Acteurs

Waar is Emma Samms nu? Wiki, echtgenoot, vermogen, kinderen

Waar is Emma Samms nu? Wiki en Bio

Emma Samms was geboren op 28 augustus 1960 in Engeland, wat betekent dat ze 58 jaar oud is en haar sterrenbeeld Maagd is. Samms, Brits van nationaliteit, is vooral bekend als tv-actrice die verscheen in opmerkelijke projecten zoals General Hospital, The Colbys en Dynasty. Dankzij haar vaardigheden en talenten is ze in staat geweest om beroemd te worden en naam te maken, maar door haar bekendheid zijn veel mensen geïnteresseerd in wat zich achter gesloten deuren afspeelt, en we zullen enkele van die onderwerpen in dit artikel behandelen.

Klassiek #Mooi ?Wulpse #EmmaSamms ? vandaag #Fantasie #Actrice ️Heeft @EmmaSamms1 ?Vraag je aandacht⚡️In #Algemeen ziekenhuis ? En #Dynastiepic.twitter.com/1yuHAURcEl

— iMcDrew (@iMcDrew) 5 december 2017

Netto waarde

Dus hoe rijk is Emma Samms eind 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze actrice een vermogen van meer dan $ 10 miljoen, grotendeels opgebouwd uit haar acteercarrière van bijna 40 jaar. Ze heeft niet gesproken over haar bezittingen, inclusief huizen en voertuigen, maar ze is zeker in staat om zichzelf en haar gezin financieel te onderhouden.

Etniciteit en achtergrond

Volgens Emma's etniciteit is ze blank en heeft ze bruine ogen en haar, dat ze soms een of twee tinten lichter verft.

Samms ziet er goed uit op evenementen die ze bijwoont, heeft een fit figuur en steekt duidelijk tijd en moeite in de manier waarop ze zichzelf presenteert. Ze werd geboren in een kunstgeoriënteerd gezin, waarbij haar moeder balletdanseres was en haar vader een verhuurbedrijf voor filmapparatuur had. Daarnaast heeft haar grootvader G.B. Samuëlson was een pionier van de Britse cinema .

Als het gaat om haar vormende jaren, groeide Samms op in de Joodse traditie en religie. Net als haar moeder was ze balletdanseres, totdat ze in haar tienerjaren een heupblessure opliep.

Emma Samms

Desalniettemin stopte haar passie voor optreden daar niet, en ze ging door met het nastreven van een acteercarrière. De actrice ziet er stralend en jeugdig uit ondanks dat ze in het zesde decennium van haar leven is, en ze sprak zelfs over het onderwerp ouder worden in een interview, waarin ze stelde dat onze samenleving niet tolerant is ten opzichte van mensen die op natuurlijke wijze ouder worden. Het zou mooi zijn als de samenleving vriendelijkheid en charisma zou waarderen, zei ze.

Sociale media

Samms is actief op het gebied van entertainment en is van nature actief op sociale media zoals Twitter en Instagram, en gebruikt haar accounts om met fans te communiceren en haar werk te promoten.

Enkele van haar meest recente berichten over de eerste bevatten een foto van zichzelf, genomen op het jaarlijkse tuinfeest van Jilly Cooper. Ze voegde eraan toe dat de foto wazig is, maar ze vindt ze leuk op die manier. Samms plaatst vaak foto's van haar tuin, waar haar volgers van lijken te genieten.

Instagram

Samms-berichten foto's uit haar privéleven naar haar Instagram-pagina, zodat haar supporters een voorproefje kunnen nemen van wat er achter de schermen gebeurt. Onlangs plaatste ze een foto van haar dochter en haar hond, met als onderschrift Chester heeft te maken met veel kussen van mijn dochter Micha en mij.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nieuwe hoofdfoto. De laatste was 4 jaar oud..!

Een bericht gedeeld door Emma Samms (@emma.samms) op 7 april 2019 om 11:42 uur PDT

Emma's volgers lieten talloze berichten achter en vertelden de actrice hoe schattig haar dochter en pup zijn. Samms heeft ook een foto van zichzelf, haar zoon en zijn vriendin geplaatst. Je zoon is zo onstuimig Emma. Je ziet er natuurlijk fantastisch uit als altijd, merkte een fan op.

Relatie status

Ondanks dat Emma een publiek figuur is, geeft Emma er de voorkeur aan om over sommige onderwerpen geheim te blijven, maar het is bekend dat ze drie keer getrouwd is geweest - in 1991 trouwde de actrice met zakenman Bansi Nagji, maar hun liefde was van korte duur en resulteerde in een scheiding slechts een jaar later .

Vanaf 1994 trouwde ze met acteur/schrijver Tim Dillon, maar opnieuw een jaar na hun huwelijk viel het uit elkaar. Haar derde huwelijk was in 1996 met neuropsycholoog John Holloway, maar voordat ze in 2003 scheidden, kregen ze een dochter en een zoon. De daaropvolgende afwezigheid van enige potentiële liefdesbelang in haar leven deed de media geloven dat ze single is, wat ze niet heeft bevestigd of ontkend. Desalniettemin lijkt ze een gelukkig en vreugdevol leven te leiden naast haar familie en huisdieren.

Mooie Emma Samms (Fallon).

Gepost door Denver Carrington Aan dinsdag 27 december 2016

Emma is twee keer uitgenodigd om voor Playboy te poseren, maar heeft het aanbod beide keren afgewezen. Het geld was erg verleidelijk, het was enorm. De eerste keer dat mij het werd aangeboden, voor mijn kinderen, hoefde ik het niet te doen. De tweede keer was nadat de kinderen waren geboren en ik kon het ze niet aandoen. Hoe kon je dat je kinderen aandoen? Het zou voor hen huiveringwekkend zijn geweest, verklaarde de actrice in een interview. Ze verscheen echter wel in een bikini op de cover van Inside Sports in 1988

Carrière

Samms heeft 50 optredens gehad – ze maakte haar debuut in 1979, toen ze een kleine rol kreeg in Arabian Adventure, en daarna werkte ze aan Yesterday's Hero en Goliath Awaits. Haar opkomst tot roem begon toen ze werd gecast om de rol van Fallon Carrington Colby te spelen in The Colbys, en hetzelfde personage hernam in Dynasty, beschreven als een iconische soap uit de jaren 80; dit gaf haar de kans om samen te werken met acteurs als John Forsythe, Linda Evans, Joan Collins en Gordon Thomson.

Andere prominente werk van Samms omvat General Hospital, waarin ze een van de meest opvallende rollen speelde, Holly Sutton Scorpio. Tot haar meest recente projecten behoren Love Blossoms en Doctors. Mede vanwege haar carrièreprestaties en ook 'voor diensten aan ernstig en terminaal zieke kinderen', werd Emma op de Koninginneverjaardag 2016 Honours List benoemd tot Lid in de Orde van het Britse Rijk (MBE).

Zelf heeft Emma onlangs last van een relatief milde versie van Bell's Palsy, die de gezichtsspieren verlamt, maar waarvan ze zegt dat het haar nauwelijks hindert en haar niet belet om te blijven werken.

Aanbevolen