Ze lanceerde haar kanaal op 28 augustus 2010 met een onderschrift dat luidt 'geen tijdverspilling, ik ben een zangeres en ik hou van beschuitbollen' - er zijn momenteel bijna 60.000 mensen op geabonneerd, terwijl het ook bijna 2,3 miljoen views van al haar video's samen telt .

Cody heeft slechts 15 video's geüpload naar haar kanaal, en haar laatste is ZWEM GOED – FRANK OCEAN (cover) – het is geüpload op 28 november 2017 en is tot nu toe meer dan 120.000 keer bekeken. Het lijkt erop dat Cody al een tijdje inactief is op haar kanaal.

Carrière van een zanger

Hoewel Cody al enigszins populair was in haar geboorteplaats, kreeg ze erkenning nadat ze in het vijfde seizoen van de populaire Britse tv-show was verschenen. De stem . Haar team heette Boy George en ze was erg blij dat ze met Boy George mocht optreden, want ze is een grote fan van hem en zijn werk.

Cody werd geprezen door het publiek en iedereen leek verliefd te zijn op haar stem en haar uitvoering - ze koos ook een aantal zeer populaire nummers die het publiek bevielen, waaronder Nothing Compares 2 U, Another Brick in the Wall, Ordinary World, The Chain , Victims, en enkele liedjes gezongen door Birdy en James Arthur. Haar zang bracht haar tot de finale, toen ze ook werd verslagen door een jongen uit Lancashire, Kevin Simm genaamd, die de wedstrijd won.

Cody is ook een zeer getalenteerde illustrator, en je kunt haar tekeningen en doodles vaak zien geüpload naar haar Instagram-account - ze is momenteel vooral gefocust op haar zangcarrière en werkt aan het uitbrengen van haar eigen liedjes.

Cody Frost

The Voice UK

The Voice UK is een Britse tv-wedstrijdshow ontworpen door John de Mol en nauw gebaseerd op The Voice of Holland - de eerste aflevering van de show uitgezonden op BBC One op 24 maart 2012. De show bestaat uit vijf podia, waaronder producers' audities, blinde audities, gevechtsfase, knock-outfase en liveshows - de winnaar van de show mag naar huis met £ 100.000 en een contract tekenen met Republic Records.

Sinds het eerste seizoen telt de show acht winnaars, waaronder Leanne Mitchell, Andrea Begley, Jermain Jackman, Stevie McCrorie, Kevin Simm, Mo Adeniran, Ruti Olajugbagbe en Molly Hocking.

De show wordt geproduceerd door de ITV Studios, samen met het Nederlandse productiehuis Talpa Productions. Het werd in het verleden gepresenteerd door Holly Willoughby en Reggie Yates, en Emma Willis en Marvin Humes namen het in 2014 over, maar Marvin vertrok nadat het vijfde seizoen was afgelopen.

In november 2015 werd door de BBC aangekondigd dat het vijfde seizoen van de show het laatste zou zijn - omdat ITV niet wilde dat de show zou eindigen, kochten ze de rechten om het voor drie extra seizoenen uit te zenden. Nadat het seizoen 2018 voorbij was, verlengden ze voor nog een seizoen dat in 2020 wordt uitgezonden, en ze hebben ook The Voice Kids gemaakt, dat in 2017 werd uitgezonden.

pic.twitter.com/tVVzafRmfi

- STELLEN ? (@codyfrostmuziek) 3 december 2019

Houd van het leven en relaties

Cody heeft geen details over haar vroegere en huidige persoonlijke zaken met het publiek gedeeld, omdat ze deze zaken liever voor zichzelf houdt. Vanwege haar uiterlijk en het feit dat ze zelden in het gezelschap van jongens te zien is, gaat het gerucht dat Cody lesbisch is - sommige van haar fans hebben ook verklaard dat ze de populaire zangeres in haar woonplaats in Lancashire hand in hand met een meisje hebben gezien wandelen in het openbaar. Ook heeft Cody nooit gesproken over het hebben van vriendjes.

Cody lijkt momenteel vrijgezel te zijn - haar fans vragen haar dagelijks naar haar relatiestatus, maar Cody lijkt niet geïnteresseerd te zijn in het delen van haar persoonlijke zaken met haar fans.

Ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

Hobby's en interesses

Cody is misschien erg gepassioneerd door zingen en tekenen, maar ze heeft tal van andere interesses. Ze verkleedt zich graag als willekeurige personages uit tv-series en films, en houdt van Halloween – ze kan heel goed tekenen en kan daarom ook haar gezicht schilderen. Ze is dol op dieren, en heeft een kleine hond wiens naam niet bekend is. Ze vindt het leuk om haar haar te verven, en tot nu toe was het geel, roze, blauw en tal van andere kleuren - ze is ook een fan van tatoeages en heeft er een op de onderkant van haar nek met de tekst 'Mea Culpa' terwijl ze vaak op haar tekent armen.

Ze heeft aangegeven in de toekomst tatoeëerder te willen worden. Ze brengt haar vrije tijd graag door met haar vrienden en is zelden te zien in de buurt van jongens, omdat ze altijd in het gezelschap van meisjes is.

Cody is niet zo'n reiziger, want ze houdt van haar geboorteplaats in Lancashire - ze is maar één keer in de VS geweest en bovendien is ze nog nergens heen gereisd.

Uiterlijk en vermogen

Cody is momenteel 21 jaar oud. Ze heeft kort bruin haar en bruine ogen, terwijl haar lengte en gewicht niet bekend zijn. Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar huidige vermogen geschat op meer dan $ 50.000 en stijgt ze gestaag dankzij haar carrière als zangeres.

Gepost door Cody Frost Aan zaterdag 8 april 2017

Leuk weetje

Cody goot ooit autopoetsmiddel op het T-shirt van een jongen omdat hij niet verkleed was voor Halloween – de jongen was er niet blij mee omdat het zijn nieuwe voetbal-T-shirt was, dus hielp ze hem het schoon te maken en zei dat ze Sorry. Ze was ook boos over wat ze deed en begon te huilen.

Aanwezigheid op sociale media

Cody is behoorlijk actief op verschillende populaire social media platforms, omdat het voor haar carrière als zangeres belangrijk is om een ​​goed imago op internet te behouden. Ze lanceerde haar Twitter-account in december 2015 en heeft tot nu toe meer dan 13.000 volgers verzameld en bijna 6.000 keer getweet. Haar Instagram-account wordt momenteel gevolgd door bijna 30.000 mensen, terwijl ze er meer dan 1.800 foto's op heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-pagina die bijna 20.000 volgers telt.

Aanbevolen