Acteurs

Waar is G Hannelius van Roots nu? Haar Wiki: Echte naam, Zuster Michelle Knight Hannelius, Ouders, Familie, Netto waarde

Wie is G. Hannelius?

Geboren als Genevieve Knight Hannelius op 22 december 1998 in Boston, Massachusetts, VS, is ze een actrice en zangeres, waarschijnlijk het best bekend in de wereld als Avery Jennings in de Disney Channel sitcom Dog with a Blog (2012-2015), en als Missy in de film Roots (2016), naast andere rollen die ze tot nu toe in haar carrière heeft veiliggesteld.

Bekijk dit bericht op Instagram

??‍♀️ @timduenahair @hairbytabitha

Een bericht gedeeld door Genevieve Hannelius (@ghannelius) op 23 maart 2018 om 12:19 uur PDT

Waar is G. Hannelius nu?

Genevieve is nu een steractrice na een aantal succesvolle optredens in films en series. Ze heeft recentelijk haar carrière voortgezet met de hoofdrol in de Netflix Original-serie American Vandal (2017), en werkt aan de thrillerfilm Day 13, die eind 2018 moet uitkomen.

G. Hannelius Wiki: Het vroege leven, zuster Michelle Knight Hannelius en onderwijs

Genevieve is de oudste dochter van Paul en Kathy, van Zweedse, Ierse, Engelse en Frans-Canadese afkomst, en groeide op in Falmouth, Maine, toen haar familie daarheen verhuisde toen ze drie jaar oud was. Ze heeft een jongere zus, Michelle Knight Hannelius, soms verward met het ontvoeringsslachtoffer, Michelle Ridder . Van jongs af aan was ze geïnteresseerd in entertainment en optreden, en met de steun van haar ouders begon Genevieve al snel te verschijnen in lokale theaterproducties, toen ze acht jaar oud was met de hoofdrol als Madeline in Madeline's Rescue, en vervolgens als Jenny in Tales of a Fourth Grade Nothing. Aangemoedigd door haar vroege succes, besloot Genevieve naar Los Angeles te verhuizen en auditie te doen als professionele actrice, dus het hele gezin verhuisde daar in 2008. Ze uiteindelijk afgestudeerd aan Sierra Canyon High School , en was de alumni van de in Los Angeles gevestigde Young Actor's Studio.

Bekijk dit bericht op Instagram

GELUKKIGE VERJAARDAG BESTE VRIEND @taylarhender ????????✨✨✨???????????????????? HOU zoveel van je T en ik ben zo dankbaar voor onze lange / geweldige / dansende / opwindende / zorgzame / nooit saaie vriendschap ?? wou dat ik er vandaag bij kon zijn ?XXOO

Een bericht gedeeld door Genevieve Hannelius (@ghannelius) op 4 mei 2017 om 17:14 uur PDT

Carrièrebegin

Genevieve's professionele carrière begon in 2009 met een terugkerende rol in de tv-serie Surviving Suburbia, en hetzelfde jaar werd gecast als Dakota Condor in de veelgeprezen serie Sonny with a Chance, die te zien was in zes afleveringen van de bekroonde serie. Ze vervolgde met terugkerende rollen in tv-series zoals de komedie Good Luck Charlie (2010-2011), voordat ze werd gekozen voor de hoofdrol in de tv-comedyserie Dog with a Blog.

Kunst heelt en transformeert trauma ❤️?@awbworg #artintheafternoon #AWBW

Gepost door Ghannelius Aan Zaterdag 6 mei 2017

Stijging naar bekendheid

Het personage van Genevieve, Avery Jennings, is een zeer intelligente en hardwerkende stiefzus van de twee andere hoofdpersonen, Tyler en Chloe. Deze specifieke rol bracht haar op de voorgrond, en hoewel ze geen enkele prijs won, verdiende de serie Primetime Emmy-nominaties en won ze verschillende andere prestigieuze prijzen. Genevieve werd enorm populair, niet alleen bij het publiek, maar ook bij Hollywood-casting producers en regisseurs, wat resulteerde in nieuwe rollen, zoals die van Christa Carlyle in de tv-komedie misdaad-dramaserie American Vandal in 2017, en ze werkt nu aan de thrillerfilm Day 13, waarin ze naast Martin Kove en Darlene Vogel zal schitteren.

Bekijk dit bericht op Instagram

Cast love ❤️❤️ Ik kan niet wachten om te horen wat jullie allemaal denken over #AmericanVandal !!! Alle afleveringen nu streamen op @netflix ? #whodrewthedicks

Een bericht gedeeld door Genevieve Hannelius (@ghannelius) op 17 september 2017 om 10:39 uur PDT

Een getalenteerde zangeres

G is er ook in geslaagd om verschillende nummers op te nemen en uit te brengen; haar debuutrelease was Staying Up All Night in 2011, en sindsdien heeft ze ook nummers uitgebracht als Two In a Billion in 2011, Sun In My Hand in 2012, Stay Away (2014) en Lighthouse (2016), onder andere dat hebben ook bijgedragen aan haar populariteit en vermogen.

Succesvolle zakenvrouw

Naast haar acteer- en zangtalenten heeft G ook een neus voor zaken; ze heeft een op maat gemaakte nail-wrap-app gelanceerd met de naam Make Me Nails, na enkele jaren succesvolle nail art-tutorials over haar Youtube kanaal , waarop ze meer dan 40.000 abonnees heeft, en die in de toekomst zeer waarschijnlijk verder zal groeien.

Afbeeldingsbron

G Hannelius Nettowaarde

Haar carrière is net begonnen, maar onze G is al een ster met vele facetten. Rollen in familie sitcoms als Dog with the Blog hebben de harten van velen gekocht, maar haar vermogen is ook in hoge mate toegenomen dankzij het succes van andere projecten waaraan ze heeft gewerkt. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk G Hannelius is, vanaf medio 2018?

Volgens Netto waarde bericht , wordt geschat dat het vermogen van Hannelius al ruim boven de $ 2 miljoen ligt, wat waarschijnlijk de komende jaren hoger zal worden, ervan uitgaande dat ze haar carrière en zakelijke inspanningen met succes voortzet.

Foto: @ericmichaelroy
Modestylist & creatief directeur: @amylustyle
Jurk: @showpo
Haar en make-up: @gobeyou .ons
Fotohulp: @emsigmon pic.twitter.com/zzHtS6RTqI

- Genevieve Hannelius (@G_Hannelius) 26 september 2017

G Hannelius Persoonlijk leven, daten, vriend, zaken, interesses

Als het op haar persoonlijke leven aankomt, is Genevieve vrij open geweest over de ups en downs die haar achter de camera overkomen. Sinds 2015 heeft ze een relatie met een man genaamd Jack Chiate, met wie ze naar haar schoolbal ging. G is ook actief in de gemeenschap, voornamelijk met Window Between Worlds, een liefdadigheidsorganisatie, die sinds 2013 hun jaarlijkse liefdadigheidsevenement Art in the Afternoon organiseert.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Genevieve Hannelius (@ghannelius) op 16 juli 2018 om 11:27 uur PDT

Internetpopulariteit

Sinds de lancering van haar carrière is Genevieve ook een ster geworden op sociale mediaplatforms, waaronder Instagram en Facebook, en ze is ook te vinden op Twitter. Haar officieel Instagram-account heeft meer dan drie miljoen volgers, met wie ze vooral foto's met haar heeft gedeeld vriend en vrienden . Ze is ook behoorlijk actief op Facebook , waarop ze meer dan 3,3 miljoen volgers heeft, die hebben genoten van Genevieves foto's vanaf verschillende locaties, waaronder het evenement Kunst in de middag , die ze host.

G is ook te vinden op Twitter , waarop ze bijna 400.000 volgers heeft, en heeft dit netwerk wat persoonlijker gemaakt, omdat ze het heeft gebruikt om haar eigen gedachten, gevoelens en interesses te delen, inclusief haar steun voor actrice Demy Lovato , toen ze in juli van dit jaar opnieuw met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente actrice, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Aanbevolen