Ankers

Waar is Jennifer Delgado (Weerkanaal) nu? Wiki Bio, leeftijd, kanker

Wie is Jennifer Delgado?

Jennifer Delgado is een Amerikaanse meteoroloog en weeranker, die bekendheid kreeg door te werken voor CNN International en CNN Domestic, terwijl ze nu een meteoroloog op de camera is voor The Weather Channel.

Dus, wil je meer te weten komen over het leven en werk van Jennifer Delgado, van haar vroege jeugd tot nu toe, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel terwijl we je dichter bij deze succesvolle meteoroloog brengen.

Bekijk dit bericht op Instagram

B R U N E T T E ?? . . Heel erg bedankt @alenm I LOVE IT! @alenm_femmecoiffure

Een bericht gedeeld door ? Jen Delgado (@jennifermdelgado) op 30 november 2017 om 16:03 PST

Waar is Jennifer Delgado?

Nou, Jennifer verliet CNN International in 2016, om zich hetzelfde jaar bij The Weather Channel aan te sluiten. Hoewel ze met enige controverse te maken kreeg, slaagde ze erin om uit haar ontslag te sluipen en bleef ze haar carrière verbeteren. Sinds ze bij The Weather Channel is gekomen, is Jennifer, naast de controverse, een nogal geprezen meteoroloog geworden en het lijdt geen twijfel dat we de komende jaren meer van haar zullen horen.

Jennifer Delgado Wiki: Het vroege leven, gezin en onderwijs

Jennifer Delgado is een zeer privépersoon, die haar privégegevens liever niet openbaar deelt, maar ze is geboren in 1978 - datum en specifieke plaats onbekend - maar we weten dat het in de Verenigde Staten was en dat ze de Amerikaanse nationaliteit heeft . Het is ook bekend dat Jennifer vrij dicht bij haar familieleden staat, maar helaas stierf Delgado's vader Beaul Haynes in januari 2019 bij een auto-ongeluk. Jennifer is afgestudeerd met haar Bachelor of Arts Degree in Broadcast Journalism aan de Webster University in St. Louis, en heeft ook een Certificate of Broadcast Meteorology van de Mississippi State University.

Vroege carriere

Jennifer begon haar carrière als een associate producer en invuller weeranker bij KPLR in St. Louis, Missouri, en diende toen als ochtendweeranker bij KRCG in Jefferson City, Missouri. Delgado werkte later als ochtend- en middagmeteoroloog bij WTVR-TV in Richmond, Virginia, waar ze twee jaar verbleef en ervaring opdeed met verschillende systemen, waaronder Skytracker, Baron Doppler-radar, WSI TRuview en Baron FastTrac. Na deze periode trad Delgado in oktober 2008 in dienst bij CNN International en CNN Domestic als weeranker en meteoroloog. Ze deed verslag van natuurrampen over de hele wereld, waaronder dodelijke tyfoons in de Stille Oceaan tijdens haar tijd bij CNN International, terwijl ze voorspelde en rapporteerde over orkaan Sandy in 2012 en het dodelijke tornado-seizoen van 2013.

Het weerkanaal en incident

Delgado bereikte het hoogtepunt van haar carrière tot nu toe bij The Weather Channel, waar ze van CNN kwam als meteoroloog op de camera, en was gevestigd in het hoofdkantoor van het netwerk in Atlanta. Hoewel ze geliefd was bij de medeburgers van Atlanta en zeer gewaardeerd werd voor haar werk, kregen sommige opmerkingen van Jennifer veel kritiek. Tijdens haar voorspelling van het weer rond het Caribische eiland Hispaniola in 2016, sprak Delgado over ontbossing in het gebied en merkte op dat Spaanse kinderen bomen aten. Mensen wilden dat ze werd ontslagen bij The Weather Channel omdat ze beledigd waren door haar opmerkingen, maar Jennifer verontschuldigde zich niet en zei dat haar observatie een feit was. The Weather Channel verontschuldigde zich echter voor de opmerking van Delgado en zei dat het niet haar bedoeling was om iemand te beledigen.

Naast haar werk bij TWC is Jennifer ook lid van de National Association of Black Journalists, de American Meteorological Society, de National Association of Hispanic Journalists en de National Weather Association.

Jennifer Delgado

glenda lewis eerste echtgenoot

Jennifer Delgado Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière heeft Delgado gewerkt als meteoroloog en weeranker voor verschillende netwerken, die allemaal hebben bijgedragen aan haar rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jennifer Delgado is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Delgado zo hoog is als $ 500.000. Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet, aangezien de journalisten bij CNN minimaal $ 55k per jaar verdienen.

Jennifer Delgado, Persoonlijk leven, Is Jennifer Delgado getrouwd?

Jennifer Delgado praat nooit over haar relaties in interviews of op sociale media, maar in 2014 sprak ze in een Twitter-bericht over het afscheid nemen van haar wandelende vriend Eric. Interessant genoeg trouwde Delgado in oktober 2011 met Mark Cubrilo om een intieme ceremonie in aanwezigheid van hun familieleden en goede vrienden nadat hij in april 2011 ten huwelijk had gevraagd. Het paar heeft samen twee dochters. Cubrilo is een veld- en satellietingenieur voor Fox Business Network.

Gepost door Jennifer Delgado Aan woensdag 20 juli 2016

Overlevende van kanker

Jennifer Delgado kreeg in januari 2017 de diagnose hersenkanker en werd gedwongen haar baan bij TWC op te zeggen, maar bewees dat ze een ijzersterke dame is na het winnen van de strijd tegen de vervelende, vaak dodelijke ziekte. Ze verspilde geen tijd om terug te keren naar de meteorologie om haar succesvolle carrière voort te zetten, en is dus een inspiratie voor alle mensen die tegen kanker vechten, en spreekt regelmatig over wat ze heeft meegemaakt.

Jennifer Delgado Internet Fame

Jennifer Delgado is behoorlijk actief op sociale netwerken, vooral op Instagram waarop ze meer dan 28.000 volgers heeft en waarop ze vaak haar familiefoto's deelt. Ook Jennifer is actief op Facebook , waarop ze wordt gevolgd door meer dan 15.000 mensen, terwijl op Twitter , Jennifer heeft meer dan 13.000 fans.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente meteoroloog en journalist, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen