Ankers

Waar is Lauren Przybyl (Fox 4 News)? Wiki Bio, leeftijd, salaris, zwanger

Waar is Lauren Przybyl (Fox 4 News)? Wiki Bio en leeftijd

Helaas hebben we geen exacte informatie over de verjaardag of geboorteplaats van Lauren, maar ze is geboren in 1978 in Noord-Texas, dus haar nationaliteit is Amerikaans. Ze is vooral bekend als journaliste die voor Fox 4 werkt. Lauren is succesvol in haar werk, ze heeft ook voor CNN, MSNBC en The Weather Channel gewerkt, waardoor ze meer aandacht kreeg van de media en het publiek, maar ze poseerde ook enkele vragen over onderwerpen zoals haar vroege leven, relatiestatus en carrière, waarover we in het artikel zullen praten.

@ fox4lauren : Beste wenkbrauwen ooit op Good Day Fox 4! Gaan @TrevorDmusic - Gaan @Amerikaans idool @FOX4 @GoodDayFox4 pic.twitter.com/NhqNg02utQ

— Lauren Przybyl (@fox4lauren) 5 februari 2015

Netto waarde

Dus hoe rijk is Lauren Przybyl vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze journalist een vermogen van meer dan $ 800.000, opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde vakgebied. Lauren heeft echter niet gesproken over haar bezittingen, zoals huizen en auto's, maar ze lijkt zichzelf en haar gezin financieel te kunnen onderhouden.

Etniciteit en achtergrond

Als het gaat om de etniciteit van Lauren, is ze blank en heeft ze blauwe ogen en weelderig blond haar, wat perfect bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die beschikbaar zijn op internet, heeft ze een fit figuur en zorgt ze goed voor haar uiterlijk. Przybyl ziet er ook goed uit tijdens evenementen die ze bijwoont, wat aangeeft dat ze tijd en moeite in haar uiterlijk steekt. Wat haar opleiding betreft, Lauren was een student van Grapevine High School, en nadat ze was afgestudeerd, schreef ze zich in bij de Baylor University, waar ze afstudeerde in journalistiek en bijvak in biologie.

Lauren Przybyl

Sociale media

Lauren is actief op het gebied van entertainment en is van nature actief op sociale media, zoals Twitter en Instagram, en gebruikt haar accounts om met haar fans te communiceren en om haar werk te promoten en erover te vertellen. Ze heeft loyale volgers die van haar inhoud lijken te genieten en deze delen, leuk vinden en retweeten. Sommige van Przybyl's nieuwste berichten op Twitter bevatten een tweet waarin ze schreef Voor degenen die het verhaal van gisteren willen delen of zien over een McKinney-familie die hoop vindt na duisternis. Barbara, bedankt voor het delen van je verhaal! Je bent een sterke moeder die is ... en plaatste een foto van Barbara McKinney en haar man.

Instagram

Lauren is actief op Instagram en wordt gevolgd door 13.000 mensen, maar haar account is vergrendeld, wat betekent dat alleen haar volgers kunnen zien wat ze plaatst. Daarnaast heeft ze een fanpagina op Facebook – een van haar laatste berichten bevat een reeks foto's met het bijschrift Cheering for McKinney Police Officer Sgt. Garcia en zijn dochter Frankie! De twee deden het onlangs op een Special Olympics-evenement!!! Bedankt McKinney Police Department voor het delen van dit geweldige papa/dochter-moment!. Haar andere berichten bevatten een video over een arme moeder die een rijke moeder een lesje leert. Haar volgers lijken de video te hebben gewaardeerd en hebben deze opnieuw gepost vanaf haar pagina.

Goedemorgen op deze herdenkingsdag!! Hier alle 6 uur - 4am tot 10am. Doe mee met Fox4! #itsagoodday #rememberingthosewelost #memorialdayweekend

Gepost door Lauren Przybyl Aan maandag 27 mei 2019

Echtgenoot en gezin

Lauren is sinds 2012 getrouwd met Shane Miller - het echtpaar heeft een zoon genaamd Beck en een dochter genaamd Landry. Ze lijken een gelukkig en bevredigend leven te leiden, en dat is uiteindelijk het enige dat er echt toe doet.

Videos

Naast dat ze op tv is, kunnen de fans van Przybyl haar ook zien in verschillende video's op internet. Ze was te zien in It's a Boy voor Lauren Przybyl, Tell It to Tim: Where's Lauren? en SPEELGOEDVERHALEN – LAUREN PRZYBYL. Daarnaast heeft ze haar eigen YouTube-kanaal, wat betekent dat ze geld verdient elke keer dat er een advertentie wordt weergegeven bij haar video's. Ze maakte haar debuut met Hair Hijinx en uploadde daarna meer video's, zoals Wind (of wijn) op woensdag 16-5-2018, Good Day 4am Promos en Favorite Foundation – Scary Statistic – The Tooth Fairy.

Laatste YouTube-carrière

Przybyl bleef in een snel tempo werken en ging verder met het maken van meer video's voor haar YouTube-kanaal, en in mei 2018 uploadde ze A Sticky Speedy Makeup Tip en maakte ze The Golden Glow, waarbij beide video's gericht waren op make-up. Over haar nieuwste video's gesproken, waaronder Favoriet thuisproduct - het is niet alleen een slang!!, Veel meters! Marokkaanse olie & slaap- en kastbekentenis. In totaal heeft ze negen video's gemaakt en lijkt ze niet meer actief te zijn op YouTube.

HELLP-syndroom

Lauren wordt algemeen erkend als een woordvoerder van de HELLP syndroom; naar verluidt was het syndroom bijna fataal voor haar en haar baby. Vanwege het syndroom zal ze misschien nooit meer zwanger worden, omdat het schadelijk kan zijn voor haar gezondheid. Nu denk ik dat het belangrijker is dat mijn kinderen hun moeder hebben dan dat ze nog een broer of zus hebben., voegde ze eraan toe in een interview, nadenkend over hoe ze oorspronkelijk drie kinderen wilde.

Aanbevolen