Acteurs

Waar is Joseline Hernandez nu? Haar biografie: echtgenoot Stevie J, baby, broer, zus, nettowaarde, ouders

Wie is Joseline Hernandez?

Joseline Hernandez is nogal een multi-getalenteerde persoonlijkheid - bekend als The Puerto Rican Princess, ze is niet alleen een actrice en een rapper, maar ook een Amerikaanse reality-tv-ster, die vooral bekend is vanwege haar verschijning in de realityshow van VH1 Liefde en hiphop: Atlanta . Ze wordt ook algemeen erkend omdat ze een knipperlichtrelatie heeft met een collega, een platenproducent en een reality-tv-ster Stevie J, naast wie Joseline ook te zien was in de reality-tv-show Stevie J & Joseline: Go Hollywood.

Bekijk dit bericht op Instagram

G-DAG

Een bericht gedeeld door Joseline (@joseline) op 3 november 2018 om 14:41 PDT

Het vroege leven en onderwijs van Joseline Hernandez

Joseline Hernández werd geboren op de 3rdNovember 1986, in Ponce, Puerto Rico. Ze had een behoorlijk moeilijke jeugd toen haar vader stierf aan een overdosis heroïne toen ze nog heel jong was, en ze werd opgevoed door een alleenstaande moeder, Carmen, in het volkshuisvestingsproject van Puerto Rico. Op zesjarige leeftijd, samen met haar moeder, stiefvader en haar vijf broers en zussen (oudere zus Yanira en vier broers genaamd – Jorge, Hisael, Kermit en Luis Jr.), migreerde ze naar de VS en vestigde ze zich in de staat Florida. Omdat haar jongste broer autistisch is, begon Joseline op 16-jarige leeftijd als stripper te werken om haar talrijke familie financieel te helpen. Onder de alias Shenellica Bettencourt werd ze in 2003 en 2007 zelfs verschillende keren gearresteerd voor wulps en ontuchtig gedrag. Er zijn geen details over haar opleidingsachtergrond.

Joseline Hernandez op Love & Hip Hop: Atlanta

Tijdens haar optreden als stripper in 2012, in de Onyx Club in Atlanta onder de naam Shenellica Bettencourt, trok Joseline de aandacht van de Grammy Award-winnende muzikant en platenproducer Stevie J. Later dat jaar werd ze gecast om te verschijnen als een van de hoofdpersonen, de nieuwe zangeres, rapper en actrice van Stevie J, in het populaire reality-tv-programma Love & Hip Hop: Atlanta van VH1. Hernandez raakte later romantisch en seksueel verbonden met Stevie J, waardoor ze in de problemen kwam met zijn vriendin Mimi Faust, die ook in de show zat. Deze liefdesdriehoek werd uiteindelijk de ruggengraat van de verhaallijn van de show, die de enorme waardering van de show verhoogde tot meer dan 3,5 miljoen kijkers per aflevering. 'Tot 2017 verscheen Joseline in de zes seizoenen van de serie, waarin ze ook een reeks hitsingles en muziekvideo's uitbracht, zoals Church en Stingy met My Kutty Katt.

afbeeldingsbron

betsy kling

Nu haar populariteit toenam, kreeg Joseline de kans om te verschijnen bij verschillende opmerkelijke evenementen in de muziekindustrie, waaronder optredens bij de AVN Awards en BET Hip Hop Awards-ceremonies in 2013 en bij de BET Awards van 2015. Dit leidde er ook toe dat Joseline samenwerkte met artiesten als K. Michelle, Faith Evans, The Game, Ciara en Trey Songz om er maar een paar te noemen. Het is zeker dat al deze ondernemingen de bekendheid van Joseline Hernandez dramatisch hebben vergroot en haar carrière op weg hebben geholpen naar het sterrendom.

Na de enorme populariteit die ze verwierf door de hoofdrol in Love & Hip Hop: Atlanta, was ze in 2016 samen met Stevie J, Hernandez ook te zien in VH1's spin-off reality-tv-show Stevie J & Joseline: Go Hollywood . De show ging in première in januari 2016 en kreeg meteen meer dan 2,6 miljoen kijkers.

Kijk morgenavond naar mij! @WEtv @Bossip pic.twitter.com/aD6z6UlDEF

- Joseline Hernandez (@MsJoseline) 3 oktober 2018

Geef me mijn geld

In augustus 2017 kondigde Joseline een set van negen nieuwe nummers aan, terwijl ze een paar maanden later een single uitbracht met de naam Geef me mijn geld als een volledige digitale download. In november produceerde ze nog een hit - Hate Me Now - die een diss-track leek te zijn tegen Cardi B. Hoewel het nummer veel kritiek kreeg, piekte het nog steeds op nummer 9 in de HotNewHipHop Top 100 Songs-hitlijst. Sinds januari 2018 werkt Joseline Hernandez blijkbaar aan haar eigen realityshow - Joseline Takes Miami.

Is Joseline Hernandez getrouwd? Wat is haar relatie met Stevie J?

Nee, Joseline is niet getrouwd, ondanks publieke beweringen dat ze in 2013 met Stevie J trouwde; in 2016 werd publiekelijk bekendgemaakt dat dit huwelijk nep was om meer publiciteit te krijgen. Er is echter ook bevestigd dat de twee een serieuze, langdurige relatie hadden die officieel eindigde tijdens het vijfde seizoen van de Love & Hip Hop: Atlanta reality-tv-show. Sindsdien hebben ze zich af en toe verzoend en in december 2016 beviel Joseline van het kind van Stevie J, een dochter genaamd Bonnie Bella.

Zeer pic.twitter.com/OCXFUbraUT

- Joseline Hernandez (@MsJoseline) 1 november 2018

Het nettovermogen van Joseline Hernandez

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom de Puerto Ricaanse prinses tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk Joseline Hernandez is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totaal van het vermogen van Joseline medio 2018 rond de som van $ 300.000 , voornamelijk verworven door haar zes seizoenen durende verloving voor de camera in de Love & Hip Hop: Atlanta realityshow.

afbeeldingsbron

Joseline Hernandez's persoonlijke uiterlijk en aanwezigheid op sociale media

Joseline heeft een slank en gespierd figuur, met een lengte van 1,65 m en een gewicht van ongeveer 61 kg, wat naast haar zandlopersilhouet van 36-28-39 haar uiterlijk behoorlijk aantrekkelijk maakt.

Joseline is ook behoorlijk populair op sociale medianetwerken. Haar ambtenaar Instagram account, rijk aan foto's van haar dagelijks leven, modieuze outfits en haar uitbundige levensstijl, heeft tot nu toe meer dan 2,4 miljoen volgers verzameld, en ze is ook actief op Twitter , gevolgd door bijna 1,2 miljoen fans.

Aanbevolen