Websterren

Waar is Lauren Duck nu? Wiki, leeftijd, vriendje, armongeval

Lauren Duck Wiki Bio

Lauren Duck is een eenarmig meisje, geboren in San Diego, Californië, VS, op 22 maart 1997, dus onder het sterrenbeeld Ram en met de Amerikaanse nationaliteit – ze werd populair op internet na Complex en De Huffington Post schreef over haar Tinder-profiel.

Waar is Lauren Duck nu?

Lauren maakt het goed en woont momenteel bij haar ouders in San Diego. Ze post regelmatig op haar sociale media-accounts, maar het is niet bekend of ze al dan niet een baan heeft gevonden en wat ze momenteel doet.

Het vroege leven en onderwijs

Lauren bracht haar hele jeugd door in San Diego met haar ouders en haar broers en zussen - je hoort ze zelden over haar familie praten, omdat ze ze liever weghoudt van media-aandacht.

Lauren was een vrij populair meisje op de middelbare school dankzij haar aantrekkelijke uiterlijk. Ze was erg sociaal en had veel vrienden met wie ze haar vrije tijd doorbracht – ze gingen vaak samen naar feestjes en dronken alcohol. Lauren was ook een zeer goede leerling omdat ze hoge cijfers had, en ze was lid van het vrouwelijke voetbalteam.

Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, besloot Lauren niet naar de universiteit te gaan, maar zich liever op andere dingen te concentreren.

Laurens ongeluk en het verliezen van haar arm

Het leven van Lauren is volledig veranderd in 2016, nadat ze betrokken was bij een bromfietsongeval – ze ging te hard, verloor de controle over haar bromfiets, vloog weg en raakte een bord dat haar arm zeer ernstig sneed. Gelukkig voor haar was er een politieagent buiten dienst in de buurt die haar hoorde crashen, naar haar toe rende en om hulp riep.

Laurens eerste vraag aan de officier was of ze zou sterven, waarop hij haar vertelde dat het goed zou komen.

Nadat ze wakker werd in een ziekenhuis en ontdekte dat haar arm operatief was verwijderd, was ze erg boos en wilde ze met niemand praten. In plaats daarvan begon ze te tweeten op haar account, maar er waren veel mensen die zich tegen haar keerden en haar een slecht gevoel gaven over haar arm.

Lauren werd echter enigszins positief en maakte een grapje over het ongeluk, en veel van haar volgers steunden haar en genoten van haar gevoel voor humor - sommige van haar fans merkten op dat ze met haar zouden trouwen ongeacht of ze één arm had.

Niet lang nadat het ongeluk plaatsvond, lanceerde Lauren haar Tinder-account, met haar geestige beschrijving als 'gezicht 10/10, lichaam 9/10, persoonlijkheid 20/10, armen 1/2'. Haar gevoel voor humor, trok matches op de app en haar Tinder-account ging viraal op internet, en populaire online tijdschriften, waaronder The Huffington Post, schreven artikelen over Lauren, waardoor ze nog populairder werd.

Houd van het leven en relaties

Lauren is erg geheimzinnig als het gaat om haar persoonlijke zaken, en heeft niet gesproken over haar vroegere en huidige relaties.

Lauren Duck

Het gerucht ging dat ze een relatie had met een jongen die ze op de middelbare school had ontmoet, en de twee waren bijna twee jaar samen voordat het ongeluk plaatsvond - ze gingen daarna uit elkaar, terwijl het niet bekend is of het Lauren was die ermee ophield of dat het was de jongen.

Lauren heeft gesproken over het soort man met wie ze nu graag zou uitgaan - ze beschreef hem als een man met een gevoel voor humor dat vergelijkbaar was met het hare, terwijl hij moet begrijpen dat alleen omdat ze grappen maakt over haar arm niet betekent dat ze wil erover te praten.

Omdat ze op dit moment niet heeft vermeld dat ze met een vriend is uitgegaan, lijkt ze momenteel single te zijn, niet getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Hobby's en andere interesses

Lauren is een grote liefhebber van dieren en heeft een hond waarvan de naam niet bekend is – hij is bij haar in de buurt sinds het ongeluk gebeurde, en ze ziet hem als haar beste vriend – ze uploadt vaak foto’s van hen op al haar sociale media-accounts. Lauren geeft de voorkeur aan de natuur boven de stad en brengt het grootste deel van haar tijd door in een park dicht bij haar huis, en gaat vaak wandelen met vrienden en haar familie.

Lauren Duck

Ze houdt van films kijken, terwijl sommige van haar favorieten zijn Op een dag en How Harry Met Sally - ze is ook dol op animatiefilms, met Aladdin als haar favoriet. Haar favoriete acteur was en is nog steeds Robin Williams, die Genie ingesproken heeft in Aladdin, en ze was erg overstuur toen ze erachter kwam dat Robin zelfmoord had gepleegd.

Ze geniet ook van het proeven van een verscheidenheid aan gerechten in restaurants en heeft haar eigen lijst met beoordelingen van alle restaurants waar ze tot nu toe is geweest. Ze let nog steeds goed op haar dieet en gaat niet te vaak naar restaurants.

Uiterlijk en vermogen

Lauren is momenteel 22 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen, terwijl haar lengte en gewicht niet bekend zijn.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar huidige vermogen geschat op meer dan $ 200.000, en stijgt ze gestaag dankzij internet - ze verdient ook geld op haar Patreon-account die elke maand duizenden dollars kan genereren.

fijne Valentijnsdag? pic.twitter.com/AOOBHrSQze

— Lola (@xxxduckling) 14 februari 2020

Aanwezigheid op sociale media

Lauren is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale-mediaplatforms, omdat ze na haar ongeluk een internetpersoonlijkheid is geworden. Ze lanceerde haar Twitter account in mei 2015 en heeft meer dan 150.000 volgers verzameld en bijna 7.500 keer getweet. Haar Instagram-account wordt momenteel gevolgd door meer dan 20.000 mensen, maar ze heeft er slechts 21 foto's op geüpload - ze heeft ook een Facebook-profiel, maar lijkt het alleen te gebruiken om contact te houden met haar vrienden en familie.

Aanbevolen