Journalisten

Waar is Kait Parker van Weather Channel nu? Haar Wiki: Meteoroloog, Baby, Getrouwd, Leeftijd, Bruiloft

Wie is Kait Parker?

Kait Parker werd geboren op 22 mei 1981 in Grapevine, Texas, VS, en is een atmosferische wetenschapper die nationale bekendheid verwierf door voor Weather.com en The Weather Channel te werken, voordat ze in 2017 met pensioen ging. Ze werkte ook voor verschillende andere televisiestations tijdens haar carrière.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt, @westerhuisr, voor het sturen van deze actiefoto vanuit #Groenland — multitasken op een gletsjer!

Een bericht gedeeld door Kait Parker (@weatherkait) op 23 september 2018 om 7:35 uur PDT

Waar is Kait Parker nu?

Nou, Kait heeft haar baan in 2016 verlaten en is sindsdien gefocust op haar gezinsleven; in 2017 trouwde ze met haar oude vriend Michael Lowry, nadat ze zich in oktober 2015 verloofde. De huwelijksceremonie vond plaats op 3 mei, sindsdien richt Kait zich volledig op haar familie.

Kait Parker Wiki: het vroege leven, ouders en opvoeding

Kait groeide op in haar geboorteplaats, de dochter van een moeder die wiskundeleraar was en een brandweermanvader, die ook stormwaarnemer was voor de National Weather Service. Beïnvloed door haar ouders groeide ze op met een liefde voor wetenschap en het weer, wat uiteindelijk leidde tot haar carrière. Na haar toelatingsexamen schreef Kait zich in aan de Universiteit van Missouri, waar ze in 2009 afstudeerde met een Bachelor of Science in Atmospheric Science. Daarna behaalde ze haar Certified Broadcast Meteorologist Seal of Approval van de American Meteorology Society.

Voor het geval je ooit twijfelde aan mijn Texaanse afkomst. #tbt

Gepost door Kait Parker Aan donderdag 23 april 2015

Carrièrebegin

Zelfs tijdens haar universitaire jaren begon Kait haar carrière aan te scherpen; ze was een invaller bij KOMU-TV in Columbia, Missouri. Toen ze eenmaal van de universiteit was, begon ze te dienen als een doordeweekse ochtend- en middagmeteoroloog voor WAKA-TV, gevestigd in Montgomery, Alabama. Geleidelijk aan verbeterden haar vaardigheden en werd haar rol op het station opmerkelijker; haar harde werk werd opgemerkt door andere televisiestations en ze werd al snel aangeworven door WPTV-TV, met het hoofdkantoor in West Palm Beach, Florida.

Afbeeldingsbron

Stijging naar bekendheid

Met haar toetreding tot WPTV-TV, werd haar naam populairder; ze begon eerst als weekendmeteoroloog, maar nadat ze had bewezen het station waardig te zijn, werd ze hun doordeweekse meteoroloog. Vervolgens verliet ze het station in 2014, maar alleen om deel uit te maken van The Weather Channel, waar ze gestaag het sterrendom bereikte, en hoewel ze te zien was in shows als Good Morning America Weekend Edition, als een vervangend weeranker en vervangende meteoroloog, vullend voor Rob Marciano. Ze was ook de gastheer van America's Morning Headquarters Weekend Edition, naast Reynolds Wolf.

Ik draag mijn blauwe aan https://t.co/Vrz6WgaRB9 vandaag ter ondersteuning van #WomeninSTEM Aan #PiDay ! pic.twitter.com/1IqMdPAtzK

- Kait Parker (@WeatherKait) 14 maart 2017

Controverse met Breitbart.Com

In 2016 was Kait betrokken bij een controverse met de extreemrechtse website Breitbart.com, die een van de vele Kait-video's gebruikte om te beweren dat de aarde afkoelde en niet opwarmde, zoals iedereen beweerde. Dit ging viraal en Kait moest een verklaring afgeven waarin hij de valse beweringen van de bovengenoemde website ontkende.

Weet je hoe rijk Kait Parker is?

Sinds de lancering van haar carrière werkte Kait voor een aantal televisiestations voordat ze uiteindelijk The Weather Channel bereikte. Toen ze echter een gezin stichtte, besloot Kait haar post te verlaten en haar leven volledig om te gooien. Niettemin verdiende Kait tijdens haar actieve jaren een behoorlijke hoeveelheid rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kait Parker is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Parker zo hoog is als $ 500.000, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet?

Bekijk dit bericht op Instagram

Hoeden: als je zo bleek bent, is zonnebrandcrème niet genoeg.

Een bericht gedeeld door Kait Parker (@weatherkait) op 15 augustus 2018 om 14:01 PDT

Kait Parker Persoonlijk leven, bruiloft, baby

Kait is vrij open geweest over haar persoonlijke leven; zoals we al zeiden, is ze sinds haar huwelijk met pensioen gegaan en heeft ze zich op haar gezinsleven geconcentreerd. De twee weerspecialisten moeten echter nog een kind krijgen, hoewel verschillende websites melden dat Kait zwanger is, hoewel ze het heeft ontkend, misschien een situatie die in de nabije toekomst kan veranderen.

We gingen dit jaar GROOT voor Earth Day!

Gepost door Kait Parker Aan dinsdag 25 april 2017

Internetpopulariteit

Sinds de lancering van haar carrière is Kait enorm populair geworden op sociale mediaplatforms, met name Facebook en Twitter, hoewel ze ook op Instagram te vinden is. Haar officiële Facebook-pagina heeft meer dan 60.000 volgers, met wie ze belangrijke gebeurtenissen uit haar persoonlijke leven heeft gedeeld, waaronder een trouwfoto , en ook haar reis naar Groenland , naast vele andere berichten. Kait is ook behoorlijk actief op Twitter , waarop ze meer dan 33.000 volgers heeft, en met hen de meest recente gebeurtenissen in de lucht boven de VS heeft gedeeld, waaronder Orkaan Florence en de rampen die het met zich meebracht. Kait is ook te vinden op Instagram , hoewel ze slechts ongeveer 12.000 volgers heeft op dit sociale mediaplatform, maar het een beetje persoonlijker heeft gemaakt door foto's met haar te delen echtgenoot en vrienden meestal, naast vele andere berichten.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente meteoroloog, dan is dit een perfecte kans voor jou - ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Aanbevolen