Journalisten

Waar is Heather Tesch van Weather Channel vandaag? Haar bio: meteorologische carrière, echtgenoot, nettowaarde, hoogte, verhaal

Wie is Heather Tesch?

Heather Tesch werd geboren op 2 mei 1967 in Buffalo, Minnesota, VS, en is een meteoroloog, vooral bekend van haar werk voor The Weather Channel (TWC). Ze was echter een van de leden van het netwerk die in 2012 hun baan verloren tijdens de vernieuwing van het netwerk.

Als je onze show van 6 uur 's ochtends hebt gemist, kun je ons nog steeds zien op 11Alive om 9 uur, zowel vandaag als zondag.

Gepost door Heather Tesch Aan zaterdag 7 juli 2018

De rijkdom van Heather Tesch

Hoe rijk is Heather Tesch? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière als omroepmeteoroloog. Ze is ook betrokken geweest bij andere inspanningen, voornamelijk met betrekking tot kunst en dieren. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Waar is Heather Tesch nu?

Na te zijn verwijderd uit The Weather Channel, ging Tesch niet meteen weer aan het werk en richtte zich in de tussentijd blijkbaar op andere projecten. Het is bekend dat ze in 2016 weer begon te werken als meteoroloog, toen naar verluidt begon te werken voor het televisienetwerk WXIA-TV in Atlanta, Georgia. Ze bracht ook haar eerste boek uit, getiteld Hairdoodle van Heather Tesch: A Calming and Brain-Building Adult Doodle and Coloring Book, een van de projecten waar ze de afgelopen jaren aan werkte.

Gepost door Heather Tesch Aan Donderdag 8 februari 2018

Ze is ook gefocust op een kunst- en ambachtscarrière en heeft een paar van haar creaties verkocht via een online winkel op haar persoonlijke website. Ze staat ook bekend als een voorstander van dieren en zorgt al heel lang voor huisdieren, heeft de afgelopen jaren verschillende katten gefokt en staat er ook om bekend dat ze gewonde vogels weer gezond maakt. Ze had ook een hond die tot 19 jaar leefde voor zijn/haar overlijden.

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Heather groeide op met het ontwikkelen van een interesse in weersvoorspellingen op jonge leeftijd, en streefde al snel naar een carrière op dat gebied. Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, ging ze naar de Plymouth State University, waar ze een graad in meteorologie zou behalen. Ze ging ook naar de Universiteit van Minnesota, waar ze zou afstuderen met een graad in Broadcast Journalism. Ze begon haar carrière onmiddellijk voor de camera als meteoroloog, toen ze zich in 1996 bij het netwerk WCCO-TV aansloot. Ze bleef daar twee jaar en trad vervolgens toe tot The Weather Channel in 1999.

Waar je de komende dagen stormen kunt zien: https://t.co/nhfw2WwYKX pic.twitter.com/FWLAOwWMcf

- Heather Tesch (@HeatherTesch) 7 juni 2018


Toen ze naar TWC verhuisde, begon ze ook te werken als meteoroloog voor de camera, gevestigd in Atlanta, Georgia. Ze zou verslag doen van verschillende weergerelateerde gebeurtenissen in het gebied en in de rest van Noordoost-Amerika. Ze heeft gerapporteerd over overstromingen, orkanen en aardverschuivingen die hebben plaatsgevonden, en heeft mensen ook gewaarschuwd voor aanstaande extreme weersomstandigheden en mogelijke gevolgen. Ze bleef bij het station tot 2012, toen werd gemeld dat ze van het netwerk was verwijderd toen TWC besloot dat ze hun programmering moesten vernieuwen, en snijden 7% van hun personeelsbestand als resultaat. Toen Heather door het kanaal werd ontslagen, was er een terugslag van veel fans, die negatieve opmerkingen over TWC plaatsten.

Ik heb vanmorgen een leuke ochtend gehad met Francesca en Crash. Kom zaterdag- en zondagochtend weer met me mee voor je kerstvoorspelling.

Gepost door Heather Tesch Aan vrijdag 22 december 2017

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Tesch getrouwd is en haar man verschillende keren heeft genoemd, hoewel ze niet veel details over hem deelt, en ze verschijnen zelden samen in het openbaar. Ze hebben samen twee kinderen en ze spant zich actief in om hun leven ook privé te houden. In haar vrije tijd is ze betrokken bij verschillende organisaties gericht op Dierenwelzijn. Ze heeft ook deelgenomen aan liefdadigheidsinstellingen die zich richten op wetenschap en technologie, rampenbestrijding en andere humanitaire inspanningen.

Afbeeldingsbron

Ze is dol op dieren en is gefascineerd door hen sinds ze jong was . Ze vermeldde op haar website dat ze altijd met huisdieren heeft geleefd. Ze heeft vijf katten en een hagedis. Ze moet nog een nieuwe hond adopteren nadat haar laatste is overleden. Tijdens de universiteit adopteerde ze ook een huisdierenmuis die haar kamergenoten niet leuk vonden. Ze wil ook ooit een stinkend stinkdier bezitten, maar haar man houdt niet van dat idee. Ze pleit er ook voor dat mensen adopteren uit dierenopvangcentra, omdat er veel potentiële huisdieren zijn die over het hoofd worden gezien.

Is Heather Tesch op sociale media?

Net als tal van meteorologen en omroeppersoonlijkheden, is Heather online actief via sociale media. Ze heeft accounts op Facebook en Twitter waarop ze updates over het weer blijft geven. Ze promoot ook enkele van haar recente uitzendingen en plaatst ook enkele van haar dagelijkse gedachten. Ze linkt ook naar veel weerberichten via de website weather.com. Ze heeft ook talloze video's beschikbaar op YouTube, meestal clips van haar weerberichten. Talloze fans plaatsen haar video's ook opnieuw, meestal om haar fysieke uiterlijk te complimenteren. Ze heeft ook een persoonlijke website waarop enkele van haar recente projecten worden gepromoot.

Aanbevolen