Reality-Tv-Sterren

Waar is Freddy Maugatai van Deadliest Catch nu? Is hij dood? Zijn Wiki: Nettowaarde, Familie, Leeftijd, Vrouw, Feiten

Wie is Freddy Maugatai?

Feleti Freddy Maugatai werd geboren op 14 februari 1973 in Amerikaans-Samoa, en is een visser, bootkapitein en reality-tv-ster, vooral bekend bij de wereld vanwege zijn verschijning in de reality-tv-serie Deadliest Catch sinds 2008. Hij groeide uit tot bekendheid dankzij zijn actieve persoonlijkheid, zoals veel mensen over de hele wereld blijkbaar tegen hem opkijken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Laten we iets kraken in Samoaanse stijl! #deadliestcatch #freddymaugatai #coconuts

Een bericht gedeeld door Freddy maugatai (@freddymaugatai) op ​​26 augustus 2017 om 10:11 uur PDT

Waar is Freddy Maugatai van Deadliest Catch nu? Is hij dood?

Eind 2017 was Freddy betrokken bij een vechtpartij in een bar met een stel, waarbij hij met een man vocht en hem in een greep hield. Toen de vrouw van die andere man tussenbeide kwam, duwde Freddy haar opzij en verwondde haar ook. Het echtpaar diende een aanklacht in tegen de Samoaan en hij werd op 19 december opgesloten, slechts drie dagen na hun gevecht. Toen hem werd gevraagd over het incident, Freddy sprak over zijn actie als zelfverdediging . Freddy is dus niet dood, hij is springlevend, en recentelijk naar de schepen en naar de bekroonde realityshow.

afbeeldingsbron

Freddy Maugatai Wiki: Het vroege leven, het begin van een carrière

Freddy groeide op in Amerikaans-Samoa, waar de visserij een van de belangrijkste industrieën is, met name de tonijnvisserij. Op Deadliest Catch is het krabvissen, waar Freddy pas later in zijn leven kennis mee maakte. Door zijn vaardigheden als visser aan te scherpen, zou hij vertrouwd raken met Samoaanse gebeden tot de vissende goden die hem zouden helpen meer vis te vangen. Naarmate de jaren verstreken, werd Freddy beter in vissen, wat er uiteindelijk toe leidde dat hij kapitein werd van verschillende vissersboten.

Dodelijkste vangst

Hij nam deel aan de show in 2008 als matroos op het schip Cornelia Marie, maar hij zou spoedig van boot wisselen en matroos worden op Wizard, een aantal jaren op het schip blijvend, langzaam een ​​naam voor zichzelf opbouwend en het respect winnen van zowel de kapitein en jonge bemanning. In één geval werd Freddy echter een beetje meegesleept door te veel te drinken voordat het zwijn naar de wateren van Alaska zeilde en de grote vangst miste. Omdat hij schuldig was aan deze ongelukkige gebeurtenis, ontsloeg de kapitein van het schip Freddy. Toch was dit niet het einde van Freddy's carrière in Deadliest Catch.

afbeeldingsbron , De Tijdbandiet

De tijdbandiet

Zijn volgende schip was The Time Bandit, aangevoerd door Johnathan Hillstrand, die vond dat Freddy genoeg gezag had om de jonge bemanning van Time Bandit aan te pakken en ze in orde te brengen. Nu geniet Freddy van het leven op zijn nieuwe schip, en velen beweren dat de derde keer de charme is.

Weet je hoe rijk Freddy Maugatai is?

Sinds het begin van zijn carrière heeft Freddy veel veranderingen en ontberingen doorgemaakt, maar hopelijk zal de nieuwe ervaring zijn carrière stabiliteit brengen. Hoe dan ook, Freddy is erin geslaagd zijn toewijding en harde werk te verzilveren, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Freddy Maugatai medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Maugatai zo hoog is als $ 5 miljoen. Best indrukwekkend vind je niet? Ik denk dat de vissende goden zijn gebeden hebben gehoord.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben net klaar met het vissen op zalm in de baai van Bristol, goed om terug te zijn!

Een bericht gedeeld door Freddy maugatai (@freddymaugatai) op ​​10 augustus 2017 om 10:50 uur PDT

Kent u Freddy's persoonlijke leven, zaken, huwelijk, vrouw, kinderen?

Als het om zijn persoonlijke leven gaat, is Freddy daar vrij open over en deelt hij zijn meest intieme details met zijn trouwe fans. Hij is getrouwd met Amanda Young, met wie hij twee kinderen heeft. Als hij niet op het schip is, geniet Freddy van tijd met zijn gezin in San Diego, Californië.

Internetpopulariteit

Freddy is ook populair geworden op sociale mediaplatforms, waaronder Instagram en Facebook. Zijn officiële Instagram-pagina heeft bijna 1.500 volgers, met wie hij foto's heeft gedeeld van hijzelf en zijn familie , en is ook te vinden op Facebook, waarop hij meer dan 6.500 volgers heeft, met zijn Facebook-pagina meer gericht op zijn persoonlijke interesses dan op zijn carrière, aangezien hij foto's heeft gedeeld van boksevenementen, zoals het gevecht tussen Antony Joshua en Joseph Parker , onder andere belangen. Hij heeft ook respect betuigd aan een collega van het schip Saga, genaamd Hannes M. Huswick die in 2017 is overleden.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente visser en reality-tv-ster, dan is dit een fantastische kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's.

Aanbevolen