Acteurs

Waar is Jenilee Harrison nu? Wiki Bio, echtgenoot, nettowaarde

Wie is Jenilee Harrison?

Jenilee A. Harrison werd geboren op 12 juni 1958 in Northridge, Californië, VS, en is een actrice, vooral bekend van haar verschijning in de sitcom Three's Company, waarin ze Cindy Snow speelde, ter vervanging van Suzanne Somers' Chrissy Snow. Ze heeft ook aan andere projecten gewerkt, zoals Dallas.

Het vermogen van Jenilee Harrison

Hoe rijk is Jenilee Harrison? Vanaf begin 2020 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 3 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière als actrice sinds 1978, voornamelijk door te werken aan televisieprojecten. Ze stopte blijkbaar met acteren in 2002, maar heeft haar pensionering niet aangekondigd, hoewel wordt aangenomen dat ze dat wel heeft gedaan.

Gefeliciteerd met Jenilee Harrison! Kijk hoe ze Cindy Snow speelt in Three's Company, doordeweeks om 21.00 uur ET, op Antenna TV. Wie is je favoriete tv-klutz?

Gepost door tv antenne Aan maandag 12 juni 2017

Het vroege leven en het begin van een carrière

Er is heel weinig bekend over het leven van Jenilee voordat ze beroemd werd, omdat ze niet veel informatie heeft gedeeld over haar familie, jeugd en opleiding. Het is bekend dat ze, voordat ze een carrière als actrice begon, werkte als cheerleader voor het National Football League (NFL)-team, de Los Angeles Rams . Het team maakt deel uit van de West-divisie van de National Football Conference (NFC) en heeft drie NFL-kampioenschappen gewonnen, waarvan het wordt vermeld als het enige team dat kampioenschappen wint uit drie verschillende steden.

Hun laatste Super Bowl-optreden was in Super Bowl LIII in 2019, toen ze werden verslagen door de New England Patriots.

Rond de tijd dat Jenilee als cheerleader werkte, begon ze al te winnen acteerprojecten , verschijnen in ondersteunende rollen. Een van haar eerste in deze periode was in CHiPs, een show die werd uitgezonden op NBC en de levens volgt van twee motorpolitieagenten die deel uitmaken van de California Highway Patrol (CHP).

Jenilee Harrison

Three's Company en Rise to Fame

In 1980 had Harrison een van haar meest opvallende rollen toen ze werd gecast als Cindy Snow, de neef van de duizelingwekkende blonde Chrissy Snow in Three's Company , een sitcom die werd uitgezonden op ABC en is gebaseerd op de Britse show Man About the House. Het volgt het verhaal van drie alleenstaande huisgenoten die in een appartementencomplex in Santa Monica, Californië wonen. Het trio ervaart vaak misverstanden, financiële problemen en problemen met hun sociale leven. De show verwierf tijdens zijn run veel bekendheid en bracht verschillende spin-offs voort.

In tegenstelling tot het personage dat ze verving, was ze niet dom, maar een buitengewoon onhandig meisje van de boerderij. Tijdens haar run met de show kreeg ze geen openingscredits, maar werd ze alleen gecrediteerd als gastster bij de aftiteling, maar ze bleef de komende twee jaar bij de show. Ze werd toen vervangen door een nieuwe blonde kamergenoot genaamd Terri Alden, gespeeld door Priscilla Barnes, maar ze bleef in mindere mate bij de show en verdween toen uit de serie zonder veel uitleg; gewoon haar karakter besloot in een ander appartement te gaan wonen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gefeliciteerd met je verjaardag Jenilee Harrison! #jenileeharrison #threescompany #johnritter

Een bericht gedeeld door Len Conner (@len3rd) op 12 juni 2017 om 06:24 uur PDT

laatste carrière

Na haar run met Three's Company, werd Jenilee gecast als een terugkerend personage in de serie Dallas, waarin ze de komende twee jaar Jamie Ewing Barnes speelde. Ze werd gedood bij een auto-explosie tijdens het negende seizoen, maar keerde terug naar de show nadat werd uitgelegd dat het hele seizoen een droomscène was, maar haar personage werd later opnieuw gedood bij een bergbeklimmingsongeval. Terwijl ze aan de show werkte, had ze andere projecten zoals Tank naast James Garner, waarin ze een onwillige prostituee speelde.

Ze maakte ook verschillende optredens in Super Password, de heropleving van de spelshow Password die in de jaren zestig liep. Ze verscheen in de show naast Dick Gautier, Michael Young, Bruce Baum en Ken Kercheval bij verschillende gelegenheden. In 1991 speelde ze in de film Panga en werkte later mee aan verschillende tv-infomercials, waaronder voor AB Flex, Ultimate Chopper en het Sobakawa Pillow. Een van haar laatste optredens was als gast van That '70s Show, een periodieke sitcom die zes tienervrienden volgt die in een fictief stadje in Wisconsin wonen.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is het bekend dat Harrison in de jaren tachtig met de voormalige NFL-offensieve lijnwachter Dennis Harrah uitging, tijdens zijn tijd bij de Los Angeles Rams. De relatie hield geen stand en ze ging later uit met voormalig Major League Baseball (MLB) -speler Reggie Jackson tijdens zijn tijd als professionele speler. Die relatie werkte ook niet, maar in 1993 trouwde ze met chiropractor Dr. Bruce Oppenheim, en ze gaan blijkbaar nog steeds sterk. Hij is vooral bekend om zijn samenwerking met actrice Cybill Shepherd, die zijn eerste vrouw was van 1987 tot 1990, toen ze scheidden.

Met haar huwelijk met Oppenheim werd Jenilee de stiefmoeder van zijn twee kinderen uit het eerste huwelijk.

Een van de redenen waarom er zeer beperkte informatie is over haar huidige inspanningen, is omdat ze geen accounts heeft op een van de grote sociale-mediawebsites zoals Facebook, Twitter of Instagram. Volgens recente berichten over haar betrekt ze het publiek nog steeds om fans te ontmoeten en handtekeningensessies te houden. Ze blijft ook acteren, maar sinds 2002 is er niets over haar gerapporteerd. Ze heeft een hechte band met haar ouders, ook al scheidden ze toen ze 15 jaar oud was. Ze heeft ook twee oudere zussen en twee jongere broers.

Aanbevolen