Beroemdheden

Waar is Meghan Gill (chef van Hell's Kitchen) nu? Wiki Biografie

Wie is Meghan Gill?

Winnaar van seizoen 14 van de populaire tv-show Hell's Kitchen, Megan werd geboren in Roanoke, Virginia, VS, op 17evan oktober 1986, van blanke etniciteit en haar nationaliteit is Amerikaans. Als winnaar van het seizoen kreeg ze de functie van chef-kok toegewezen bij Gordon Ramsay Pub & Grill restaurant, in Caesars Atlantic City. Deze belangrijke prijs was niet alleen voor haar gereserveerd, maar werd gedeeld met de winnaar van seizoen 13, La Tasha. Megan staat bekend om haar sterke en veerkrachtige persoonlijkheid en leiderschapsvaardigheden, die haar hebben geholpen om de wedstrijd .

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Meghan Gill (@chefmeghan14) op 30 mei 2019 om 8:56 uur PDT

Meghan Gill Bio: het vroege leven en onderwijs

Meghan had blijkbaar een idyllische jeugd in het kleine stadje Roanoke - een stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis, aangezien het de eerste locatie was waar werd geprobeerd een permanente Engelse nederzetting in Noord-Amerika te stichten. Hoewel ze later naar Adelphi, Maryland verhuisde, waar ze naar de katholieke school Our Lady of Good Counsel en High Point High School ging, vergat ze nooit haar geboortestad. Passie voor koken leidde haar naar de beroemde L'Academie de Cuisine Culinary School, waar ze een professionele opleiding volgde in culinaire en banketbakkers. Deze school was de eerste in de regio Washington, DC en een van de top 10 particuliere professionele kookscholen die Meghan in staat stelden perfecte vaardigheden van veelzijdige en innovatieve gerechten te ontwikkelen tijdens haar wedstrijd op Hell's Kitchen.

Carrière en nieuwe waarde

Voordat Meghan brede erkenning en bekendheid verwierf op tv, werkte ze bijna 10 jaar in de culinaire industrie, als souschef in 2941 Restaurant en Inox Restaurant. In 2015 werd ze onderdeel van een van de meest populaire culinaire tv-shows ter wereld en kreeg ze de kans om te leren van de beroemde chef-kok Gordon Ramsay. Meghan was een zeer felle en competitieve deelnemer en stond bekend om haar uitbarstingen naar haar teamgenoten, vooral als ze fouten maakten; haar grootste botsingen waren met Michelle Tribble, vanwege persoonlijkheidsverschillen en wederzijdse vijandigheid.

Meghan Gill

Als een natuurlijke leider was het geen verrassing dat ze de leiding had over het rode team en zelfs haar eerste perfecte vijf score won aan het begin van de competitie, voor haar kenmerkende gerecht, regenboogforel. Ze worstelde met uitdagingen, waaronder boten en water, omdat ze zich niet prettig voelde in die omgeving. Ze heeft verklaard dat vissen haar een ongemakkelijk gevoel geven, en een van haar meest memorabele momenten was haar reactie bij het zien van de vis zonder kop die haar vriend en bondgenoot in de wedstrijd Torrece T Gregoire vasthield. Meghan werd bekritiseerd als intolerant en ongeduldig, omdat ze vaak uitbarstingen had van haar teamgenoten, vooral Michelle Mieka Houser Harris, die ze als incompetent beschouwde.

Ondanks haar gebreken prees Gordon Ramsey haar als een uitstekende leider van het rode team, wat haar vertrouwen en kracht gaf om door te gaan in de competitie. Ze heeft zelfs toegegeven dat ze, hoewel ze in het echte leven heel anders was, in de keuken heel gemeen en nerveus kon zijn, omdat succes cruciaal voor haar was en ze niet graag verloor. Hoewel ze vaak werd bekritiseerd omdat ze te veilig speelde, werd ze bijna nooit genomineerd omdat ze werd beschouwd als een van de beste chef-koks van haar team.

Meghan was de eerste vrouwelijke deelnemer ooit die de beloning voor haar kenmerkende gerecht won, en ook de deelnemer met de meeste straffen in de geschiedenis van de competitie. Ze was een van de zeldzame deelnemers die aan het einde van de show van team wisselden. Ze schreef geschiedenis samen met Michelle Tribble en Torrece T Gregoire door de allereerste finale met alleen vrouwen te vormen, en was een van de zeldzame deelnemers die nooit genomineerd was voor uitzetting.

Als een van de chef-koks bij Gordon Ramsay Pub & Grill, bij de Caesars, Atlantic City, is haar salaris ongeveer $ 250.000. Haar geschatte vermogen wordt door bronnen geschat op bijna $ 1 miljoen in 2019, zeker indrukwekkend voor een chef-kok.

Gepost door Chef Meghan Gill Aan maandag 17 juli 2017

Prive leven

Meghan Gill heeft haar privéleven erg geheim gehouden en het is niet bekend of ze getrouwd is of niet. Informatie over haar relatiestatus en seksuele geaardheid is nooit bevestigd, behalve speculaties die op internet circuleren. In het tijdperk van sociale media heeft Meghan een Facebook-pagina die 2500 'likes' telt, evenals een Instagram- en Twitter-account waar ze wordt gevolgd door respectievelijk meer dan 6000 en bijna 4000 mensen.

Meghan Gill Lichaamsmaten, lengte en gewicht

De populaire chef-kok heeft nooit haar lengte en gewicht vermeld, waardoor deze informatie onbekend is; ze heeft blond haar en bruine ogen en onder fans van de show is ze genomineerd als een van de mooiste chef-koks, ondanks dat ze een wat gemeen en agressief gedrag heeft.

Aanbevolen