Auteurs

Waar is David Venable van QVC vandaag? Zijn Wiki: Huis, Homo, Partner, Vader, Nettowaarde, Familie

Wie is David Venable?

David Venable werd geboren op 12 november 1964 in Charlotte, North Carolina, VS, en is zowel een televisiepersoonlijkheid als een auteur, vooral bekend als presentator van de QVC-show getiteld In the Kitchen With David, waaraan hij heeft gewerkt in sinds 2009.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hey foodies! Lil David en ik hopen dat je genoten hebt van onze grote show vandaag. Vergeet niet dat alle artikelen tot het einde van de dag gratis worden verzonden. Ik ga naar huis om te ontspannen bij het vuur met Chinese bezorging en een warme grog! Nog een fijne zondagavond. #doppleganger #mylittleguy #holidayshopping #freeshipping✈ #itkwd @staceyqvc #littledavid

Een bericht gedeeld door David Venable QVC (@davidvenableqvc) op 2 december 2018 om 13:37 uur PST

De rijkdom van David Venable

Hoe rijk is David Venable? Vanaf eind 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, voornamelijk verdiend door zijn succes met QVC. Hij heeft ook een aanzienlijk bedrag verdiend met zijn kookboeken die gebaseerd zijn op zijn show, en naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van koken

David was de jongste van drie broers en zussen, opgevoed door een alleenstaande moeder, en zij werd zijn inspiratie in de keuken, die hem leerde koken. Ze werden aangemoedigd om hard te werken voor hun doelen, en hun moeder ontmoedigde hen nooit om hun dromen na te jagen, zelfs als ze groot leken.

Hij groeide op in North Carolina en werd sterk beïnvloed door de lokale keuken. Hij leerde verschillende gerechten zoals zelfgemaakte koekjes en maaltijden op basis van garnalen en grits. Nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef hij zich in aan de Universiteit van North Carolina en richtte hij zich op journalistiek. Na zijn afstuderen begon hij te werken voor verschillende televisiestations in de VS. Zijn eerste station was WTAJ-TV in Pennsylvania, maar al snel verhuisde hij naar het station WOAY-TV in West Virginia. Tijdens zijn tijd daar was hij in staat om zijn eigen show, Action Newsmakers genaamd, te hosten, die zich richtte op public affairs, wat zijn populariteit opbouwde, zodat hij vervolgens de gastheer werd van de telethon van het Children's Miracle Network.

Carrière bij QVC

Zijn carrière kreeg een andere wending in 1993 toen hij werd aangenomen door QVC. wat staat voor Quality Value Convenience, en is een televisienetwerk gespecialiseerd in thuiswinkelen op televisie, eigendom van de Qurate Retail Group, en wordt uitgezonden naar meer dan 350 miljoen huishoudens in de VS. Venable begon met het promoten van gastronomische voedingsproducten van het bedrijf via het station, en naarmate de jaren verstreken, kreeg hij meer bekendheid en hogere posities in het bedrijf, waardoor hij uiteindelijk zijn eigen televisieshow presenteerde.

Volgens hem was lid worden van QVC de beste beslissing van zijn leven – op het moment dat hij lid werd, wist hij niet dat tv-shopping bestond. Zijn faam breidde zich internationaal uit toen hij de presentator werd van de show getiteld In the Kitchen with David, die in 2009 werd uitgezonden. De show wordt twee keer per week uitgezonden op QVC en toont enkele van zijn beste recepten samen met de top van het netwerk keuken gadgets. In 2014 leverden zijn recepten en gadgets hem een ​​omzet op van meer dan $ 250 miljoen. volgens The New York Times. Zijn moeder is ook een paar keer te zien geweest in zijn show, waarop het duo samen heeft gekookt.

Hey foodies! ?? Doe vandaag met ons mee voor ITKWD om 12.00 uur ET en geniet van 5 of meer EZ Pays op elk item on-air/online. Daar hoort ook mijn nieuwe kookboek over 5 Easy Payments bij! ?? Het is goed vandaag, maar alleen van 12.00 tot 16.00 uur ET. https://t.co/Fu7dOKSOkX pic.twitter.com/oPCULEKcbZ

— David Venable (@DavidVenableQVC) 23 september 2018

Kookboeken

Met zijn populariteit als televisiepresentator zag David een kans om zijn inkomen uit te breiden door kookboeken te maken op basis van zijn show. Zijn eerste was getiteld In the Kitchen with David: QVC's Resident Foodie Presents Comfort Foods That Take You Home, dat in 2012 werd gepubliceerd, en hij bracht toen een ander uit, getiteld Back Around the Table: An In the Kitchen met David Cookbook van QVC's Resident Foodie, dat was twee jaar later gepubliceerd. De boeken werden erg populair en hij produceerde een derde boek in 2018 getiteld Comfort Food Shortcuts: An In the Kitchen met David Cookbook. Hij heeft tot nu toe internationaal meer dan een half miljoen exemplaren van zijn kookboeken verkocht.

Hey foodies!! Ik ben *LIVE* op PIER 39 en geef je een kleine rondleiding achter de schermen van waar ik deze week rondhang! Dus sluit je bij mij aan! En vergeet niet, de #ITKWD Show van vanavond zal LIVE zijn vanuit San Francisco vanaf 20.00 uur ET / 17.00 uur PT! Neem hier een voorsprong > http://qvc.co/LIVE-SanFranShopEARLY

Gepost door David Venable QVC op woensdag 28 juni 2017

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Venable, als die er al zijn. Hij houdt dat deel van zijn leven graag weg van de camera's, hoewel is gemeld dat hij vrijgezel is, dus het is onvermijdelijk dat er geruchten gaan dat hij homo is, hoewel er geen significant bewijs is opgedoken om ze te bevestigen.

Een van de redenen waarom er heel weinig informatie over hem is, is te wijten aan het feit dat hij geen sociale media-accounts heeft. In publicaties die over hem zijn geschreven, staat dat hij een van de meest succesvolle persoonlijkheden van QVC is, en zijn invloed op het netwerk heeft ertoe geleid dat hij zijn kookboeken snel heeft verkocht. QVC verdiende meer dan $ 8 miljard aan inkomsten uit zeven landen met verkopen van verschillende items. Hoewel QVC bekend staat om zijn gadgets en eten, hebben ze ook kunst, computers, badkamerapparatuur en nog veel meer verkocht.

Aanbevolen