Beroemdheden

Waar is Domenica Davis van Weather Channel nu? Haar Wiki: Nettowaarde, Tweelingen, Leeftijd, Getrouwd, Metingen

Wie is Domenica Davis?

Domenica Davis werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika en is een meteoroloog, vooral bekend van het dienen bij het televisiestation Fox News als weerlezer. Ze werkt momenteel als meteoroloog bij het in New York gevestigde station NBC, een functie die ze sinds 2010 bekleedt.

Morgen Ya'll! Geweldig uitziende voorspelling voor de komende dagen...zeer mild!

Gepost door Zondag Davis Aan woensdag 22 februari 2012

De rijkdom van zondag Davis

Hoe rijk is Domenica Davis? Vanaf eind 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in de meteorologie. Ze heeft ook met tal van andere televisiestations gewerkt tijdens haar ambtstermijn, en naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Hier is weinig openbare informatie over haar jeugd, maar het is bekend dat Domenica is vernoemd naar haar vader Dominik. en is van Italiaanse afkomst. Ze ontwikkelde op jonge leeftijd een sterke interesse voor reportages en het verschijnen voor de camera, dus nadat ze haar middelbare school had afgerond, schreef ze zich in aan de Boston University om televisiejournalistiek te studeren. een graad in omroepmeteorologie.

Ze begon haar uitzendingen carrière met een lokaal televisiestation, WBAL, gevestigd in Baltimore, een filiaal van de grote nieuwszender NBC. Ze was een algemene opdrachtverslaggever en ondernam ook weerrapportagetaken bij hen. Daarna verhuisde ze naar het in Kentucky gevestigde televisiestation WAVE-TV, ook gelieerd aan de NBC, voordat ze in 2007 met de ervaring en populariteit die ze had opgebouwd, werd ingehuurd door het Fox News-netwerk als een van hun meteorologen, en daar bleef voor de komende drie jaar.

https://t.co/fPyP94lryg ploeg staat klaar. Onze eclipsverslaggeving begint om 12.00 uur live op Twitter! # eclipse2017 pic.twitter.com/b8xBKirb8Z

- Domenica Davis (@DomenicaDavis) 21 augustus 2017

Latere carrière

In 2010 besloot ze Fox te verlaten om zich aan te sluiten bij het in New York gevestigde station NBC als meteoroloog van het netwerk. Ze wordt vaak gezien als de weerreporter van de weekendeditie van Nieuws 4 die om 6 en 11 uur 's avonds wordt uitgezonden. Voordat ze naar NBC verhuisde, liet ze een van haar uitgezonden video's viraal gaan - terwijl ze verslag uitbracht over het weer, liet ze haar microfoon in haar decolleté vallen, wat een beetje een probleem veroorzaakte, maar ze bleef kalm en een van de directeuren van de uitzending kon haar snel helpen. Haar overstap naar NBC riep ook veel vragen op, omdat er geen reden was waarom ze Fox verliet - er waren geruchten dat ze om onbekende redenen was ontslagen, maar dit is niet bevestigd. Haar ambtstermijn bij NBC duurde toen twee jaar, en toen vertrok ze en verklaarde in een interview dat ze niet het gevoel had dat ze een fit met het bedrijf, en wilde meer hostingwerk doen in plaats van alleen maar rapporteren, dus het is onwaarschijnlijk dat ze zou terugkeren. Na haar werk bij NBC werkte Davis als freelance verslaggever voor Bader TV en ook aan projecten voor het Ion Channel.

Bekijk dit bericht op Instagram

We denken dat we zo fancy zijn #CompleteTheZerkel

Een bericht gedeeld door Zondag Davis (@domenicadavis) op 14 april 2018 om 13:08 PDT

Recente inspanningen en sociale media

Uiteindelijk vond Domenic haar nieuwe thuis bij The Weather Channel, aangezien ze werd toegewezen om de gastheer te worden van de eerste Amerikaanse mobiele ochtendshow getiteld The Lift. Net als tal van uitzendpersoonlijkheden, is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft accounts die zijn gekoppeld aan Twitter, Facebook en Instagram, waarbij haar Twitter-account voornamelijk updates geeft over recent weernieuws, terwijl ze ook vragen van fans over het weer beantwoordt. Ze geeft ook updates over recente weerrampen die gebieden in de VS hebben geteisterd.

Haar Facebook-account is het minst actief van haar drie accounts en heeft nog steeds foto's en updates van de tijd dat ze bij NBC was. Dit is meestal gebruikelijk voor uitzendjournalisten om accounts te hebben die niet zijn bijgewerkt, omdat deze sociale media-accounts meestal verbonden zijn met het respectieve netwerk waarvoor ze werkten, dus het account heeft sinds 2013 geen nieuwe inhoud gepost. Haar Instagram-account wordt regelmatig bijgewerkt met een veel persoonlijke foto's, vaak met vrienden en familie. In haar vrije tijd publiceert ze vaak over haar activiteiten, waaronder evenementen en uitstapjes met het gezin.

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Davis getrouwd is, maar er is heel weinig informatie over haar partner en hun relatie. Ze hebben samen twee kinderen die een twee-eiige tweeling zijn met een jongen en een meisje. Haar Instagram-account staat vol met foto's van haar man en haar kinderen vanaf haar zwangerschap tot de afgelopen maanden. Voordien ging er een gerucht de ronde dat ze verloofd was met een Sony Pictures-producent genaamd Oren Saig, hoewel het nooit is bevestigd of dat inderdaad haar man is, maar er is ook geen bewijs om dit gerucht te weerleggen.

Aanbevolen