Acteurs

Waar is Kim Wayans nu? Haar bio: nettowaarde, broers en zussen, kinderen, familie, ouders

Wie is Kim Wayans? Waar is ze nu?

Kim N. Wayans werd geboren op de 16eoktober 1961 in New York City, VS, en is een auteur en actrice, waarschijnlijk het best erkend voor de hoofdrol in verschillende rollen in de Fox-komedie-schetsshow In Living Color (1990-2001), Tonia Harris spelend in de NBC-sitcom In The House (1995-1998) en als Audrey in de dramafilm Pariah (2011). Kim staat ook bekend als lid van The Wayans Family, prominent in verschillende rollen in de entertainmentindustrie. Ze is nog steeds actief als professionele actrice en co-auteur van de kinderboekenreeks Amy Hodgepodge.

Bekijk dit bericht op Instagram

#wcw Gelukkige late verjaardag Kim Wayans, komisch genie. #Repost @tvincolour (@get_repost) ・・・ ❣️ #TheBirthdaysOfTheDay ❣️ #TVInColour wenst Kim Wayans, een heel gelukkige verjaardag #Oct16 #TVCelebs #KimWayans ❣️

Een bericht gedeeld door Yolanda Baruch (@yobwrite) op 17 oktober 2018 om 12:10 uur PDT

Het vroege leven, ouders, broers en zussen en opvoeding

In haar vroege leven bracht Kim haar jeugd door in de wijk Chelsea in New York City, waar ze werd opgevoed door haar vader, Howell Stouten Wayans, die werkte als supermarktmanager, en haar moeder, Elvira Alethia (Groen), die huisvrouw was. en maatschappelijk werker; haar ouders werden bekend door hun betrokkenheid bij de religie van Jehovah’s Getuigen en voor het hebben van tien kinderen . Kim is dus de zus van schrijver en componist van filmmuziek Dwayne Wayans, acteurs Keenen Ivory Wayans, Damon Wayans, Shawn Wayans, Nadia Wayans en Marlon Wayans, en scenarioschrijvers Elvira Wayans, Diedre Wayans en Vonnie Wayans. Wat haar opleiding betreft, ging Kim naar de Seward Park High School, waarna ze in 1983 afstudeerde aan de Wesleyan University in Middletown, Connecticut.

Afbeeldingsbron

Carrièrebegin

Over Kim's acteercarrière gesproken, die begon in 1987 toen ze haar debuutfilm maakte in een kleine rol in Robert Townsend's komediefilm Hollywood Shuffle, waarna ze werd geselecteerd om Allison Guisewite te spelen in het eerste seizoen van de NBC-sitcom A Different World ( 1987-1988). Toen die opnames waren afgelopen, speelde Kim een ​​gastrol als Cameo Candette in twee afleveringen van de ABC-dramaserie China Beach, en speelde ze als nachtclubzangeres in de actiekomediefilm I'm Gonna Git You Sucka, geschreven en geregisseerd door haar broer Keenen. Ivory Wayans, beide in 1988, die allemaal haar populariteit en vermogen begonnen te vergroten.

Afbeeldingsbron

uberhaxornova girlfriend 2016

Stijging tot bekendheid en in levende kleur

In 1990, na gastrollen als Nicki in een aflevering van de HBO-situatiekomedieserie Dream On, werd Kim gekozen om verschillende rollen te spelen, zoals Benita Butrell, Laquita en mevrouw Brooks, in de Fox-schetskomedieshow In Living Kleur, die duurde van 1990 tot 1994. Het is gemaakt door haar broer Keenen Ivory Wayans, die ook in de show speelde. Haar volgende rollen kwamen in 1994, toen ze werd gecast als Diane in de actiekomediefilm A Low Down Dirty Shame naast Keenen Ivory Wayans, Charles S. Dutton en Jada Pinkett Smith, en vervolgens als Andie Norman in de romantische komediefilm Talking About Seks, geregisseerd door Aaron Speiser. Tussen 1995 en 1998 speelde ze Tonia Harris in de NBC sitcom In The House en speelde ze een gastrol als Cousin Shelia in twee afleveringen van The WB sitcom The Wayans Bros.

Bekijk dit bericht op Instagram

In het huis ✨ @llcoolj @maia_campbell @therealalfonsoribeiro #LLCoolJ #AlfonsoRibeiro #MaiaCampbell #DeeJayDaniels #KimWayans #IntheHouse

Een bericht gedeeld door Alexis a.k.a mevrouw Wu ??‍? (@methredandllfan) op 11 september 2018 om 7:26 uur PDT

Eind jaren 90

Tegen het einde van het decennium had Kim ook de rol van mevrouw Johnson in de 1996 misdaadkomedie Don't Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice In The Hood samen met haar broers Shawn, Marlon en Keenen Ivory Wayans, portretteerde moeder in de Kids' WB-animatieserie Waynehead (1996-1997) en speelde als Bettina in de dramafilm Critics And Other Freaks (1997), waardoor haar vermogen aanzienlijk toenam. Ze speelde ook een gastrol als Rhonda in de Fox-sitcom Getting Personal in 1998.

de jaren 2000

Kims volgende grote rol kwam aan het begin van het volgende decennium, toen ze speelde als Latisha Jansen in de romantische komedie Juwanna Mann (2002). Gedurende de volgende vier jaar was ze niet actief in het zoeken naar andere projecten, dus haar volgende rol kwam in 2006, toen ze haar stem gaf aan het personage van Momma in de tv-film Thugaboo: Sneaker Madness, en het vervolg Thugaboo: Een wonder op D-Roc's Street in hetzelfde jaar. In 2007 werd ze gecast als Pearl 'Lightning' Davis in de tv-komediefilm What News?, gevolgd door haar vertolking van mevrouw Dontwannabebothered in de muzikale komediefilm Dance Flick van Damien Dante Wayans naast Marlon en Shawn Wayans, en Shoshana. Bush, die allemaal bijdroegen aan haar rijkdom.

Gepost door Kim Wayans Aan Vrijdag 22 mei 2009

De jaren 2010 en Pariah

Met het begin van de jaren 2010 bleef Kim successen boeken door de hoofdrol te spelen in de rol van Audrey in de dramafilm Pariah (2011), waarvoor ze werd genomineerd in de categorie beste vrouwelijke bijrol tijdens de Black Reel Awards 2012. Daarna speelde ze een gastrol als Darlene Beckett in de CBS-misdaaddramaserie Criminal Minds (2012), en als Dr. Owens in de tv-land sitcom The Soul Man (2013), waarna ze werd gecast als Vi Briggs in de CBS juridische dramaserie Reckless in 2014.

@Shawn_Wayans @DamonkWayans RT Kijken @kimwayans & #Henry Simmons in een grote aflevering van #Roekeloos Zondag 22:00/9c op CBS pic.twitter.com/WDiSt9Ncvc

— Kim Wayans (@kimwayans) 6 september 2014

Recente jaren

Kim speelde een gastrol als Susan in twee afleveringen van de Fox-sitcom New Girl (2016) en als Ella in verschillende afleveringen van de VH1-dramaserie The Breaks (2017). Ze kreeg ook de rol van Faye in de romantische komedie Ray Meets Helen (2017), geregisseerd door Alan Rudolph, en meest recentelijk speelde ze een gastrol in een aflevering van de tv-serie Marlon (2018) naast Marlon Wayans in de hoofdrol.

Had een geweldige tijd om met Keith Carradine te werken aan #RayMeetsHelen . De film gaat morgen, 4 mei, in geselecteerde steden in première. Ga het bekijken! pic.twitter.com/5SoUQpyRAv

— Kim Wayans (@kimwayans) 4 mei 2018

Andere ondernemingen

Naast haar carrière als actrice heeft Kim enige tijd gewerkt als schrijver en producer aan de sitcom My Wife And Kids van haar broer Damon Wayas. Daarnaast schreef Kim samen met haar man Kevin Knotts de kinderboekenreeks getiteld Amy Hodgepodge in 2008, het verhogen van haar rijkdom verder.

Afbeeldingsbron

Kim Wayans netto waarde

Meer dan $ 8 miljoen.

Persoonlijk leven en Twitter

Kim Wayans is sinds 2002 getrouwd met Kevin Knotts; van beroep is hij ook betrokken bij de entertainmentindustrie als auteur en acteur. Het echtpaar heeft geen kinderen. Hun huidige verblijfplaats is in LA, CA.

Afbeeldingsbron

Uiterlijk en vitale statistieken

  • Donkerbruin kroeshaar
  • Donker bruine ogen
  • Hoogte is 6 ft (1,83 m)
  • Gewicht ~ 158 lbs (72 kg)
  • Vitale statistieken 35-27-36

Aanbevolen