Acteurs

Waar is Linda Kozlowski vandaag? Wiki, vermogen, echtscheiding, feiten

Wie is Linda Kozlowski?

Voordat we jullie onthullen waar Linda Kozlowski nu is, laten we eerst een korte introductie maken, aangezien sommigen van jullie misschien niet weten wie Linda is. Welnu, Linda is een gepensioneerde actrice, die halverwege de jaren 80 beroemd werd met de rol van Sue Charlton in de films Crocodile Dundee (1986), en Crocodile Dundee II twee jaar later. Haar laatste verschijning op het scherm was ook als Sue in de derde aflevering van de Crocodile Dundee-franchise, getiteld Crocodile Dundee in Los Angeles, uitgebracht in 2001.

Dus wil je meer weten over Linda Kozlowski , van haar kinderjaren tot de meest recente inspanningen, inclusief waar ze nu is, en wat gebeurt er in haar privéleven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel terwijl we je voorstellen aan deze Golden Globe Award-genomineerde actrice.

Waar is Linda Kozlowski vandaag?

Linda verliet de acteerwereld in 2001; ze was niet tevreden met de rollen die ze kreeg, en als gevolg daarvan besloot ze de industrie achter zich te laten en zich te concentreren op haar gezinsleven. Ze legde een verklaring af met betrekking tot haar pensionering en zei dat de rollen die ze kreeg niet waren wat ze verwachtte, en dat ze als actrice nauwelijks zou verbeteren als de praktijk doorgaat. Linda is sindsdien niet meer teruggekeerd naar de acteerwereld en is nu een gecertificeerde makelaar, wat ook heeft bijgedragen aan haar rijkdom.

Linda Kozlowski

chirurgie van claudia sampedro

Linda Kozlowski Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Linda Kozlowski werd geboren op 7 januari 1958 in Fairfield, Connecticut, VS, de dochter van Poolse Amerikanen, Stanislaw (Stanley) M. Kozlowski, en zijn vrouw Helen. E. (nee Panriawska). Ze ging naar de Andrew Warde High School en schreef zich na haar toelatingsexamen in aan de prestigieuze Juilliard's School of Performing Arts in New York, waar ze in 1981 afstudeerde met een Bachelor of Fine Arts.

Carrièrebegin

Mooi carrière begon kort na haar afstuderen, toen ze werd gekozen voor een rol in het toneelstuk How It All Began off-Broadway van 1981 tot 1982. Hierna maakte Linda haar filmdebuut met een kleine rol van Julie Dean in de tv-serie Nurse in 1982. Ze keerde terug naar het podium in 1984 toen ze Miss Forsythe was in het toneelstuk Death of a Salesman, dat vervolgens in 1985 werd verfilmd.

gelukkige 58e verjaardag aan Linda Kozlowski

Gepost door 1920-1989 dingen Aan Donderdag 7 januari 2016

Stijgen naar het sterrendom

Het was in 1986 dat ze haar grote doorbraak beleefde, met de rol van Sue Charlton in de Australische film Crocodile Dundee, met in de hoofdrol naast Paul Hogan, die over de hele wereld zeer succesvol was. Ze ging door tot in de tweede helft van de jaren '80, eerst met de rol van Claire in de komische film Pass the Ammo, daarna het vervolg op Crocodile Dundee, een andere kaskraker.

Haar volgende rol was als Rose Garner in de komedie-dramafilm Almost an Angel, waarin ze ook speelde met Paul Hogan, terwijl ze in 1994 Keri Finnegan was in de misdaaddramafilm Backstreet Justice. Linda genoot succes tot haar vrijwillige pensionering, met rollen als Emilie Bartlett in de biopic over Anders Zorn, getiteld Zorn, en vervolgens als Jill McGowan in de klassieke horror-sci-fi-thrillerfilm Village of the Damned (1995), geregisseerd door John Carpenter , en met in de hoofdrollen Christopher Reeve en Kirstie Alley. Ze verscheen nog een keer in de jaren '90, dit keer als Marla in de televisiefilm Shaughnessy (1996), met in de hoofdrol naast Matthew Settle en Tom Bower.

#TodayInMovieHistory (26 september): #Crocodile Dundee (VS 1986).
32e verjaardag!
Trivia: Het was de op één na grootste #Theaterkassa Hit van 1986. pic.twitter.com/LfWDoXHwWp

— Alleen filmmedia (@OnlyFilmMedia) 26 september 2018

Linda Kozlowski Netto waarde

Hoewel Linda al geruime tijd met pensioen is, profiteerde haar vermogen ook van haar werk als makelaar; ze heeft behoorlijk naam gemaakt in Venice Beach, Californië. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Linda Kozlowski is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Kozlowski zo hoog is als $ 10 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Linda Kozlowski Persoonlijk leven, huwelijk, kinderen, echtscheiding

Linda is niet een van die beroemdheden die alle informatie uit hun persoonlijke leven deelt met de media en fans, maar als je in het middelpunt van de belangstelling staat, is het moeilijk om informatie verborgen te houden. Linda was van 1990 tot 2013 getrouwd met haar co-ster Paul Hogan, toen ze de scheiding aanvroeg en onverzoenlijke verschillen aanhaalde. Tijdens hun huwelijk verwelkomden de twee samen een zoon, genaamd Chance Hogan. Helaas heeft Linda dingen privé gehouden en was ze niet beschikbaar op sociale medianetwerken. Ze geniet van haar leven ver weg van de media-aandacht. Hopelijk verandert ze van gedachten en begint ze in de nabije toekomst meer informatie uit zowel het privéleven als de carrière met haar fans te delen.

Aanbevolen