Ankers

Waar is Mike Seidel (Weerkanaal) vandaag? Wiki Biografie

Wie is Mike Seidel?

Mike Seidel is een Amerikaanse meteoroloog en is beroemd geworden door voor The Weather Channel te werken, nadat hij in maart 1992 bij het station kwam. Sindsdien heeft hij verslag gedaan van ernstige weersveranderingen, orkanen, sneeuwstormen en andere gebeurtenissen.

Bekijk dit bericht op Instagram

11,4' sneeuw, gevolgd door temperaturen tot 34°, leverden de perfecte gelegenheid om vannacht een #sneeuwbaal te rollen in St. Louis. Deze woog >50 lbs. Foto door @trishrags

Een bericht gedeeld door Mike Seidel (@mikeseidel) op 12 januari 2019 om 19:16 PST

Waar is Mike Seidel nu?

Mike werkt nog steeds voor The Weather Channel; in 2018 ontving hij negatieve kritieken, tijdens zijn berichtgeving over de orkaan Florence in North Carolina. Op de video die op Twitter werd getoond, zag Mike zijn voeten schrap zetten tegen de wind, terwijl twee mannen achter hem liepen, waarvoor de media hem berispten en zeiden dat hij de ernst van de storm overdreef. De volgende dag bracht de Weather Channel de verklaring uit en zei dat Mike op nat gras stond en dat de mannen op beton stonden; hij probeerde gewoon stil te blijven staan ​​op de natte grond en was uitgeput toen hij zich 's avonds laat meldde, tot 01:00 uur.

Mike Seidel Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Michael Phillip Seidel op 18 januari 1956 in Salisbury, Maryland, VS, heeft hij helaas niets gedeeld over zijn kinderjaren, zoals de namen van zijn ouders en hun beroepen, terwijl hij ook niet heeft bekendgemaakt of hij is een alleenstaand kind of heeft broers en zussen. Wat zijn educatieve achtergrond betreft, ging Mike naar de Wicomico Senior High School en schreef zich na haar toelatingsexamen in aan het Salisbury State College, waar ze een Bachelor of Science-graad in wiskunde behaalde.

Mike Seidel

Hij zette zijn studie voort toen hij een masterdiploma in Meteorologie behaalde aan de Pennsylvania State University - hij was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in meteorologie als wetenschap en toen hij in de achtste klas zat, installeerde hij een weerstation op het dak van zijn huis. Naarmate hij ouder werd, bleef hij leren over het weer en het werd duidelijk dat hij een carrière in deze richting zou nastreven.

Carrièrebegin

Mike's carrière begon toen hij nog op de middelbare school zat, toen hij begon te werken voor verschillende radiostations, waaronder WDMV-AM met het hoofdkantoor in Pocomoke City, vervolgens WJDY-Am in Salisbury en ook WSUX-FM in Seaford, Delaware, onder anderen.

Na zijn studie trad Mike in 1983 in dienst bij WYFF-TV in Greenville, South Carolina, en bleef daar zes jaar tot 1989. Daarna keerde hij terug naar zijn geboorteplaats en trad in dienst bij WBOC-TV als meteoroloog voor het station.

Stijging naar bekendheid

Zijn harde werk begon vruchten af ​​te werpen en in 1992 werd hij gerekruteerd door The Weather Channel. Vier jaar later maakte Mike zijn eerste stormdekking mee, toen hij tijdens het Labor Day Weekend naar Cape Cod werd gestuurd om verslag uit te brengen over orkaan Edouard. Sinds zijn eerste berichtgeving is Mike professioneel gegroeid tot een van de meest prominente stormverslaggevers, met meer dan 60 tropische stormen en orkanen, ijs- en sneeuwstormen en tornado's.

Hij werkte ook als gastheer van het National Football League Kickoff Forecast-segment, dat het weer op zondagochtend voor alle NFL-locaties dekte. Om verder te spreken over zijn prestaties, heeft Mike bijgedragen aan verschillende shows, waaronder Today en MSNC Live (2012-2014). Mike was de eerste meteoroloog van Weather Channel en de VS die live vanuit Cuba verslag deed van de tropische storm Isaac van 24-26 augustus 2012. Meest recent maakte hij zijn 20.000ste live-opname terwijl hij verslag deed van een sneeuwstorm die zich aan het ontwikkelen was in Rochester, in de staat New York.

Mike Seidel Netto waarde

Vanaf eind 2019 is het vermogen zo hoog als $ 1 miljoen.

Is dit niet het PERFECTE kenteken als de temperatuur onder nul daalt? En voor sommigen hoeft het helemaal niet zo koud te zijn om...

Gepost door Mike Seidel Aan zaterdag 11 november 2017

Mike Seidel Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Deze prominente meteoroloog is niet een van die beroemdheden die gemakkelijk details uit hun leven delen, maar we hebben toch enkele details over hem ontdekt. Mike is een getrouwde man en de naam van zijn vrouw is Christine Schroder; de twee zijn sinds 1994 getrouwd en hebben twee kinderen verwelkomd, Sam en Zoe.

Mike Seidel Internet Fame

Hij is ook te vinden op Instagram met tal van geweldige foto's van sneeuwstormen, tornado's en andere zware weersomstandigheden.

Aanbevolen