Acteurs

Waar is Kellie Shanygne Williams nu? Wiki, vermogen. Ging dood?

Wie is Kellie Shanygne Williams?

Kellie Shanygne Williams is een nu gepensioneerde Amerikaanse actrice, vooral bekend als Laura Lee Winslow in de comedy-dramaserie Family Matters (1989-1998). Ze is sinds 2011 weg uit de entertainmentwereld en velen hebben zich afgevraagd waar ze nu is.

Waar is Kellie Shanygne Williams nu? Is ze overleden?

Kellie stopte met acteren in de vroege jaren 2010 en sindsdien is ze gefocust op andere interesses. Ze voedt haar kinderen op en is ook een actieve spreker in het openbaar, en is te zien op tal van openbare tienerbijeenkomsten, gericht op het bewustzijn van groepsdruk en hoe je je volledige potentieel kunt bereiken.

Gelukkige vrijdag! Gezegend om nog een dag te zien! Fijn weekend! ?Foto: @fondmemories1 Make-up: @stylemyface Haar: @darrylswife

Gepost door Kellie Shanygne Jackson (Williams) Aan vrijdag 13 december 2019

Ze maakt ook deel uit van verschillende filantropische organisaties, zoals Starlight Children's Foundation, vervolgens Hollywood for Children en Great Beginnings for Black Babies, onder anderen.

Kellie Shanygne Williams Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Kellie Shanygne Williams werd geboren op 22 maart 1976 in Washington, D.C., VS; Toen ze opgroeide, was Kellie een verlegen meisje en sprak ze nauwelijks in haar eerste jaren. Bezorgd schreef haar vader haar in voor een theatergroep; dit bleek een slimme zet, aangezien Kellie haar talenten begon te uiten.

Ze zette haar eerste stappen om actrice te worden bij Howard University's Children's Theatre. Ze werd verliefd op acteren en het podium, en kreeg er steeds meer vertrouwen in dat acteren haar ware roeping was.

Carrièrebegin en opkomst tot bekendheid

Voordat ze een professionele actrice werd, begon Kellie als model en verscheen ze in verschillende tv-commercials voordat ze in 1989 de rol van Laura Winslow in de tv-serie Family Matters kreeg. In de volgende tien jaar was Kellie te zien in 215 afleveringen van de Primetime Emmy Award-genomineerde serie, die haar naar het sterrendom lanceerde.

Kellie Shanygne Williams

Ze werd drie keer genomineerd voor de Young Artist Award, maar de daadwerkelijke prijs gleed telkens door haar handen. Niettemin werd ze een tv-ster en tot haar pensionering zette ze haar carrière redelijk succesvol voort. Ze was Charisse in de tv-serie Moesha (1996-1998), daarna speelde ze in 1999 Katie in de televisiefilm After All, terwijl ze van 2000 tot 2001 Alice Adams speelde in de tv-comedyserie What About Joan.

Kellie verliet de entertainmentwereld heel vroeg, maar voordat ze dat deed, speelde ze ook in de tv-serie Eve in 2006, en speelde ze Cee Cee in de komische film Steppin: The Movie in 2009, waarbij haar laatste optreden de rol was van Dedra in de korte film Aide-de-Camp in 2011.

Kellie Shanygne Williams Nettowaarde

Hoewel Kelly Shanygne Williams al een tijdje weg is van de entertainmentwereld, heeft haar eerdere succes haar rijkdom in grote mate vergroot.

Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kellie Shanygne Williams is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Kellie maar liefst $ 2 miljoen is, wat best behoorlijk is, vind je niet?

Kellie Shanygne Williams Persoonlijk leven, huwelijk, kinderen, echtgenoot

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente actrice? Nou, Kellie is niet een van die beroemdheden die de neiging hebben om alle informatie over hun persoonlijke leven te delen. Als je echter zo populair bent als zij, is het moeilijk om de informatie voor jezelf te houden.

Dus, Kellie is sinds 5 september 2009 getrouwd met Hannibal Jackson en het paar heeft hun dochter Hannah Belle geboren in 2010 en zoon John Ervin, geboren in 2012 verwelkomd.

Kellie Shanygne Williams Social Media Aanwezigheid

In de loop der jaren heeft Kellie een behoorlijke fanbase opgebouwd op sociale mediaplatforms, met name Instagram waarop ze details uit haar persoonlijke leven heeft gedeeld, zoals foto's van haar kinderen en echtgenoot , naast tal van andere berichten.

Bekijk dit bericht op Instagram

Spreid je vleugels en vlieg baby meisje! Laat niemand je vertellen wat je wel en niet kunt doen! Je wordt alleen beperkt door je verbeeldingskracht, dus droom groot en verander de wereld. De wereld is zoveel groter dan DC en LA. Ze wil actrice worden, dokter (kinderarts) en een Ivy League-college volgen. Blijf stijgen meisje! #blackgirlmagic #blessed #moeder #dochter #familie

Een bericht gedeeld door Kellie S. Jackson (Williams) (@kellieswilliams) op 9 januari 2020 om 4:28 uur PST

Kellie is ook behoorlijk populair op Facebook , waarop ze ook details uit haar persoonlijke leven heeft gedeeld. Je vindt Kellie ook op Twitter, waarop ze een kleine 8.000 volgers heeft. Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente actrice, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, vooral haar persoonlijke inspanningen, zoals ze heeft haar carrière opzij gezet, na de geboorte van haar kinderen.

Kelly Shanygne Williams Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet je hoe lang Kelly Shanygne Williams is en hoeveel ze weegt? Welnu, Kellie staat op 5ft 6ins, wat gelijk is aan 1,68m, terwijl ze ongeveer 132lbs of 60kgs weegt, en haar vitale statistieken zijn 36-26-35. Ze heeft donkerbruine ogen, terwijl haar haar zwart is.

Aanbevolen