Beroemdheden

Waar is de ex-vrouw van Lane Kiffin, Layla Kiffin, nu? Haar biografie: echtscheiding, nettowaarde, wiki, familie

Wie is de ex-vrouw van Lane Kiffin, Layla Kiffin?

Layla Reaves werd geboren in 1976, in de Verenigde Staten van Amerika, en is waarschijnlijk het best bekend als de voormalige echtgenote van hoofdvoetbalcoach Lane Kiffin, die heeft gewerkt met verschillende National Football League (NFL) -teams, evenals verschillende universiteitsvoetbalteams . Ze is ook de dochter van de voormalige American Football quarterback John Reaves, die bekend staat om zijn spelen aan de Florida Atlantic University.

Bekijk dit bericht op Instagram

#stagecoachherwecome

Een bericht gedeeld door Layla Kiffin (@lrkiffin) op 29 april 2016 om 16:01 PDT

De nettowaarde van de ex-vrouw van een voetbalcoach?

Hoe rijk is Layla Kiffin? Vanaf begin 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes bij haar verschillende inspanningen. Ze verdiende ook een aanzienlijk bedrag door haar omgang met ex-man Lane Kiffin en door de echtscheidingsconvenant. Naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Romantiek en huwelijk

Layla ging naar de Bucholz High School en ging na haar toelatingsexamen naar de Universiteit van Florida, waar ze in 1996 afstudeerde. Ze ontmoette Lane via haar vader terwijl Lane werkte als een afgestudeerde assistent in Colorado State, maar toen ze in de Tampa Bay Buccaneers-faciliteit was, en ze begon al snel met daten. Na slechts drie maanden daten, verloofde het paar zich, en volgens haar vader benaderde Lane hem en hij dacht aanvankelijk dat hij op zoek was naar een baan, maar vroeg eigenlijk om met zijn dochter te trouwen.

Het stel trouwde in 2004 en kreeg een jaar later hun eerste kind; ze zouden de komende vier jaar nog twee kinderen krijgen. Volgens interviews geniet Layla van het moederschap, en hoewel ze blij was met haar carrière, kan ze zich niet eens voorstellen dat ze zou werken omdat ze zich concentreert op het moederschap. Ze overwogen zelfs om meer kinderen te krijgen.

Eventuele echtscheiding

Het duo was officieel meerdere jaren getrouwd, maar al snel begon hun huwelijk op problemen te stuiten, en in 2016 kondigde Lane vervolgens tijdens een gesprek met Fox News aan dat ze gingen scheiden; hij zei dat de scheiding een wederzijdse beslissing was en dat ze nog steeds wilden dat hun kinderen de hoogste prioriteit hadden. Zij zullen samen de kinderen blijven opvoeden en het contact met hun kinderen onderhouden.

Een jaar voorafgaand aan de echtscheidingsbeslissing begonnen geruchten de ronde te doen dat terwijl haar man werkte als de aanvallende coördinator van de Universiteit van Alabama, hij een affaire had met de dochter van Nick Saban, Kristen Saban. Lane weigerde commentaar te geven op wat hij gekke en stomme geruchten noemde, maar ze waren genoeg om de trekker over zijn huwelijk te halen. Sinds de scheiding woont Layla in Manhattan Beach, Californië, krijgt ongeveer $ 10.000 per maand en woont bij hun kinderen. Eind 2016 zei Lane verder dat hij geen geld kreeg vanwege belastingen en echtscheidingsconvenanten. Na de scheiding is er voor geen van beiden nieuws over nieuwe relaties.

Er deden andere geruchten de ronde dat een van de wegen waar Lane vroeger affaires had, de dating-apps waren, zoals de zeer populaire Tinder.

Wie is de voormalige echtgenoot van Kiffin, Lane Kiffin?

Lane Kiffin is de huidige hoofdvoetbalcoach aan de Florida Atlantic University. Voorheen was hij de aanvallende coördinator van de USC Trojans en was hij ook de hoofdcoach van het National Football League (NFL)-team, de Oakland Raiders, de jongste hoofdcoach in de moderne NFL. Hij was ook de hoofdcoach van de University of Tennessee Volunteers en de aanvallende coördinator van de University of Alabama. Hij is ook de zoon van de oude NFL-verdedigingscoördinator Monte Kiffin.

Wel de voetbalwedstrijden verloren, maar winnaars weglopen! #betthehouse #latervegas pic.twitter.com/PaQ7uBurGG

— layla kiffin (@layla_kiffin) 15 januari 2018

Layla Kiffin op sociale media – Twitter

Terwijl Layla haar leven en het leven van haar familie grotendeels buiten de camera's heeft gehouden, is ze actief gebleven op sociale media via de website Twitter, waarop ze contact maakt met vrienden en familie. Ze postte regelmatig op de website, maar haar berichten zijn de afgelopen maanden sporadisch geworden. Ze was zeer actief op haar Twitter-account tijdens het hoogtepunt van de carrière van haar man, en steunde de Universiteit van Alabama krachtig tijdens de vlucht van haar man met hen, tot aan de scheiding.

Ze heeft geen accounts op de andere grote sociale-mediawebsites, hoewel er video's en foto's van haar op internet circuleren, vooral met haar spraakmakende scheiding en het nieuws over de redenen voor hun scheiding. Haar ex-man daarentegen is actief op Twitter en publiceert regelmatig op de website, maar zijn pagina gaat vooral over zijn recente voetbalwerk en recent voetbalnieuws, en maakt geen melding van Layla, die waarschijnlijk terug is gegaan naar haar positie weg van de schijnwerpers.

Aanbevolen