Acteurs

Waar is Heather Thomas vandaag? Wiki Biografie, vermogen

Wie is Heather Thomas?

Heather Anne Thomas werd geboren op 8 september 1957 in Greenwich, Connecticut, VS. Ze is een actrice, politiek activist en auteur, vooral bekend van haar roem dankzij haar rol in de televisieshow The Fall Guy, waarin ze de rol van Jody Banks speelde.

Gepost door Heather Thomas Aan Donderdag 14 mei 2015

De rijkdom van Heather Thomas

Hoe rijk is Heather Thomas? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 2 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Ze heeft ook een beetje succes gehad als schrijfster en heeft de laatste tijd haar inspanningen gericht op activisme. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Heather groeide op in Greenwich, voordat ze naar Californië verhuisde, waar haar moeder werkte als lerares in het speciaal onderwijs in het Santa Monica-Malibu Unified School District. Hoewel er zeer beperkte informatie over haar verleden is, is het bekend dat Heather naar de Santa Monica High School (SAMOHI) ging; de school werd opgericht in 1891 en is verschillende keren van locatie veranderd voordat ze zich uiteindelijk vestigde op 601 Pico Boulevard. Na haar toelating tot de middelbare school in 1975, schreef ze zich in aan de University of California, Los Angeles (UCLA).

Heather Thomas

Ze werd lid van de School of Theatre, Film and Television (TFT), een van de 11 scholen binnen UCLA. De oprichting van deze school was baanbrekend, want het was de eerste keer dat een vooraanstaande universiteit alle drie in één administratie combineerde. Het undergraduate-programma wordt beschouwd als een van de beste drama-afdelingen ter wereld, terwijl de graduate-programma's vaak in de top drie in de VS staan. Het UCLA Film & Television Archive is het grootste universitaire archief in zijn soort, met grote collecties mediamateriaal, dat alleen wordt geëvenaard door de Washington D.C. Library of Congress.

Acteren Projecten

Op 14-jarige leeftijd kreeg Thomas haar acteerdoorbraak toen ze werd gecast in de serie Talking with a Giant waarin ze beroemdheden interviewde. In 1978 begon ze tv-rollen te spelen en verscheen ze in ondersteunende rollen zoals in Co-Ed Fever, maar die werd na één aflevering geannuleerd. Haar populariteit nam aanzienlijk toe toen ze werd ingegoten De herfstman , met Lee Majors in de hoofdrol, en begon in 1981 als onderdeel van ABC-programmering. Samen met Majors en Douglas Barr speelde ze de rol van Hollywood-stuntartiesten, die als premiejagers schitterden.

De show liep vijf jaar voordat het werd geannuleerd, en gedurende deze tijd ontwikkelde ze een verslaving aan cocaïne. Ze moest halverwege de jaren tachtig revalideren voor de verslaving, maar zette haar carrière vervolgens voort door in de jaren negentig in films en tv-shows te verschijnen. Enkele van haar projecten na The Fall Guy zijn Hoover vs The Kennedys: Second Civil War, Swamp Thing: the Series en Pointman. Ze maakte ook deel uit van films als My Giant en Against the Law. In 1998 besloot ze echter om helemaal te stoppen met acteren.

Schrijven en activisme

Na haar acteerwerk carrière Heather richtte zich op een carrière in het schrijven, en schreef een scenario genaamd School Slut, dat ze naar verluidt aan Touchstone Pictures voor een vergoeding van zes cijfers, maar de film werd nooit gemaakt. In plaats daarvan keerden de rechten later terug naar haar en kwamen ze beschikbaar voor haar om te produceren. In 2008 bracht ze haar eerste roman uit genaamd Trophies, uitgegeven door William Morrow and Company. Later concentreerde ze zich meer op activisme en organiseerde ze vaak samen met haar man een maandelijks geldinzamelingsontbijt, dat in hun huis in Santa Monica werd gehouden - de regelmaat leidde ertoe dat het het LA Café werd genoemd.

️❤️ #GIRLTRASH VOOR ALTIJD https://t.co/juAXkNZDFt kun jij alle 16 liedjes zingen? pic.twitter.com/n7LtEEwxHI

— GIRLTRASH (@GIRLTRASHsite) 8 maart 2016

Ze werkt zeer actief samen met tal van organisaties en maakt deel uit van de adviesraad van de Rape Foundation en van het Amazon Conservation Team. Ze is ook een groot voorstander van politieke kandidaten sinds de jaren negentig, droeg meer dan $ 280.000 bij aan democratische groepen en steunde Barbara Boxer, Elizabeth Warren en Al Franklen. Ze doneerde ook $ 2.400 om de Republikeinse Mary Bono te steunen. In 2014 keerde ze terug naar acteren door te verschijnen in de musical Girltrash: All Night Long, een prequel op Girltrash.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Thomas in 1985 met Allan Rosenthal trouwde - hij is een van de oprichters van het programma Cocaine Anonymous, maar hun huwelijk duurde slechts een jaar voordat ze scheidden. Kort daarna werd ze tijdens het oversteken van de San Vicente Boulevard aangereden door een auto, waarbij ze haar beide benen verwondde. Ze is nu sinds 1992 getrouwd met entertainmentadvocaat Skip Brittenham en ze hebben samen een kind.

Volgens haar was een van de redenen waarom ze stopte met acteren te wijten aan stalkers - het kwam zelfs op een punt dat een man over haar hek probeerde te klimmen terwijl hij een mes in zijn hand had. Dit kwam allemaal door de populariteit die ze als pin-up girl had aangetrokken, omdat ze vaak in afdelingen of gevangenissen werd geplaatst. Ze werd zo bang dat ze een lijfwacht in haar huis had. Ze had ook een verlangen om zich op haar gezin te concentreren en een carrière in het schrijven te verkennen. Ze crediteert Majors die haar tijdens haar verslaving hebben geholpen, omdat hij een van de weinigen was die hem in die periode steunde.

Thomas heeft een Facebook-pagina met meer dan 2.800 'likes', maar ze heeft deze sinds 2016 niet meer bijgewerkt.

Aanbevolen