Acteurs

Waar is Jessica Wesson nu? Wiki, metingen, echtgenoot

Wie is Jessica Wesson?

Jessica Wesson werd geboren op 1 januari 1982 in Californië, VS, en is een nu gepensioneerde actrice, vooral bekend als onderdeel van de sitcom getiteld Home Improvement, waarin ze het personage Jennifer Sudarsky speelde, de eerste vriendin van Brand gespeeld door Zachery Ty Bryan.

De rijkdom van Jessica Wesson

Hoe rijk is Jessica Wesson? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van bijna $ 2 miljoen, grotendeels verdiend door een succesvolle acteercarrière. Ze had veel succesvolle projecten tijdens het begin van haar carrière, hoewel haar huidige inspanningen onbekend zijn.

Bekijk dit bericht op Instagram

????????

Een bericht gedeeld door Jessica Wesson ️ (@wessiiica) op 10 september 2019 om 9:57 uur PDT

Desondanks heeft haar succes uit het verleden haar geholpen te verheffen tot waar ze nu is.

Het vroege leven en het begin van acteren

Er is heel weinig bekend over Jessica's leven voordat ze beroemd werd, omdat ze niet veel details heeft gedeeld over haar jeugd, familie en opleiding. Het is niet bekend hoe ze haar pad heeft bepaald op acteren carrière , maar was blijkbaar al op jonge leeftijd erg geïnteresseerd in het vak. Dit leidde tot haar eerste rol in 1992, toen ze werd gecast in de terugkerende rol van Jennifer in Home Improvement.

De tv-sitcom met in de hoofdrol Tim Allen werd uitgezonden op ABC van 1991 tot 1998, in totaal 204 afleveringen verspreid over acht seizoenen. Het was een van de meest bekeken sitcoms in de VS en won vele prijzen, waarbij Wesson een nominatie kreeg voor een Young Artist Award. De show staat bekend als de lancering van de acteercarrière van Tim Allen, evenals van de televisiecarrière van Pamela Anderson. Daarna verscheen Jessica in haar eerste filmproject - Milk Money, een romantische komedie met in de hoofdrollen Melanie Griffith en Ed Harris.

Jessica Wesson

Beroemd worden

In 1994, Wesson maakte een gastoptreden in een seizoen vier aflevering van Baywatch, het spelen van het personage Bridgette. De show is een actiedrama en volgt het verhaal van strandwachten in Los Angeles die patrouilleren op de stranden van het gebied. Het speelde David Hasselhoff in de hoofdrol, en het had geen erg goed eerste seizoen, werd geannuleerd door NBC, maar het werd succesvol door syndicatie, waardoor het de meest bekeken televisieshow ter wereld werd, van 1989 tot 1999, en werd later gereviseerd van 1999 tot 2001, waarbij de meeste castleden en de setting veranderingen ondergingen. Later werd het Baywatch: Hawaii.

Na deze verschijning had Jessica een terugkerende rol in de sitcom Boy Meets World die werd uitgezonden op ABC, en volgt de levensgebeurtenissen van Cory Matthews gespeeld door Ben Savage, en de levenslessen die hij daaruit opdoet. Daarna had ze een van haar grootste rollen, Amber spelen in de film uit 1995 Casper , een fantasy-komediefilm gebaseerd op het gelijknamige Harvey Comics-personage Casper the Friendly Ghost. Het speelde Christina Ricci en Bill Pullman en stond bekend als de eerste speelfilm met een volledig computergegenereerde afbeelding (CGI) in de hoofdrol, en een veel donkerdere interpretatie van het vriendelijke spookje.

Latere carrière en pensioen

Een jaar na haar werk in Casper werd Jessica vervolgens gecast in de film Flipper met het personage Kim. Het is een avonturenfilm en een remake van de gelijknamige film uit 1963, die het verhaal volgt van een jongen die een zomer bij zijn oom moet doorbrengen, waarin hij bevriend raakt met een dolfijn die hij Flipper noemt. Haar volgende project zou een gastoptreden zijn in Odd Man Out, een sitcom die op ABC werd uitgezonden als onderdeel van de line-up van TGIF (Thank God It's Friday), meestal sitcoms gericht op een familiebezoek.

Een paar van haar laatste acteerprojecten in deze periode waren in 2001. Ze werd gecast in een rol van vijf afleveringen in de show Amy beoordelen , een juridische dramaserie die werd uitgezonden op CBS, naar aanleiding van een rechter van de familierechtbank. Ze speelde ook de rol van Kelly Montgomery in de komische film Longshot, die werd geschreven door Lou Pearlman als een middel om het acteerdebuut van talrijke leden van boybands en meidengroepen te promoten. Cameo's in de film zijn onder meer leden van NSYNC, O-Town, Innosense en de zangeres Britney Spears.

Er is vanavond een Olympische all-nighter !
??? pic.twitter.com/PyNnQjvUcM

— Jessica Wesson (@JessicaWesson) 10 februari 2014

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Wesson. Na haar projecten in 2001 raakte ze langzaam in de vergetelheid en het is niet bekend of ze later trouwde. Ze dook negen jaar later weer op en werkte aan de korte film The Weird Ones. Ze diende ook als scriptsupervisor voor de film The Other Way Around, maar ging daarna niet verder met meer werk.

Zoals veel voormalige en gepensioneerde actrices is ze heel weinig online aanwezig.

Ze heeft geen accounts op een van de grote sociale media-websites zoals Twitter, Facebook en Instagram. Er is een Facebook-pagina naar haar vernoemd, maar deze is als onofficieel bestempeld zonder details. Er is niet veel informatie onthuld over haar leven na het acteren, en niemand achtervolgt haar om erachter te komen. Zelfs foto's van haar die online circuleren, zijn die van toen ze jonger was. Er circuleren enkele foto's die mogelijk van haar zijn, hoewel het niet is bevestigd, omdat zelfs grote publicaties niets over haar hebben behandeld na haar pensionering.

Aanbevolen