Beroemdheden

Waar is Elliott Neese (Dodelijkste vangst) vandaag? Wiki Bio, leeftijd, vermogen?

Wie is Elliott Neese nu?

Hoewel Elliott Neese niet langer deel uitmaakt van de show Deadliest Catch, gaat hij door met zijn zeevaart. Sinds kort is hij gevist in Fiji en Mexico en heeft hij veel gereisd met zijn nieuwe vriendin.

Gepost door Kapitein Elliott Aan Zaterdag 10 juni 2017

Wie is Elliott Neese uit Deadliest Catch?

Elliot Nicodemus Neese werd geboren in 1982 in Alaska, VS. Hij is nu een 37-jarige commerciële visser en een gediplomeerde kapitein en visser, die beroemd werd door zijn optreden in de documentaire televisieserie Deadliest Catch van Discovery Channel. Hij begon al vroeg in zijn jeugd met vissen en trad in 2011 toe tot de show van Discovery Channel als de jongste kapitein van de vloot.

Elliott Neese Bio: vroege leven en gezin

Elliott groeide op aan de kust van Alaska en maakte kennis met vissen en zeilen zodra hij kon lopen. Zijn vader, Mike Neese, was kapitein van een schip en al tientallen jaren een zeil- en visveteraan. Om de familietraditie voort te zetten, leidde hij de jonge Elliott de wereld van de zeevaart in en leerde hij zijn zoon de geheimen van vissen en trawlvisserij. Elliot realiseerde zich dat hij in de voetsporen van zijn vader wilde treden toen hij 12 jaar oud was, en voegde zich bij zijn vader op het schip, en vanaf dat moment bracht hij bijna een derde van het jaar door op zee. In de daaropvolgende jaren werd hij getraind en opgeleid door veel van zijn vaders vrienden, die enkele van de beste kapiteins van de vloot waren. Op 19-jarige leeftijd was hij bekwaam genoeg om zijn eerste boot te vertrouwen.

Elliott Neese

Deelnemen aan Deadliest Catch

Deadliest Catch is een documentaire tv-serie die het wel en wee van vissersbemanningen in de Beringzee volgt tijdens de visseizoenen voor bairdi-krab, Alaska-koningkrab en opilio-krab. De serie loopt sinds 2005 en is momenteel in zijn 15eseizoen. De show dankt zijn naam aan de risicovolle en potentieel dodelijke aard van de krabvisserij in Alaska. Neese kwam in 2011 in dienst tijdens het zevende seizoen toen hij 29 jaar oud was, en al een ervaren kapitein van het schip Ramblin' Rose. Hij bleef nog een seizoen aan het roer van Ramblin 'Rose voordat hij de krachten bundelde met twee andere kapiteins, Roger Strong en Jake Anderson, om over te stappen naar een groter schip met een grotere bemanning genaamd Saga. Elliott bleef een van de drie aanvoerders voor de komende drie seizoenen, waarna hij de show verliet.

Zijn rol als kapitein

Hoewel hij verreweg de jongste kapitein van het schip was toen hij aan de show deelnam, had Elliott geen problemen om de orde en discipline onder zijn bemanning te handhaven, aangezien hij goed werd gerespecteerd door zijn medezeilers. Hij beweerde dat hij, om zo'n riskant en gevaarlijk werk vol te kunnen houden, zijn mannen zowel op zee als aan de wal strak aan de lijn moest houden.

Maar als het op het eigenlijke werk aankwam, was hij er altijd om zijn bemanning te helpen, waarbij hij vaak de stuurhut in handen van zijn eerste stuurman overliet en naar het dek ging om zelf de haak te werpen. Bovendien bewees Elliott dat hij bereid is zijn leven te riskeren om andere zeelieden in nood te helpen; tijdens het tiende seizoen van de show liep het vissersschip Arctic Hunter aan de grond en nam het water op, waardoor de bemanning het moest verlaten en aan boord van hun reddingsvlot moest gaan. Saga was op dat moment het dichtstbijzijnde schip en Elliott verspilde geen tijd om te hulp te schieten. Hoewel de redding vanwege de geringe diepte gecompliceerd was, slaagde hij erin om met de hulp van zijn vader de gestrande vissers te redden en in veiligheid te brengen.

Priveleven

Wat zijn persoonlijke leven betreft, heeft Elliott een zoon en een dochter met zijn ex-vriendin Valerie Gunderson - helaas bleven Elliot en Valerie niet op goede voet na de breuk. Valerie nam zelfs juridische stappen tegen Elliott , en vroeg om een ​​beschermend bevel wegens angst voor haar eigen veiligheid als gevolg van Elliotts vermeende gewelddadige gedrag in het verleden. Hoewel de aanklacht is ingetrokken en Elliott erin is geslaagd om gezamenlijk de voogdij over zijn kinderen te krijgen, moeten hij en Valerie hun conflict nog verzoenen. Neese heeft nu een nieuwe vriendin die Airy Fridenbergs heet.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vond deze foto gisteravond kan niet geloven dat mijn kleine jongen nu zo groot is!! Hij wordt volgende week 12!! Hij heeft geluk dat hij de genen heeft die hij heeft, want ik zal zelf zeggen dat hij een paar Gucci-lookin-ouders heeft?!! HAHA!! #luckylilguy

Een bericht gedeeld door Elliott Neese (@captainelliott4) op 23 september 2017 om 18:48 PDT

Controverse

Ondanks het tonen van autoriteit, vaardigheid en bereidheid om zijn leven te riskeren om mensen in nood te helpen, was Neese ook een controversieel figuur tijdens zijn tijd in de show; namelijk, gedurende een bepaalde tijd had hij problemen met drugsverslaving. Toen het conflict met zijn ex-vriendin escaleerde, had hij het moeilijk om te navigeren tussen privé en werk, waardoor hij opnieuw terugviel. Toen de situatie erger werd, zetten zijn vader en de rest van de bemanning aan boord van Saga hem onder druk om naar een afkickkliniek te gaan. Uiteindelijk luisterde Elliott naar zijn vrienden en familie en vroeg hij om professionele hulp.

Netto waarde

Een vroege start in de visserij en deelname aan de populaire show van Discovery Channel heeft Elliott in staat gesteld een nettowaarde van meer dan $ 500.000 te vergaren, volgens schattingen van gezaghebbende bronnen.

Gisteravond mijn maatje uit Zuid-Afrika meegenomen om te vissen, we hebben hem in zijn eerste KING SALMON gescheurd!! Supertrots op hem!! ?? pic.twitter.com/b8YUAs7C8x

— Elliott Neese (@CaptElliott) 27 juni 2018

Sociale media

Neese bezit een Twitter-account met bijna 50.000 volgers. Hij heeft ook een Instagram-account waarop hij wordt gevolgd door meer dan 5000 mensen. Daarnaast kunnen fans hem vinden op Facebook ook.

Aanbevolen