Ankers

Waar is Deirdre Bolton nu? Wat is er met haar gebeurd? Wiki-bio

Het vroege leven en gezin

Deirdre Bolton werd geboren op 21 september 1971 in Newton, Pennsylvania USA, dus onder het teken Maagd en met de Amerikaanse nationaliteit. Er is bijna niets bekend over haar familieleden, omdat ze erg geheimzinnig doet over haar ouders en andere naaste familieleden, inclusief eventuele broers en zussen. De namen, leeftijden en beroepen van haar ouders zijn ook onbekend.

Tips voor een carrièreswitch van Deirdre Bolton die Wall Street verliet voor journalistiek! http://www.bizjournals.com/bizwomen/news/profiles-strategies/2014/08/3-tips-on-when-to-make-a-major-career-shift-from-a.html

Gepost door Bizwomen Aan Vrijdag 15 augustus 2014

Deirdre bracht haar hele jeugd en jeugd door in haar geboorteplaats Newton, en verliet haar ouderlijk huis pas toen ze haar middelbare school had afgerond, waar ze vanaf haar negende graag had gezwommen en aan wedstrijden had deelgenomen. Ze had een heel hechte en warme band met haar moeder en deelde ooit haar gevoelens voor haar: 'Mijn moeder is de persoon die de meest positieve invloed in mijn leven heeft gehad. Elke dag denk ik aan haar, en aan mijn geluk dat ik haar in mijn leven heb gehad, als MIJN moeder. Ze had levenslange gezondheidsproblemen en dat heeft haar nooit afgeremd. Ze heeft meer bereikt in haar leven dan de meeste mensen die de gave van gezondheid hebben gekregen, doen'.

Educatieve achtergrond

Deirdre ging naar de Council Rock High School in Bucks County, Pennsylvania en studeerde af in 1989. Daarna ging ze naar Iowa University, waar ze in 1993 afstudeerde met een BA in Engelse en Franse literatuur, en later behaalde ze een MD in Franse literatuur aan de New York University. Deirdre is een zeer volwassen en hardwerkende studente die er geen spijt van heeft zoveel tijd aan leren te hebben besteed om meer carrièremogelijkheden in haar leven te creëren.

Carrière

Het is bekend dat Deirdre haar carrière begon met aandelen; ze bekleedde de functie van aandelenverkoper en kon niet eens vermoeden dat ze ooit op tv zou kunnen werken.

Ze begon echter te werken bij de International Bank, CDC North America en Societe Generale, en raakte bekend met de voorwaarden en specifieke details die belangrijk zijn voor het begrijpen van wereldwijde financiële omstandigheden. Niettemin verliet Deirdre haar werk bij de bank om haar journalistieke carrière voort te zetten. In 1999 trad ze in dienst bij Bloomberg TV in de functie van financieel nieuwsverslaggever. Ze werd ook de gastheer van de alternatieve investeringsshow getiteld Money Moves. In 2007-2008 verscheen Deirdre wekelijks als medewerker in The Early Show op CBS, waar hij de meest controversiële projecten en cases ontdekte.

Op 31 januari 2014 accepteerde Deirdre de jobaanbieding van FOX Business Network (FBN) en kreeg de functie van gastheer van de zakelijke show getiteld Risk & Reward.

Blessure en een lange herstelperiode buiten het werk

Ze vond het leuk om in de show te werken, maar kreeg een ongeluk tijdens het honkballen met haar familie op een rustige weekenddag. Ze vertelde niet wat er precies met haar gebeurde, maar in 2017 moest ze een grote pauze nemen van haar werk om te herstellen. Ze deelde in haar eerste interview met FBN dat ze die enorme steun voelde van haar collega's en kijkers die constant vroegen wat er met Deirdre aan de hand was en hoe ze zich voelde. Ze zei dat ze dat op prijs stelde omdat de herstelperiode veel langer duurde dan iemand zich kon voorstellen, dus ze had deze steun zeker nodig om weer het werk te kunnen doen dat ze zo leuk vindt.

Deirdre Bolton

Weer aan het werk

Toen Deirdre eindelijk weer aan het werk mocht, keerde ze terug naar haar taken bij FBN. Ze behandelde veel financiële verhalen en rapporten, waaronder het interviewen van Christina Romer, hoofdeconoom van de voormalige president Barack Obama, en met opmerkelijke mensen als Richard Clarida, de strategisch adviseur van PIMCO, en David Rubenstein, de mede-oprichter van Carlyle Group (een financieel dienstverlenende onderneming die gespecialiseerd is in reële activa, corporate private equity, investeringen en wereldwijd krediet). Deirdre interviewde ook andere populaire financiële nieuwsmakers, zoals Bill Ackman (CEO van Pershing Square Capital), Gary Parr (voorzitter bij Lazard Vice) en Wilbur Ross, een van de rijkste investeerders ter wereld.

Vanaf 2019 presenteert Deirdre de show Women & Money with Deirdre Bolton op FOX Business.

Persoonlijk leven, echtgenoot Douglas Bolton

Deirdre houdt haar privéleven ijverig rustig, dus er is bijna geen informatie over haar familie. Tijdens een van haar programma's werd ze echter ooit om advies gevraagd over een relatie met een man. Het was toen dat het publiek ontdekte dat Deirdre een echtgenoot had die Douglas Bolton heette, en dat het paar twee kinderen had – hun geslachten, namen en leeftijden zijn nog steeds niet bekend, aangezien Deirdre nooit een enkele foto van hen op haar sociale media heeft geplaatst. haar kinderen weg van de media.

IN/ @DeirdreBolton , gracieus en slim, at @FoxBusiness 10-jarig jubileum. pic.twitter.com/qBmcboUHPJ

— Jonathan Hoenig (@JonathanHoenig) 11 oktober 2017

Hobby's en interessante weetjes

Deirdre is een zeer sportief persoon en hield van fysieke activiteiten vanaf jonge leeftijd. Wanneer ze wat vrije tijd heeft, speelt ze graag golf, honkbal en gaat ze vaak fietsen en zwemmen. Hoewel ze een zeer ervaren sporter is, raakt ze soms geblesseerd en moet ze herstellen. Het is ook de moeite waard om te zeggen dat Deirdre graag de wereld rondreist, en het met haar man en kinderen doet wanneer ze de kans heeft. Als ze niet kunnen reizen, brengen ze rustige familieavonden en weekenden door in de kring van naaste familieleden en vrienden. Deirdre is een actieve supporter van de Tribeca Disruptive Innovation Awards, die disruptieve innovatie in alle sectoren viert.

Aanwezigheid op sociale media

Deirdre is alleen actief op Twitter vanwege haar journalistieke activiteiten en slaat andere populaire sociale mediaplatforms over. Ze heeft nooit interesse getoond in het plaatsen van persoonlijke foto's of video's met haar familie, hoewel ze vroeger een Instagram account dat ze heeft verwijderd, maar haar Twitter account wordt gelezen door meer dan 31.000 mensen. Haar foto's worden vaak gepost op het officiële FOX News Channel Instagram-account; haar Risico beloning heeft ook een apart Instagram-account waarop de fans van Deirdre haar foto's kunnen zien met de mensen die ze interviewt. Deirdre heeft ook een persoonlijke website die haar als portefeuille dient.

Pre-haar & make-up @FoxBusiness ! Zoals mijn zoon zegt, moet ik de enige zijn die met haar hond door het park loopt in een sweatshirt, joggingbroek EN kostuumjuwelen. Hondenbezitter en beroepsleven verenigt ! ? pic.twitter.com/MjvrJfGKRg

— Deirdre Bolton (@DeirdreBolton) 29 augustus 2019

Uiterlijk, kledingstijl

Deirdre heeft van nature lichtbruin haar dat ze graag blond verft; ze heeft donkerbruine ogen. Deirdre is 1,70 m lang, weegt ongeveer 55 kg en haar vitale statistieken zijn 36-27-35. Wat haar kledingstijl betreft, geeft ze de voorkeur aan stijlvolle en slimme looks, vaak met vrouwelijke jurken en pakken. Ze houdt ook van blouses en overhemden met een V-hals als aanvulling op haar decolleté, en het dragen van hoge hakken.

Vermogen en salaris

Gezaghebbende bronnen schatten het vermogen van Deirdre op ongeveer $ 2 miljoen, verzamelde zo'n indrukwekkende som geld met haar harde werk voor tal van tv-zenders en shows. Ze is een zeer getalenteerde en goed opgeleide persoon die naar verluidt meer dan $ 100.000 jaarsalaris heeft. Omdat Deirdre weer aan het werk is na haar lange herstelpauze, zal haar vermogen in de toekomst alleen maar groeien.

Aanbevolen